Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolegice samo brodari trenutno.Nekažem da zbog tržišta neće ići dolje ali sam siguran da će ići najmanje i da će predvoditi oporavak CROBEXA.

Potpisujem.
Osobno pratim ULPL i JDPL i mislim da obje dionice imaju izvrstan kapacitet za rast, ali o tomu ima više po temama… Izuzetno potcijenjene. Od drugih smatram da DLKV ima odličan potencijal, a ima i još mnoštvo dosta potcijenjenih dionica bilo na temelju sadašnjih (trenutnih) zarada, bilo na temelju projekcije vrlo skorih budućih zarada i poslovanja….

wiking:

…a cijena dionice ne moze nize…

hm…

za koji je ovo datum?

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

U ovim turbulentnim vremenima previranja, preslagivanja portfelja fondova i korekcije Ht-ova dionica je još uvijek najsigurnija luka, po ovoj cijeni pogotovo.[wink][wink][wink]

HT, INA, ADRS, to su sigurna utočišta u ovim crnim vremenima[wink]

Kad prodreš plitko, na jakom si terenu

ivana7:
informacije iz pouzdanih izvora crobex ide dolje.

Koji su ti pouzdani izvori, aha možda neki tip što radi u Crobexu [lol] oprosti ali morao sam…
Moje prognoze da je nestabilno vrijeme i teško je išta prognozirati.

– informacije su iz više izvora, a potvrdile su se točnima.
– jedan od izvora informacija je i Ivekovo pisanje.
– i ja se potpuno slažem kako je teško išta prognozirati, pogotovo u ovom okruženju u kojem živimo.
– jedino možemo po malo ubadati pokoju dionicu.
– ali do sada nisam mogla pogriješiti, što god sam kupila išlo je dolje.
Pozdrav !

Cijela Evropa je u zelenom, ko livada, mogao bi se i kod nas okrenuti trend do kraja dana.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

ivana7

kolegice kad već neznate onda bar govorite dobre stvari, za iste vam je pare, što se tiče iveka svaka čast ali šta je tu inf. iz pouzdanih izvora, na kraju krajeva ni ivek se nebi više kladio da će ić ispod 3800-3900 a u ovim trenucima bi i taj scenario bio bolji od ove dosade

mogao bi se i kod nas okrenuti trend do kraja dana.

Valjda si mislio reći do kraja godine !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

,

– samo je jako puno malih,
– nemojmo zaboraviti kako su na ovim cijenama svi oni u plusu.
– a podjela 7.5% novih dionica, i novi mali.
– samo će ovi novi to dobijati i po puno većem diskontu.
– pogledajte na INI, pa mali su to kupovali na 1.200kn, i što im nedostaje na ovoj sadašnjoj cijeni ine, ako prodaju velika dobit i na 2.000kn.
– a po kojoj cijeni će ići HT “150kn”,
– njima će biti dobra prodaja i na 200kn, samo je veliko pitanje hoćemo li mi imati i keša za te jeftine kupnje.
Pozdrav !

mogao bi se i kod nas okrenuti trend do kraja dana.

Valjda si mislio reći do kraja godine !

Ne, mislio sam da ćemo završiti napokon u plusu do kraja dana.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

jedino možemo po malo ubadati pokoju dionicu. – ali do sada nisam mogla pogriješiti, što god sam kupila išlo je dolje. Pozdrav !

e ovo si točno pogodila[embarass][rolleyes]

Moderatora treba zabranit!!!

New Report

Close