David Copperfield, američki je mađioničar i iluzionist, dobitnik Emmyja, poznat po specifičnim scenskim nastupima u kojima izvodi trikove, povezujući ih s pripovijedanjem,koji je putujući od Zadra preko Splita do Dubrovnika uočio svu ljepotu i dragocjenost naše naše obale ubrzo uvidio da preko naše ZSE može isprobati svoje magije nad dionicama tankerske/jadroplova/atlantske plovidbe i počeo pripremati iluziju. Promočurni IB stavio je svoje blago pod hita vrijednosnice. Iluzija je brzo zahvatila i Rovinj pa je promočurni AV zakopao svoje blago u ZABI. ko za vraga jemput je Adris imao 1 mjesto u AP i to 10% no bilo je to davno i prek noći tih 10 % postalo je zaba jer sve se može ak se hoće a danas prvo mjesto u AP ima IB. Coperfild razvija strategiju jer apetiti su sve veći. E a sad čija će biti obala od Istre pa do Zadra.
promatrajmo i pišimo kako će ići okrupnjavanje našeg bogatstva jer aligatori samo čekaju da coperfild završi posao i u adrisu.
Što je s Končarom?
S obzirom da ovaj na 450 € nije pravi kupac, gdje je bid? Gdje su ovi što vjeruju da je to best buy?
Prošla Končar euforija i nastupa otrežnjenje?
Danas sutra kad David završi svoju predstavu preko zabe, hite, icapital i drugih tvrtki kćeri koje služe Davidu cop. Kroz par mjeseci zaboravit ćemo ko je prije bio vlasnik a pojma ne ćemo imati tko je zapravo novi vlasnik. Ja npr. jako dugo imam zse posla s adris om i kričim kak je AV ne transparentan. A kaj bu sad kad se to sve stavi pod nekog kaj ti ja znam koga pa ne bum znal ko je gl. Kapitalist u firmi čiji sam suvlasnik. Magija zahvaća i Ht jer i on vraća iskon i održavanje iz ernt pod svoju kapu. Danas piše kak CRO još ima negdje 350 000 a bilo je 700 000 dioničara. i cilj je još to smanjiti. Nema veze što njemačka ima ove godine više dioničara nego prošle. Mi uvijek vozimo u kontra smjeru. D. Cop. dobio je u ruke predstavu i bacio svoju mrežu. Ja polako a vjerujem i Vi vidite koja okrupnjavanja će ta mreža obuhvatiti.
D. Cop. Bacio je udicu vrijednu 3 % kamata na HPB jer kupio sam i nešto obveznica pa ću u Hpb oročiti nešto love iz zabe koja mi se stvarno više gadi nego Molier. Pratimo i dalje D. Cop.
D. policajac vidi da je lud onaj tko sa državom tikve sadi ali je odmah i uvidio da ima jedan koji nije lud pa je sada luda država koja je tikve sadila s adris grupom koja je faktički vlasnik cijele grupe, a država nema od svog djela vlasništva u CO Osiguranju .
EU je naredila da privatizacija, prodaja se mora nastaviti. Ali kako kad AV ima perpetum mobile.
D. Coperfild će od navedenih brodara napraviti best bu što čeka i adris i Hpb. Pratimo iluziju CRO privatizacije kroz best buy companije
D. Cop. Bacio je udicu vrijednu 3 % kamata na HPB jer kupio sam i nešto obveznica pa ću u Hpb oročiti nešto love iz zabe koja mi se stvarno više gadi nego Molier. Pratimo i dalje D. Cop.
Kada D Cop. uđe na teritorij, s kojim.navodno raspolaže, fizički tada ce prestati biti mađioničar…Do tada je samo, obični, mađionicar. Danas jesi, sutra nisi. Na Kornatima npr. još uvijek nisi. Ako ovako nastavis nećeš nikada niti biti.
David Copperfield, američki je mađioničar i iluzionist, dobitnik Emmyja, poznat po specifičnim scenskim nastupima u kojima izvodi trikove, povezujući ih s pripovijedanjem
a gospari za sad šute
I kao što vidimo u mreži D. Coperfilda nazire se Split pa prekrasna zadarska obala prelazi kroz očaravajući Split i dolazi do dubrovačkoga dragulja i best buy postaje TPlovidba/AP/Jadroplov a ovaj zadnji navedeni brodar zauzima i ima u vlasništvu zgradurinu na prekrasnom djelu Splita. S. Dalmacija bruji o hotelu iz snova tako da će hotel Marjan u zaborav a novi brodar okrupnjavanjem tri flote postati best buy zse a u njedrima novog državnog fonda.
Pusa oprostite mi svi ako trabunjam a bogami ne bi ovo sve bilo i loš best buy
Informanka.
– ovaj tjedan sam napravila fenomenalno velik minus od -7.3%.
– dosta fondova u ovoj godini nije napravilo plusa koliki je meni tjedni minus.
– pale su mi dvije osnovne dionice (KODT i MDKA).
– godišnji plus je i dalje dosta velik +84.1%, ali sam sve dalje i dalje od godišnjeg prinosa od 100%.
– ovo nije ništa zabrinjavajuće, sve to vam spada u igricu zvanu burza.
– uskoro će izvješća pa ćemo vidjeti kako nam stoje favoriti.
– važan je i novčani tok, PLAG mi je donijela div. koju sam već potrošila na burzi, a ZABA će mi za desetak dana donijeti lijepu div. .
– od svojega d.o.o. “turizam” koji jako dobro posluje sam se zadužila za tu buduću div. ZABE i postavila sam se na 3 kupnje, nešto mi je već i uletjelo.