SRETNA NOVA SVIM FORUMAŠIMA!
Puno zdravlja,ljubavi,zafrkancije,uzajamne tolerancije,dobre financije,pravovremene informacije,SEX bez reklamacije i sto manje sekiracije!
Moji favoriti za 200-300% LRH,a vezano uz njih SNHO.
Šanse za visoki rast imaju i manje dobre banke u slučaju preuzimanja, npr KABA.
Moje skromno mišljenje(LRH i SNHO imam,KABU pratim)!
Evo jos malo brojceka! Joj sto volim brojeve[lol]
Dakle, jos nemamo zadnji dan fondova, ali…ove godine je pobjednik Ilirika JIE sa za sada 57,56% prinosa.
Razlika izmedju prvoga i zadnjega je 68,44%
6 fondova je u minusu…14 od 29 je otvoreno ove godine.
Unatoc korekciji u drugoj polovici godine, crobex je rastao vise nego u 2006 (3%).
Slicica prikazuje rast crobex-a kroz godine[thumbsup].
Mjesoviti fondovi nemaju minuse, ima ih 17, samo jedan ne radi 12 mjeseci.
Pobjednik je ilirika JIE Balanced 46,90%.
najveci prinos u 2006 je imao AUREUS Equity 68,89% (crobex 60,67)
najveci prinos u 2005 je imao ICF Balanced sa 33,05% (crobex 27,57%)
Sto je zakljucak?
Ove godine, koje su fondovi zasigurno imali najvise iskustva nisu uspjeli prestici Crobex.
Prosjecni prinos dionickih fondova ove godine je mizernih???? 17,18% nominalno, ne ponderirano.
Prosjecni prinos dionickih fondova ove godine je 22,48% nominalno, ne ponderirano.
Da..i jos nesto…u igri portfelja u 2007 godini je 30% portfelja ostvarilo visi prinos od rasta Crobex-a, niti jedan nije u minusu[lol] [thumbsup]
Nadam se da vam nisam dosadan…ja bez ovoga nemogu[cry][pray][lol] [lol] [lol] [lol] INVESTIRATI.
Samo jedna riječ – HVALA
PS svako dobro u 2008.
Ja sam vam politicar[lol] [lol] [lol]
Kralj !
Dejavu samo daj[thumbsup]
i HVALA TI
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Dejavu samo daj[thumbsup] i HVALA TI [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Bez ovakvih kolega forum i ne bi imao smisla,hvala na trudu
[proud]
kolega dejavu, ako vas sada ne pozovu na gostovanje u poslovni klub ili barem u novac, stvarno nemaju pojma…dali biste bolji pregled tržišta i više informacija od tamo nekog karduma i slićnih[smiley]
kolega dejavu, ako vas sada ne pozovu na gostovanje u poslovni klub ili barem u novac, stvarno nemaju pojma…dali biste bolji pregled tržišta i više informacija od tamo nekog karduma i slićnih[smiley]
He he he …moguce…moguce…samo, ja nemam dlake na jeziku, pa im to unaprijed govorim[lol] [lol]