Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sretna Nova 2008. godina svim forumašima. Puno zdravlja i zelenila na burzi. [thumbsup]

Druže Dejavue , sve najbolje u Novoj 2008.
[thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

SRETNA NOVA SVIM FORUMAŠIMA!
Puno zdravlja,ljubavi,zafrkancije,uzajamne tolerancije,dobre financije,pravovremene informacije,SEX bez reklamacije i sto manje sekiracije!

Moji favoriti za 200-300% LRH,a vezano uz njih SNHO.
Šanse za visoki rast imaju i manje dobre banke u slučaju preuzimanja, npr KABA.
Moje skromno mišljenje(LRH i SNHO imam,KABU pratim)!

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

Evo jos malo brojceka! Joj sto volim brojeve[lol]
Dakle, jos nemamo zadnji dan fondova, ali…ove godine je pobjednik Ilirika JIE sa za sada 57,56% prinosa.
Razlika izmedju prvoga i zadnjega je 68,44%
6 fondova je u minusu…14 od 29 je otvoreno ove godine.
Unatoc korekciji u drugoj polovici godine, crobex je rastao vise nego u 2006 (3%).
Slicica prikazuje rast crobex-a kroz godine[thumbsup].
Mjesoviti fondovi nemaju minuse, ima ih 17, samo jedan ne radi 12 mjeseci.
Pobjednik je ilirika JIE Balanced 46,90%.
najveci prinos u 2006 je imao AUREUS Equity 68,89% (crobex 60,67)
najveci prinos u 2005 je imao ICF Balanced sa 33,05% (crobex 27,57%)
Sto je zakljucak?
Ove godine, koje su fondovi zasigurno imali najvise iskustva nisu uspjeli prestici Crobex.
Prosjecni prinos dionickih fondova ove godine je mizernih???? 17,18% nominalno, ne ponderirano.
Prosjecni prinos dionickih fondova ove godine je 22,48% nominalno, ne ponderirano.
Da..i jos nesto…u igri portfelja u 2007 godini je 30% portfelja ostvarilo visi prinos od rasta Crobex-a, niti jedan nije u minusu[lol] [thumbsup]

Nadam se da vam nisam dosadan…ja bez ovoga nemogu[cry][pray][lol] [lol] [lol] [lol] INVESTIRATI.

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Samo jedna riječ – HVALA

PS svako dobro u 2008.

When someone asks you a question you don't want to answer, smile and ask, "Why do you want to know?".

Ja sam vam politicar[lol] [lol] [lol]

Kralj !

Dejavu samo daj[thumbsup]
i HVALA TI
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Dejavu samo daj[thumbsup] i HVALA TI [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Bez ovakvih kolega forum i ne bi imao smisla,hvala na trudu
[proud]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Također hvala na podacima i svima SRETNA VAM BILA !

kolega dejavu, ako vas sada ne pozovu na gostovanje u poslovni klub ili barem u novac, stvarno nemaju pojma…dali biste bolji pregled tržišta i više informacija od tamo nekog karduma i slićnih[smiley]

kolega dejavu, ako vas sada ne pozovu na gostovanje u poslovni klub ili barem u novac, stvarno nemaju pojma…dali biste bolji pregled tržišta i više informacija od tamo nekog karduma i slićnih[smiley]

He he he …moguce…moguce…samo, ja nemam dlake na jeziku, pa im to unaprijed govorim[lol] [lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Svaka čast i sretno! [thumbsup][smiley]

New Report

Close