Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

INDG sve ostalo je besmislica

I love the Smell of Profits in the Morning

[shocked][rolleyes]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Pridružujem se kolegi fazanu.

Usprkos tzv. korekciji ili štogod već čemu, sve ostalo je ionako preskupo…

best buy u vrijeme dok većina marketa pada su one dionice koje nisu rasle u zadnje vrijeme ,ili su već odradile svoj pad, evo jedan primjer dionice koja nije odradila je VLHO jedino što je dokapitalizacijom razvodnjena masa,ali za ozbiljnog investitora to je samo pitanje vremena kad će doći u fokus
-ja općenito preferiram turističke dionice koje tradicionalno vrlo loše stoje u ovo doba godine

ovo nije poziv za kupnju vlho ili bilo koje druge turističke dionice

Da “fazani” određuju što je besmislica a što ne, bili bi dominantna vrsta, a ne pred izumiranjem!!![lol] [lol] [lol]

Edo, što misliš o mom razmišljanju da bi bilo dobro nadokupiti SUNH-prije godinu dana bio 285 kuna i kada ORCO poželi oni će ga opet vratiti na tu cijenu,zatim SLDM koja je jedna od najpotcjenjenijih dionica u RH,a za kraj mislim da ni PODRAVKA nebi smjela loše proći u ovim silnim najavama poskupljenja hrane.?

fazan:

Da “fazani” određuju što je besmislica a što ne, bili bi dominantna vrsta, a ne pred izumiranjem!!![lol] [lol] [lol]

[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

best buy u vrijeme dok većina marketa pada su one dionice koje nisu rasle u zadnje vrijeme ,ili su već odradile svoj pad, evo jedan primjer dionice koja nije odradila je VLHO

po tom ključu u tu kategoriju definitivno spadaju onda i FNVC i FRNK…te uopće nisu rasle…

Edo, što misliš o mom razmišljanju da bi bilo dobro nadokupiti SUNH-prije godinu dana bio 285 kuna i kada ORCO poželi oni će ga opet vratiti na tu cijenu,zatim SLDM koja je jedna od najpotcjenjenijih dionica u RH,a za kraj mislim da ni PODRAVKA nebi smjela loše proći u ovim silnim najavama poskupljenja hrane.?

Gospodine tinto, nemam ništa protiv Vas ali,
– SUNH jednostavno preskupa turistička kuća, mislim na cijene usluga, a kod nas ima puno boljih turističkih prilika.
– SLDM možda je i dobra, ali je i rizična.
– PODRAVKA najdosadnija dionica u kojoj sam bila, mislim kako tu ima previše politike.

– a i ostalima,
– savjeti Vam nisu baš bajni.
– pa napišite par dionica i zašto bi to bilo dobro za kupiti.
– ovako ispada samo drukanje za dionice koje imamo u portfelju.
Pozdrav !

pa kako nedostaju informacije kad sam pronasao na temi “TOP 2008” nekoliko stotina postova koji navode dionice koje ce najvise rasti[shocked]

– i ja sam ih pronašla nakoliko stotina, ali sve u minusu.
[cry][cry][cry][rolleyes][lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Pozdrav !

i ja sam ih pronašla nakoliko stotina, ali sve u minusu. [cry][cry][cry][rolleyes][lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Pozdrav !

Pa nebi rekao da su sve u minusu!

Danas bi mogli gledati nastavak todorijade a na ostalim dionicama Boze pomozi.

skype - ivek1234

New Report

Close