Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po meni također IPO Optime nije baš prilika osim za vlasnike.

Trenutno mi se najbolje prilike čine:

01. BZJK
02. FNVC
03. DLKV
04. TNPL
05. INA
06. HT

Pozdrav[thumbsup]

slažem se s kolegama, Optima ne![undecid][bye]

Moderatora treba zabranit!!!

– trenutno stanje na burzi[yawn], a lijepo se crveni.
– kod crvenog ja uvijek gledam što kupiti[rolleyes].
– mislim se uzeti kredite ili margine, ali što onda[pray].
– trebalo bi sad pogoditi trend tržišta, molim savjete[kiss].
– a onda u slijedećoj godini [thumbsup].
– ja sam full u dionicama i investicijama, a sad hoće li biti[cry]ili[cool][thumbsup]neznam ni sama.
Pozdrav ![bye]

Ja uzeo ISTT i PLAG – uzeo dugoročno, pa ćemo vidjet, vjerujem dugoročno u turiste

@ fond menadžerici Ivani
Mislim da bi trebalo sačekati još malo diskonta. Još nije vrijeme za izlaganje pogotovo ne margin kreditima. Dosta toga je pod znakom pitanja.

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

– ja sam full u dionicama i investicijama, a sad hoće li biti[cry]ili[cool][thumbsup]neznam ni sama.
Pozdrav ![bye]

kolegice pa nije burza kladionica i ako smijem primjetiti Vi ni sami neznate što bi[thumbsup], upravo takve volimo na tržištu[wink]

Po meni također IPO Optime nije baš prilika osim za vlasnike.

Trenutno mi se najbolje prilike čine:

01. BZJK
02. FNVC
03. DLKV
04. TNPL
05. INA
06. HT

Pozdrav[thumbsup]

Odličan izbor. Ove prve dvije su malo upitne, a ove ostale su više nego u redu.
Jedino je redoslijed krivi – prvo HT, pa TNPL, pa INA, pa DLKV.
Tako bi ih ja rangirao.
Vozdra
NHF

ivana7: ” – ja sam full u dionicama i investicijama, a sad hoće li biti[cry]ili[cool][thumbsup]neznam ni sama. Pozdrav ![bye] ” kolegice pa nije burza kladionica i ako smijem primjetiti Vi ni sami neznate što bi[thumbsup], upravo takve volimo na tržištu[wink]

e pa kolega varazdinec,kolegica ivana7 bar kaze djelomicno sta je muci i o cemu razmislja a vi ni to,
pazite da ona vas ne osisa na ovom nasem trzistu,mada se nadam da cete obadvoje dobro proci s investicijama

uu na PLAG vec zarađujem [rolleyes]

– trenutno stanje na burzi[yawn], a lijepo se crveni.
– kod crvenog ja uvijek gledam što kupiti[rolleyes].
– mislim se uzeti kredite ili margine, ali što onda[pray].
– trebalo bi sad pogoditi trend tržišta, molim savjete[kiss].
– a onda u slijedećoj godini [thumbsup].
Pozdrav ![bye]

– moj najljepše ukrašeni post pa ga moram ponoviti.
– ali danas, to se zbilja sve crvenilo, bilo je crvenije i od našeg Zokija.
– a sad sve u nekim mirnim plavim tonovima, što je razlog nisam u toku ?
Pozdrav !

kupnja je nadjacala prodaju.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

moj najljepše ukrašeni post pa ga moram ponoviti. – ali danas, to se zbilja sve crvenilo, bilo je crvenije i od našeg Zokija. – a sad sve u nekim mirnim plavim tonovima, što je razlog nisam u toku ? Pozdrav !

Mislim da je Damir crveniji od Zokija [cool] u licu [proud]

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

New Report

Close