Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

slabašni argumenti, ali dobro, sad bar znamo što stoji iza famoznog “zašto”….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

VLEN

– stvarno mi je veliko zadovoljstvo što sam omogućila velikom broju investitora jeftin ulaz u VLEN.

– to je stvarno dobra dionica, imala sam toga stvarno previše i malo sam pokratila pozicije.

– još ću malo toga prodavati i probati gurati cijenu prema dolje koliko uspijem kako bi vi mogli kupiti jednu jako dobru dionicu po jako jeftinim cijenama.

HPB trenutno…odlični rezultati, veliki prodavač je pri kraju diskontne prodaje i dionica bi mogla na 700 kn kad val krene

RIVP-odlična sezonan je u tijeku, realna cijena oko 35-36 kn

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

ivana7, 04.08.2021. u 10:54

VLEN

– stvarno mi je veliko zadovoljstvo što sam omogućila velikom broju investitora jeftin ulaz u VLEN.

– to je stvarno dobra dionica, imala sam toga stvarno previše i malo sam pokratila pozicije.

– još ću malo toga prodavati i probati gurati cijenu prema dolje koliko uspijem kako bi vi mogli kupiti jednu jako dobru dionicu po jako jeftinim cijenama.

😂😂😂😂

– duže vrijeme me nije bilo na ovoj temi, namjera mi je ponovno oživiti ovu temu.

– očekujem vaše prijedloge za “Best buy”.

– samo bih molila da ne reklamirate svoje portfelje nego jednu dionicu po vašem izboru, napišite zašto bi ta dionica bila “Best buy”, na kojoj je cijeni uskoro vidite…….

– što manje bude drukanja to će tema biti zanimljivija i posjećenija.

Moja preporuka Tpng i Hpb.

To ce biti perjanice narednih 1g.

Zahvala.

– ovim putem se zahvaljujem goson Neujunior i njegovom bratu od strica gospon Nea što su svojim drukanjem uspješno podigli cijenu TPNG.

– ja sam već prodala jednu manju količinu na meni prihvatljivim cijenama.

– imam ja još toga pa ću po malo kratiti.

HPB.

– evo i tu sam imala par uspješnih kupnji na jeftinijim cijenama.

– sada kada je gospon Neojunior svojom uspješnom reklamom uspješno podigao i tu dionicu nemam pojma što bi prodala ili…. skupo mi se ne nadokupljuje.

– potpuno ista stvar mi se događa i kod ZABE, lijepo u miru jeftino nadokupljivala i stvarno nerealno puno dignu cijenu dionice, i što sada ???

RIVP

Vracamo se na stare staze turizma, raste potraznja, a Valamar je perjanica hrvatskog turizma.

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

ATPL.

– zanimljiva dionica za zaraditi ili pogubiti velike novce, ovisno koliko ste investirali.

– ja imam nešto tih dionica, stručnjaci kažu izvješće dobro…

– ali cijena pada…

– što raditi dokupljivati ili sve rasprodati, ostaviti dio….

– samo molim bez drukanja, tu bi mi puno pomogla razmišljanja gospon Nea ili gospona BudFox3 (što ti to dođe FudFox3, očito nisi iz naših krajeva ali kod investiranja svi ste vi dobrodošli).

VLEN.

– dobro bi bilo da i vi znate.

– tamo osim mene rasprodaju još barem 2 veća investitora.

– imam ja još toga dosta preko 20.000 komada, na više računa.

– trenutno sam tamo na kupnji, a i na prodaji, dosta zabavna igrica.

– e sada hoću li prodavati ili kupovati iskreno da vam rečem nemam pojma ni sama što bi tu radila.

– dionica VLEN je sasvim o.k. investicija i sigurno neću ići u rasprodaju do kraja.

– ovaj tjedan me stvarno ide, čista zarada jedan novi auto srednje klase.

– još uspješno mutim na nekom dionicama, ali o tom potom.

ivana7, 05.08.2021. u 18:58

ATPL.

– zanimljiva dionica za zaraditi ili pogubiti velike novce, ovisno koliko ste investirali.

– ja imam nešto tih dionica, stručnjaci kažu izvješće dobro…

– ali cijena pada…

– što raditi dokupljivati ili sve rasprodati, ostaviti dio….

– samo molim bez drukanja, tu bi mi puno pomogla razmišljanja gospon Nea ili gospona BudFox3 (što ti to dođe FudFox3, očito nisi iz naših krajeva ali kod investiranja svi ste vi dobrodošli).

Atpl, rekla bih da ce na kraju desetog mjeseca biti na šesto kuna. Zašto? Jer trenutno mlate gadne pare.

Dnevna volatilnost nema veze sa time.

Nikakav druk, meni dionica služi za trejd. Kao i sve uostalom😂

Nego, recite nam kolegice Ivana do koje cijene mislite prosipati Vlen?

New Report

Close