Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fakat:

STAVLJAM JE KAO MOJ PRIJEDLOG POTENCIJALNOG KANDITATA ZA SLIJEDEĆU GODINU.

– pazi, tržimo kandidate za 200 -300%, naravno ako bude više rekli smo kako se nećemo buniti.

– a moja ekipa bi rekla, pih, 300%, pa svaki x na nogometu plaća bar toliko, a to je ipak za samo jedan dan.

Pozdrav !
[cool][bye][thumbsup]

Ako je trenutna cijena 103 Kn, a nominalna 10 Kn izvrši li se dokapitalizacija po nominalnoj cijeni dobit bi tribala biti i preko 300%.

Odgovor o ovih 300 % je po meni vrlo jednostavan i logičan – INGRA.

Bez uvrede ali ovo moze ici pod topic najsmjesniji komentari i vicevi.

plavi: ” Odgovor o ovih 300 % je po meni vrlo jednostavan i logičan – INGRA.” Bez uvrede ali ovo moze ici pod topic najsmjesniji komentari i vicevi.

Ipak je uvreda.
Tako si se smijao vjerojatno i dok je bila 12 000.
Umjesto Tvog komentara ničim potkrjepljenog argumentima ili činjenicama, ja sam ipak napisao neke činjenica, a više ima na samoj temi.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Alien:

plavi: ” Odgovor o ovih 300 % je po meni vrlo jednostavan i logičan – INGRA.” Bez uvrede ali ovo moze ici pod topic najsmjesniji komentari i vicevi.”

Ipak je uvreda.
Tako si se smijao vjerojatno i dok je bila 12 000.
Umjesto Tvog komentara ničim potkrjepljenog argumentima ili činjenicama, ja sam ipak napisao neke činjenica, a više ima na samoj temi.

Ne vidim igdje da si napisao argument tipa da se ocekuje 3x veca dobit

plavi: ” Alien: ” plavi: ” Odgovor o ovih 300 % je po meni vrlo jednostavan i logičan – INGRA.” Bez uvrede ali ovo moze ici pod topic najsmjesniji komentari i vicevi.” Ipak je uvreda. Tako si se smijao vjerojatno i dok je bila 12 000. Umjesto Tvog komentara ničim potkrjepljenog argumentima ili činjenicama, ja sam ipak napisao neke činjenica, a više ima na samoj temi. ” Ne vidim igdje da si napisao argument tipa da se ocekuje
3x veca dobit

DA malo pratiš znao bi kolika je projiciran rast prihoda i dobiti do 2009. godine. I to početkom ljeta , tada na temelju tadašnjih ugovorenih poslova. Ako je transparento poslovanje kod nekoga , onda je to kod Ingre.
Sve ti lijepo piše na temi Ingra, ako te baš zanima , iako sumnjam u to. Jal za propuštenim prilikama ( koje to ustvari nisu ), je veća kod nekih nažalost, od realne percepcije stanja stvari kod određene dionice. NHF takav sam dojam stekao ne samo kod Ingre , več i kod mnogih drugih dionica kod određenih pojedinaca.
Ali ti ne pratiš, već svoje zaključke dovodiš samo na temelju one stare ” pa raslo je puno , ne može valjda još “.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

DA malo pratiš znao bi kolika je projiciran rast prihoda i dobiti do 2009. godine. I to početkom ljeta , tada na temelju tadašnjih ugovorenih poslova. Ako je transparento poslovanje kod nekoga , onda je to kod Ingre.
Sve ti lijepo piše na temi Ingra, ako te baš zanima , iako sumnjam u to. Jal za propuštenim prilikama ( koje to ustvari nisu ), je veća kod nekih nažalost, od realne percepcije stanja stvari kod određene dionice. NHF takav sam dojam stekao ne samo kod Ingre , več i kod mnogih drugih dionica kod određenih pojedinaca.
Ali ti ne pratiš, već svoje zaključke dovodiš samo na temelju one stare ” pa raslo je puno , ne može valjda još “.

Gle, za pocetak floskule o jalu i slicno ostavi za politicke teme i slicnja sra… jer sam u Ingri bio i zaradio pa nemam na kaj biti jalan niti pusim takve spike. A to kaj mi sve lijepo pise na temi Ingra ok imam samo 1 pitanje: zar bas nista od svih tih poslova za koje vec odavno znamo po tebi nije ugradjeno u ovu cijenu? Jedno je rasti jos sto sam uvjeren da Ingr moze a sasvim druga stvar izjaviti da to “jos” po tebi znaci 3x.

Pitanje je bilo koja može rasti 300 %.
Meni se čini najbliže Ingra, rast će biti određen i općim stanjem tržišta naravno.
Nisam ja napisao da mislim da će Ingra rasti 300 %, već samo dao svoje mišljenje , na ovako optimistično pitanje procjene rasta neke dionice od 300 %.

Ipak , realno gledajući mislim da je pitanje promašeno, a samim time i moj i odgovori drugih kolega, evo onako iskreno.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Plavi s kim se ti svađaš, nadam se da znaš i trošit novce osim zaradit, jer imace ti zdaba to je samo papir. Ako vjeruješ da će Ingra ići gore 300%, ne znam zašto već sada nisi na Karibima, na plaži, nego se lipariš po kupnji i prodaji[huh] Ja odo na župla 26.12., a i tebi predlažem isto [cool][thumbsup][proud]

Plavi s kim se ti svađaš, nadam se da znaš i trošit novce osim zaradit, jer imace ti zdaba to je samo papir. Ako vjeruješ da će Ingra ići gore 300%, ne znam zašto već sada nisi na Karibima, na plaži, nego se lipariš po kupnji i prodaji[huh] Ja odo na župla 26.12., a i tebi predlažem isto [cool][thumbsup][proud]

I to što kažeš.
[thumbsup]

Ja ću na plažu možda tamo negdje iza nove godine, a Tebi ugodan provod želim i pazi što i kako jedeš.
I zaštiti se naravno..[rolleyes][wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Hvala plavi,. znam sve nije prvi puta [proud][proud] Dobar i tebi provod [proud]

Odgovor o ovih 300 % je po meni vrlo jednostavan i logičan – INGRA.

– svaka čast plavi,
– e to cijenim, treba se vjerovati u dionicu (investiciju koju posjeduješ).
Pozdrav !

Evo nam vikenda, lijepo vrijeme za analizu, i da vidimo što nam je činiti u narednom tjednu.
– nema nam teme o korekciji, možda je to dobro.
– zavladao je optimizam.
– evo ja sam baš analizirala i lanjski 4Q, bio je dosta sličan ovome, samo je tada INA bila zvijezda tržišta.
– fondovi su se probudili, traže se dobre dionice.
– stvara se odličan teren za porast tržišta u siječnju.
– najprije idu gore ziceri, što je sada slučaj, a zatim će valjda i ostale.

– nemam love, kakva su mišljenja o kreditima ?????
– a i za širu publiku nikada nije na odmet napisati što će idući tjedan ići gore barem 10%.
– evo i jedno dobro pitanje za one koji nisu skloni riziku,
– cijene dionica su Vam porasle, kada mislite prodavati ??? zar nemate u džepu sigurnih 5%.
Pozdrav !

New Report

Close