Kad se sjetim sto ste pisali prije samo 10 dana, cini mi se gospodine da ste materijal za Lyncha i Finchera. 😄
Drago mi je kolega Klaster da smo ga izveli na pravi put, samo da ne trejda pa pocme po starom.
Sad je fokus na brodare zna se zbog čega,adpl lijepo i neprimjetno uz malen promet ide gore,rivp je dno bilo na 19 sad je na31.40 i stabilizacija na 35,36.Zanimljiv ce biti iduci tjedan,!
Slazem se sa tobom u svezi dlkv. Ali kod dlkv sutra moze izići pozitivna ili negativna inf. Trenutno je pre riskantna dionica,kao i kod Igh, ali kad bi se situacija rascistila uzeo bih jednu i drugu. Kod Ingre je dosta cistija situacija.
A sto se tice atpl, opcenito brodara sa rasutim teretom je situacija dobra, velika je potraznja, cak tolika (upravo citam) da se skidaju takvi tipova brodova sa remont da bi plovili. Po meni kupiti, ostaviti duze(tesko da ce ikada biti koliko je sad) ili istrejdati do 220-230kn.
Kakav keš? Još uvijek su papiri IN.
Pogledajte što sam Vam pisala prošle godine u početku korona krize što je bilo best buy!
Pljuvali su me kad sam predlagala Podravku i Saponiju za najbolju kupnju. A vidi sada semafora.
Ove godine definitivno best buy je Ingra – poslije desetogodišnje agonije i ovo go.no će mnogima da zamiriše. Čujemo se opet na godinu u ovo vrijeme!
Sad je najgore biti u kesu. Trenutno je hlađenje. Iza toga ponovno krecemo.
Izgledam preuvjerljiv, je sam samo 20% u jesu. Ali naznake su up.
Sad je najgore biti u kesu. Trenutno je hlađenje. Iza toga ponovno krecemo.
nije ovo nikakvo hlađenje, ovo je kamilica….pravo hlađenje tek dolazi, a s njime i cvokot zuba….
Prognoze svih većih banaka za ovu godinu je još jedan dublji pad…tako da CASH zvuči jako dobro…još 3mjeseca do proljeća…