sto mislite o ulasku u brodare ovih dana? puno su pali, ali su i puno vise rasli zadnjih mjeseci… prilika ili dvosjekli mac? ATPL je recimo miljenica mnogih na ovom forumu, ali je li to dovoljno i za odrzavanje cijene? kupnja se bas ne nazire, prodaja stisce prema dole, zavidan promet od 21 mil kuna jucer… savjetujte, neznam kaj bi mislio [undecid]
sto mislite o ulasku u brodare ovih dana? puno su pali, ali su i puno vise rasli zadnjih mjeseci… prilika ili dvosjekli mac? ATPL je recimo miljenica mnogih na ovom forumu, ali je li to dovoljno i za odrzavanje cijene? kupnja se bas ne nazire, prodaja stisce prema dole, zavidan promet od 21 mil kuna jucer… savjetujte, neznam kaj bi mislio [undecid]
Ja jucer kupio ATPL dio na 3000 i namjeravam jos po mogucnosti na nizim cijenama
Gledam ali ne diram. US je danas imao blagi predah. Kina je danas opet potonula. Moze se dogoditi bounce kratkog daha ali ja jos ne vadim lovu na sunce. Niti za jednu dionicu. Previse je losih vijesti i losih dogadjaja koji ce se tek odigrati. Ne prodajem nista ali niti ne ulazim. Ovog trena Cash is King. Po meni ovo ce jos dosta dugo trajati. Mislim da ce prava rasprodaja poceti tek poslije FI. A do FI ce ili biti ovako ili mozda i mrc nize pa pred FI jedan malo jaci bull trap. A onda tko ziv tko mrtav.
Danas bi mogli gledati nastavak todorijade a na ostalim dionicama Boze pomozi.
prije bi rekao da bi danas mogli gledati potencijalni bull trap…
naime, danas je super dan za to…malo dižemo u jutro, i jednim okom gledamo europu i saslušanje onog lika s ivekove slike pred FEDom….pa kak bude….ako bude loše poklopimo sve prema dolje i R&B, ako bude dobro imam potencijala da se crobex digne skoro za čitavih 1%
ako nafta nastavi tonuti na konju smo…i oni su opasno blizu promjene trenda…ako zarone ispod 90 $ samo je pitanje kada će ući u medvjeđe panđe na 70$…a onda selloff kao što je jučer bio na našoj burzi…
hehehe, imaju i ti naftni dealeri strah da im se carry on trgovina vrati nazad u lice…
[pray][pray]
o pa vidi zbilja samo 91 dolar za barel
beholder
korisnik od: 24.03.2006.
ako nafta nastavi tonuti na konju smo…i oni su opasno blizu promjene trenda…ako zarone ispod 90 $ samo je pitanje kada će ući u medvjeđe panđe na 70$…a onda selloff kao što je jučer bio na našoj burzi…
hehehe, imaju i ti naftni dealeri strah da im se carry on trgovina vrati nazad u lice…
Dali će onda konačno krenuti i dionice INE ?[bye]
beholder korisnik od: 24.03.2006. lokacija: broj poruka: 3093 ako nafta nastavi tonuti na konju smo…i oni su opasno blizu promjene trenda…ako zarone ispod 90 $ samo je pitanje kada će ući u medvjeđe panđe na 70$…a onda selloff kao što je jučer bio na našoj burzi… hehehe, imaju i ti naftni dealeri strah da im se carry on trgovina vrati nazad u lice… Dali će onda konačno krenuti i dionice INE ?[bye]
ne dionica INAe nikada više neće krenuti…[lol] [lol] [lol]
crveno vece – kise biti nece!
crvena zora – kise biti mora!
pozdrav! [cool]
Evo dva sata čitam po forumima.
– trenutno imamo polarizaciju, i gospodin Kardum je naveo 50% optimista 50% pesimista.
– tema o korekciji je i dalje top tema.
– interesantna je i tema o margininima.
– forumi su optimistični, velika većina kupuje, a vidi se i po prometima.
– ali tko prodaje ?
Pozdrav !