ivana7:
”
– ja sam full u dionicama i investicijama, a sad hoće li biti[cry]ili[cool][thumbsup]neznam ni sama.
Pozdrav ![bye]
”
kolegice pa nije burza kladionica i ako smijem primjetiti Vi ni sami neznate što bi[thumbsup], upravo takve volimo na tržištu[wink]
[smiley][smiley][smiley][smiley][smiley]
napokon da je ova (jedna od boljih) tema na ovom forumu oživjela. [thumbsup]
Po meni također IPO Optime nije baš prilika osim za vlasnike.
Trenutno mi se najbolje prilike čine:
01. BZJK
02. FNVC
03. DLKV
04. TNPL
05. INA
06. HT
Pozdrav[thumbsup]
kolega Znanac može objašnjenje?
Da li ja jedini s foruma kupujem turiste, ili ja jedini pričam, ostali šute [undecid]
Anyway zanima je vaše mišljenje da li je MAIS 280, PLAG 4300, ISTT 419 , LRH 5100 dobra kupnja ?
[smiley][smiley][smiley][smiley][smiley]
– Ivek, objasni ove šifre.
– i što je s tobom, nisam sigurna jesi li KUNA-r-a ili EURO-r-a.
Pozdrav ![bye]
– pa dragi gospodine Bratac.
– Vi se nalazite na temi Znanac, i piše Vam Znanac.
– zar nije već i to previše ?
– a Vi bi i ojašnjenje, svašta.
[wink][rolleyes][shocked]
Pozdrav ![thumbsup][bye]
Da li ja jedini s foruma kupujem turiste, ili ja jedini pričam, ostali šute [undecid]
Anyway zanima je vaše mišljenje da li je MAIS 280, PLAG 4300, ISTT 419 , LRH 5100 dobra kupnja ?
– gledala i ja MAIS, prodala ga po 370, ali nema se novaca za sve.
– LRH imam malo, po meni je dobra kupnja.
– može stati i PLAG, a za ISTT neznam, po meni je skup.
– razmisli malo o HUPZ, turist koji radi po cijelu godinu, a i neke interesantne osobe ga kupuju.
Pozdrav ![bye]
kolegice pa nije burza kladionica i ako smijem primjetiti Vi ni sami neznate što bi[thumbsup], upravo takve volimo na tržištu[wink]
– ja i večeras dobila dosta novca na kladionici, imaš temu kladionica na ležerno.
– a i na burzi sam punooooo zaradila u ovom zadnjem tjednu.
– ne znam kako će to pomoći onima koji su u KEŠ-r-a, možda zarađuju na kamatama.
– bitno je zarađivati, jer to nas veseli.
Pozdrav ![kiss][cool][thumbsup][bye]
zmrklic: ” Da li ja jedini s foruma kupujem turiste, ili ja jedini pričam, ostali šute [undecid] Anyway zanima je vaše mišljenje da li je MAIS 280, PLAG 4300, ISTT 419 , LRH 5100 dobra kupnja ? ” – gledala i ja MAIS, prodala ga po 370, ali nema se novaca za sve. – LRH imam malo, po meni je dobra kupnja. – može stati i PLAG, a za ISTT neznam, po meni je skup. – razmisli malo o HUPZ, turist koji radi po cijelu godinu, a i neke interesantne osobe ga kupuju. Pozdrav ![bye]
Hvala ti, ove 4 pratim duže vrijeme , počet ću pratit malo HUPZ, ipak moram neko vrijeme promatrat dionicu da bi je kupio, a ne stigneš sve pratit. U MAIS jako vjerujem. Kako trenutno nemam za uzvratiti pametan savjet, dat ću ti jedan koji nema veze s burzom – posjeti Rovinj Salsa festival, koji se održava u objektima Maistre i po cijelom Rovinju krajem 6-tog mjeseca, sjajno je, a do tada stigneš i korake naučit [wink]
draga kolegice Ivana, ipak se tema zove Znanac komentari i analize, a ja tu slabo vidim nekih analiza, a i vi niste Znanac, ako se ne varam.
Jest razmišljali da otvorite možda svoju temu, npr. ‘Pitajte Ivanu’ ili ‘Ivanina životna kuhinja’?
znanac:
”
Po meni također IPO Optime nije baš prilika osim za vlasnike.
Trenutno mi se najbolje prilike čine:
01. BZJK
02. FNVC
03. DLKV
04. TNPL
05. INA
06. HT
Pozdrav[thumbsup]
”
01. BZJK – rezultati, fundamentalna potcijenjenost
02. FNVC – rezultati, trži se ispod BV a radi kontinuirano sa dobiti, velike investicije, turizam, 2 nova pogona….
03. DLKV – slaba konkurencija na tržištu, dobra uprava
04. TNPL – dobra flota, visoke vozarine, investicije, u odnosu na ATPL i druge plovidbe dosta potcijenjena
05. INA – uz HT jedini pravi blue chip, cijena nafte na visokim razinama, slaba konkurencija
06. HT – odlični rezultati, uz INU jedini pravi blue chip, potcijenjenost, nema pravu konkirenciju[/b]
Evo kolega otprilike jednostavno rečeno to bi bilo to.
Naravno da veliki fondovi koji će povlačiti novac iz Srbije i Makedonije moraju ulagati u neke veće dionice,
a ove su idealne za dugoročna ulaganja. Naravno to neće biti moguće bez podizanja cijene.
Pozdrav i uspješno trgovanje !!![thumbsup]
draga kolegice Ivana, ipak se tema zove Znanac komentari i analize, a ja tu slabo vidim nekih analiza, a i vi niste Znanac, ako se ne varam. Jest razmišljali da otvorite možda svoju temu, npr. ‘Pitajte Ivanu’ ili ‘Ivanina životna kuhinja’?
bravo, i ja sam već jednom na ovom topicu spomenuo da bi ga trebalo preimenovati u “Ivana7, best buy…”, budući da je ona glavni lik na ovom topicu, a jadni znanac se više ni ne javlja… Pošteno bi bilo da ona otvori svoj topic, pa neka tu piše svoje “komenatare i analize”, odnosno savjete.. NHF