Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ej, ma HT je u godinu dana rastao 38,55 % plus dividenda!! Luud je totalno..Vjerovatno neće još puno ali od svibnja naovamo je rastao kao nikad dosad od kada se trguje s njim..

yieldchaser, 09.11.2024. u 12:31

@ivana7 Koji je trenutni Worst Buy? Što misliš o ADPL?

ADPL.

– evo gledala sam brojke 2Q/24. ne vidim što je tamo dobro.

– možda su u 3Q/24. bolje poslovali, ne da mi se čitati izvješće.

– moje je mišljenje da je ta industrija u EU trenutno u velikoj krizi.

– da puste Kinu  bez carine mogli bi zatvoriti sve firme autoindustrije u EU, a s druge strane US stižu najave o velikim carinama.

– ja stvarno ne vidim što tu investitori vide dobroga, moram se ograditi jer je to moje mišljenje koje ne mora biti i točno.

– imate Đuru kojega reklamira moj prijatelj Krial-Trial na forumu za drukanje i navlačenje.

– ja ne investiram u te sumnjive investicije tipa ADPL, Đuro ili Petrokemija.

– moje investiranje se svodi na investiranje u provjereno dobre firme, ali gušt je investirati i u ta smeća, ja sam trenutno u jednom s par posto, te tvz. “garbiđ” investicije nam mogu donijeti veliki prinos, ali isto tako i veliki gubitak.

– kad vidim da na ZSE imamo jednu dionicu koja je najmanje duplo bolja od svih ostalih investicija ne vidim razloga zašto ne investirati u najbolju dionicu na ZSE.

– moj stil investiranja je investirati na ono najbolje na tržištu i postižem stalno prinos (nekad veći nekad manji ali uvijek je plus).

– nekad sam imala ADPL, kad je to bila o.k. investicija a “stop loss” je odredio kad to više nije bila dobra investicija.

Evo, do sada sam imao koei i kodt samo preko indeksnog fonda oko 15% i upravo sam dokupio preko internet trgovanja do 25%..  Više nemam za kupovati, samo pratim..!

Izašao privremeno iz one dionice o kojoj sam bio pisao, na 10 dolara to je skoro 1000% od lipnja rast,od studenog prošle godine i preko toga otišlo,to je cijena na kojoj je ukinuta dividenda, nisam toliko ostvario jer sam je kupovao prošle godine u ozujku i uprosjecivao do nedavno,uzeo kredit na oko 1 dolar, i to je utjecalo na sadašnju odluku, prosjek bio ispod 2, ali nadam se da tko je ulazio kad sam pisao od 2-5 ostvario iznad prosječan prinos, nisam zadovoljan sa izvješćem,earnings callom, realizacijom najavljenih ugovora mislim da je market već uračunao 5+7 a ostvarili 5+3 milijardi novih ugovora ,nadao sam se realizaciji postojećih ugovora na ovom izvješću te najavom novih ugovora, pregrijanim mjesečnim i tjednim rsi, možda će to još gore ali ostajem privremeno vani…ako Bog da mislim se vratiti kada prestane euforija lp

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

New Report

Close