draga kolegice Ivana, ipak se tema zove Znanac komentari i analize, a ja tu slabo vidim nekih analiza, a i vi niste Znanac, ako se ne varam.
Jest razmišljali da otvorite možda svoju temu, npr. ‘Pitajte Ivanu’ ili ‘Ivanina životna kuhinja’?
– malo humora, ako je napisano na lijepi način može samo pridonijeti ovoj temi.
Pozdrav ![bye]
01. BZJK – rezultati, fundamentalna potcijenjenost 02. FNVC – rezultati, trži se ispod BV a radi kontinuirano sa dobiti, velike investicije, turizam, 2 nova pogona…. 03. DLKV – slaba konkurencija na tržištu, dobra uprava 04. TNPL – dobra flota, visoke vozarine, investicije, u odnosu na ATPL i druge plovidbe dosta potcijenjena 05. INA – uz HT jedini pravi blue chip, cijena nafte na visokim razinama, slaba konkurencija 06. HT – odlični rezultati, uz INU jedini pravi blue chip, potcijenjenost, nema pravu konkirenciju[/b] Evo kolega otprilike jednostavno rečeno to bi bilo to. Naravno da veliki fondovi koji će povlačiti novac iz Srbije i Makedonije moraju ulagati u neke veće dionice, a ove su idealne za dugoročna ulaganja. Naravno to neće biti moguće bez podizanja cijene. Pozdrav i uspješno trgovanje !!![thumbsup] ”
hvala, iako sam od vas očekivao malo manje opčenite odgovore
no nema veze, samo me zanimalo razmišljanje, trenutno ionako ništa ne kupujem niti prodajem
Pustite vi Ivanu. Ivana je premazana svim mastima. Velika većina nas je mala beba za nju. Ona svojim pitanjima ispituje kako razmišljaju ulagači i navlači vodu na svoj mlin.[sealed]
IVANA 7 nema pojma o dionicama…samo traži konkretne savjete od iskusnih forumaša..
– pa konačno kako ste i Vi shvatili nešto što već svi znaju uključujući i mene, koliki Vam je IQ ?
– ali nije u redu pisati o Ivani, tema onda nije interesanta, bitniji su savjeti ?
– evo trenutno raspolažem s 15.000kn,
– sada se mislim što s time, puno skupih dionica niti ne mogu kupiti.
– evo jedan dobar savjet i od mene, mislim se uložiti u Ilirika JIE Balanced, jako dobar fond i trenutno su na akciji bez ulazne provizije.
– dobro je kupiti i HT, ali već dosta toga imam.
– pošto nisu veliki novci u pitanju možda bi bilo dobro sve to ulupati na jedan par u kladionici, moliću savjete toga tipa ipak na temi ležerno.
Pozdrav !
Ljudi moji što je vama svim a s tim dalekovodom. Poduzeće posluje u tradicionalnoj industriji i usprkos velikim očekivanjima ne može imati velike stope rasta u sljedećim godinama u kontinuitetu!
southend: ” IVANA 7 nema pojma o dionicama…samo traži konkretne savjete od iskusnih forumaša.. ” – pa konačno kako ste i Vi shvatili nešto što već svi znaju uključujući i mene, koliki Vam je IQ ? – ali nije u redu pisati o Ivani, tema onda nije interesanta, bitniji su savjeti ? – evo trenutno raspolažem s 15.000kn, – sada se mislim što s time, puno skupih dionica niti ne mogu kupiti. – evo jedan dobar savjet i od mene, mislim se uložiti u Ilirika JIE Balanced, jako dobar fond i trenutno su na akciji bez ulazne provizije. – dobro je kupiti i HT, ali već dosta toga imam. – pošto nisu veliki novci u pitanju možda bi bilo dobro sve to ulupati na jedan par u kladionici, moliću savjete toga tipa ipak na temi ležerno. Pozdrav !
najbolje ti tu siću utuci u jedan dobar provod, kakva kladionica