Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koje dionice kupovati u 2008 ? – na više foruma imamo teme TOP 10 – 2008. – sada bi tu trebalo napraviti jedan index TOP 10 za 2008. – sigurna sam kako će jedan takav index imati i lijepi prinos. – ali taj index neće sigurno biti pobjednik. – vidim tema je popularna, puno portfelja se nudi, – e sad je meni najveći problem izabrati i onaj pravi koji će i najviše rasti. – muči me i par problema, ima jako puno igrača za koje nikada nisam ni čula, i koji imaju jako mali broj postova tako da o većini nemam pojma ni tko su ni što su. – oni malo iskusniji svjesni su kako neće imati nekih rezultata s jednim realnim portfeljom te tu nabrajaju dionice koje niti nemaju u svom portfelju, a koje su i dosta rizične, ali kod ovakvog nabrajanja u jednoj igri nema rizika. – a mene najviše zanima jedan dobar portfelj, koji sigurno neće biti pobjednički, ali će biti dosta siguran za ulaganje i imati će pristojan prinos, znači portfelj u koji ćemo uložiti i novce, ne virtualno. – u ovoj godini je to bila VERZIJA 2. – molila bi kolege koji su stručni sa kompjutorom neka izrade više VERZIJA. – np. VERZIJA 1 blue-chipovi i najlikvidnije dionice. – VERZIJA 2 manje likvidne dionice. – VERZIJA 3 nelikvidne dionice. – VERZIJA 4 mix ove prve tri. – a može i po sektorima privrede, np. turističke, građevinske …… bar izvaditi one prve. – ima puno varijanti, molila bih i Vaše prijedloge. – zajedno smo pametniji. Pozdrav !

Evo, nesto poput ovoga sto ste napisali kolegice.
Osnovna 2 kriterija su promet dionice i broj portfelja u kojima se nalazi[thumbsup]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

” Evo, nesto poput ovoga sto ste napisali kolegice. Osnovna 2 kriterija su promet dionice i broj portfelja u kojima se nalazi[thumbsup]

Nisi računovođa, al si kralj. Svaka čast, koju volju imaš. [smiley][thumbsup]

Pessimism Is Your Friend

Dejavue:

” Evo, nesto poput ovoga sto ste napisali kolegice. Osnovna 2 kriterija su promet dionice i broj portfelja u kojima se nalazi[thumbsup] ”

Nisi knjigovođa, al si kralj. Svaka čast, koju volju imaš. [smiley][thumbsup]

pridružujem se komentaru[thumbsup][thumbsup]
možda si strojar po struci, oni su metodični?

Dejavue: ” ” Evo, nesto poput ovoga sto ste napisali kolegice. Osnovna 2 kriterija su promet dionice i broj portfelja u kojima se nalazi[thumbsup] ” Nisi računovođa, al si kralj. Svaka čast, koju volju imaš. [smiley][thumbsup]

Hvala kolega!
[thumbsup]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

@Dejavue
Bravo kolega; svaka cast na trudu (i umijecu, naravno).[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Ja sam vam politicar[lol] [lol] [lol]

Ja sam vam politicar[lol] [lol] [lol]

i to dobar… sto mi je drago s obzirom da smo u istoj koaliciji i da imamo slican program[wink]

“Please, God, Just One More Bubble.”

Dejavue: ” Ja sam vam politicar[lol] [lol] [lol] ” i to dobar… sto mi je drago s obzirom da smo u istoj koaliciji i da imamo slican program[wink]

Sto mogu kad sam ovisan o crnom zlatu[thumbsup][lol]

Evo i kraja godine…
Sretna nova godina svima!

Dejavue je zakon.[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Vaš linkVaš link

Vaš link

New Report

Close