Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

plavi01, 17.08.2021. u 16:43

privatizacija na CROnačin

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis/jadroplov-se-daje-za-sitnis-gube-drzava-i-mali-dionicari-a-novi-ce-vlasnik-napuniti-kesu-1120705

– sve ovo sam pročitala.

– koja će ovo biti pljačka na kvadrat.

– ali pljačka će biti provedena po pozitivnim zakonima ove države, znači sve legalno, pokradeno po slovu zakona.

– korupcija gora nego u Afganistanu (prije talibana).

– stvarno želim puno uspjeha gospon Mittku jer on je dobar drug i još bolji komunist.

– molim neuke investitore da ne stavljaju na ovoj temi smajliće od pola metra.

– obavještava se kupac na MDKA da svoj nalog s 23.000 kn može slobodno spustiti na 22.800 kn te će ponovno biti prvi na kupnji.

Trgovanje.

– dok sam ručala vi mi uvalili ADPL (2 naloga) to je stajalo dosta dugo na kupnji pa nisam primijetila da imam na istoj cijeni još jedan stariji nalog, HPB dosta jeftino ali nemam pojma je li mi to pametna kupnja.

– jutros mi je prošao i jedan nalog na ATPL, na nekoj “povoljnoj” cijeni, vidim da se većina vas pali na tu ATPL, ne znam zašto toliko tu dižete cijenu.

VLEN.

– ovo trgovanje mi liči kao da nekome hitno trebaju “opijati” ili keš za igrati igricu dokapitalizacija u JDPL.

ivana7, 18.08.2021. u 15:19

VLEN.

– ovo trgovanje mi liči kao da nekome hitno trebaju “opijati” ili keš za igrati igricu dokapitalizacija u JDPL.

Na jos nekim dionicama slicno izgleda, jos malo, pa nestalo dijonica JDPL. Nego, kad ce tamo divka, zna li tko, pa da sadasnji dokapitalizatori nekako vrate ulozeni kapital…

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

počelo perje letjeti, stare koke se furdaju! još samo fali pravi pijetao! izgleda su ovi mladi pijetlići mnogo sramežljivi.

MDKA.

– na kupnji MDKA demonstracija sile, ima se može se.

ZABA.

– bila sam u šopingu, dođem doma i vidim nakrcali vi mene s ZABOM.

– e sada, je li to pametna kupnja ??? stvarno nemam pojma, više mi je zbog disperzije.

ivana7, 20.08.2021. u 10:37

MDKA.

– na kupnji MDKA demonstracija sile, ima se može se.

Gospodjo Ivana,

Nije nesto bb jer ste to Vi kupili.

Informanka.

– ovaj tjedan u minusu cca 0.5% tako sam u ovoj godini na +18.2%.

– je li ovo početak toliko željno očekivanog potopa svih potopa stvarno nemam pojma.

– ovaj tjedan nisam uspjela kupiti niti jednu jedinu dionicu MDKA.

– ako i dođe taj potop pasti će cijena i MDKA, ali prometa neće biti, kod prve dividende imati ćemo stabilizaciju cijene.

– MDKA, dionica stvorena za krizna vremena.

– ovaj sam tjedan puno toga kupovala: ADPL, ERNT, HPB, ATPL, ZABA…. i još nešto sam kupovala ali na nelikvidnom tržištu akumulacija ide slabo i nikako pa ne mogu napisati o kojim dionicama se radi.

Marielena, 20.08.2021. u 16:00

Gospodjo Ivana,

Nije nesto bb jer ste to Vi kupili.

– gospođo Marielena, ja ne reklamiram vlakiće kao vi.

– ti vaši vlakići su sasvim o.k. dok ne nalete na minu.

– meni na ovoj temi nije cilj drukanje, više je to jedna edukacija, reklamiranje dioničarstva i zarade na istom.

– moj portfelj je stvarno velik tako da svakako sve moje kupnje nisu BB, ali tko zna što je to disperzija znati će zašto to i radim.

– na burzi se nemojte truditi zaraditi što više, puno važnije je disperzirati taj rizik pa neka je zarada i manja, najvažnije vam je ne pogubiti novce, a ta zarada dođe sama od sebe ako investirate u o.k. dionice.

– tako da je gospođo Marielena velika većina onoga što ja kupim BB, a to vam mogu potvrditi investitori koji su malo duže na ovoj temi.

– gospođo Marielena vi ste trenutno osnovnoškolka što se burze i dionica tiče, još puno toga do fakulteta imate za naučiti.

New Report

Close