Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uzeo bi bio ono 9138, al nisam stigo, jer sam nesto radio [angry]
Zanima me generalno bankarski sektor, obzirom na nove mjere HNB i slično u 2008.

Ove godine nikako neće biti restriktivnije nego prošlih. A sektor je još uvijek plodan…i strana predviđanja su takva. IMHO [smiley]

Možda Ivana, draga kolegica zna nešto više?…[smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Thx, ma ne bojim se za zabu, ono za što sam se bojao, to sam i prodao

Ako ti se da, molim te obrazloži.

Smatram da su svoje limite obje banke dosegle, rasta, barem onog kakav je do sada bio, vise nece biti, a i cijeli je svjetski bankarski sektor u krizi… dugorocno mozda i nije lose, al ja bih se radije orijentiro na one s boljim p/e omjerom i vecim div yieldom

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Da gledam ulaz u HT, ali vidio sam da je pukla obrana na 290 pa čekam. Kod ERNT je pitanje da li će opet biti onolika dividenda.

Evo malo fundamenata. Ako izvješće bude očekivano odlično, multipli PBZ i ZABA bi trebali biti OK.

Ove godine nikako neće biti restriktivnije nego prošlih. A sektor je još uvijek plodan…i strana predviđanja su takva. IMHO [smiley]

Možda Ivana, draga kolegica zna nešto više?…[smiley]

– normalno je kako Ivana uvijek zna i nešto više.
– moj dragi prijatelj Asko se je nakrcao tih dionica.
– ne stoji opet kako je to i loša investicija,
– ali znamo opet kako nazivamo one koji reklamiraju svoje dionice,
– samo sada je ipak u redu reklamirati dobru dionicu na niskoj cijeni, ali zašto to ne bi moglo i još jeftinije ???
– koliki je dividendni prinos ???
– a što kažeš na puno bolje prilike kojih ima na burzi ????, i ne trebaš ih skidati s Aska.
[lol] [lol] [lol]
Pozdrav !

– normalno je kako Ivana uvijek zna i nešto više.
– moj dragi prijatelj Asko se je nakrcao tih dionica.
– ne stoji opet kako je to i loša investicija,
– ali znamo opet kako nazivamo one koji reklamiraju svoje dionice,
– samo sada je ipak u redu reklamirati dobru dionicu na niskoj cijeni, ali zašto to ne bi moglo i još jeftinije ???
– koliki je dividendni prinos ???
– a što kažeš na puno bolje prilike kojih ima na burzi ????, i ne trebaš ih skidati s Aska.
[lol] [lol] [lol]
Pozdrav !

Nema reklame, čovjek je pitao.
Slažem se da ima prilika za kupiti, samo je pitanje kako ćeš ih prodati…[smiley]
Jesi li više završila taj faks, pa da malo pričamo o nogometu…[smiley]

Nema reklame, čovjek je pitao.
Slažem se da ima prilika za kupiti, samo je pitanje kako ćeš ih prodati…[smiley]
Jesi li više završila taj faks, pa da malo pričamo o nogometu…[smiley]

– pa nisam mogla korektnije odgovoriti u svezi tvoje reklame.
– prodati ćeš ih na burzi, ili ako ih kupiš na margin opet će ih banka prodati na burzi.
– a što je s dugoročnim ulaganjima.
– ne smiješ kapitalizirati dobit odmah čim zaradiš za burek kako bi isti i kupio.
– slabe su te tvoje moderne teorije na burzi, drži se mojih i zarađuj 100 – 200%.
– i prati malo ovaj forum, pa završila sam faks, sada sam na birou, bolje išta nego ništa.
– znaš kako ne volim nogomet ali dobijam na kladionici, pa prestani biti ljubomoran.
Pozdrav !

– pa nisam mogla korektnije odgovoriti u svezi tvoje reklame.
– prodati ćeš ih na burzi, ili ako ih kupiš na margin opet će ih banka prodati na burzi.
– a što je s dugoročnim ulaganjima.
– ne smiješ kapitalizirati dobit odmah čim zaradiš za burek kako bi isti i kupio.
– slabe su te tvoje moderne teorije na burzi, drži se mojih i zarađuj 100 – 200%.
– i prati malo ovaj forum, pa završila sam faks, sada sam na birou, bolje išta nego ništa.
– znaš kako ne volim nogomet ali dobijam na kladionici, pa prestani biti ljubomoran.
Pozdrav !

Ajde dođi malo do Zagreba, moglo bi ti koristiti… a možda i pojedemo ručak koji si dužan već pola godine…[smiley]

Ajde naučit ću te što su to commodities…znaš ono oko prsta…[lol]

p.s. ja bih bio, kad bi imao našto..![wink]

Ajde dođi malo do Zagreba, moglo bi ti koristiti… a možda i pojedemo ručak koji si dužan već pola godine…[smiley]

– ma kakav si ti to gospodin ?
– jedna cura koja je na birou za zapošljavanje pa da ti plati ručak.
– ma mogla bi jedan burek ako si već gladan.

– nego nemam love,
– a nemam niti za kladionicu.
– sve ulupala u dionice.
– a živim od dividendi, a i sam znaš kako su ove naše firme škrte kod isplata dividendi.
– kad ne bih imala svoju malu firmicu koja mi daje izdašnu dividendu morala bih sigurno nešto raditi.
– ali sad mi je problem i tu lovu izvući do završnog računa i plaćanja poreza.
Pozdrav !

Ivana, ako trebas pare iz firme, samo napises dio dobiti iz 2007 i dignes pare. Ako si vec digla cijelu dobit i frka je, dignes pare s racuna na predujam na dobit iz 2008 [proud]

Gledam fundamente TISK-R-A, obzirom na većinu dionica, pravi bombon

Ivana, ako trebas pare iz firme, samo napises dio dobiti iz 2007 i dignes pare. Ako si vec digla cijelu dobit i frka je, dignes pare s racuna na predujam na dobit iz 2008 [proud] Gledam fundamente TISK-R-A, obzirom na većinu dionica, pravi bombon

e moj Zmrklicu, sa takovim isplatama dobiti nećeš ti nikad na zelenu granu kao poduzetnik

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close