Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jesu li ovo best buy dionice?  :-)))

https://www.index.hr/vijesti/clanak/na-zagrebackoj-burzi-usred-koronakrize-izlistane-dvije-nove-dionice/2219336.aspx

Kada objave informaciju za ući će biti kasno ali za izaći neće.

Djubre, 05.10.2020. u 20:27

amarananab, 05.10.2020. u 13:06

OPTE – jedno od najsigurnijih ulaganja u doba korone su teleoperateri. Što veći lock down to veći promet interneta i telefonije svih vrsta. Bolje od HT-a jer ovdje u zraku visi i prodaja

Jedino što visi u zraku je pušiona.

Jer OPTE polako ali sigurno ide ka nuli. Gdje joj je i mjesto.

Dok vlada tišina nestpljivost raste i drhtave ruke popuštaju.

Zaboravljamo da se u tišini sklapaju ozbiljni poslovi.

Niska cijena odgovara budućim vlasnicima.

Baš ovakav rasplet sa laganim padanjem cijene iz dana u dan je signal da se strijela napinje. Oduvjek mi je to bio najbolji pokazatelj, kad se nešto polako cijedi to i vrijedi. Iskustvo!

Ove godine para kao piljevine. Prvo Dalekovod pa Ingra a na kraju mi OPTE dođe kao desert prije Nove Godine!

Samo lagana padajuca strijela cesto zavrsi potpunim potopom ko na Djuri pa onda poleti.

Tesko je reci sto ce biti sa Opte. Mislim da nece biti neke velike likvidnosti prije objave jako dobre ili jako lose vijesti. Onda je smjer jasan.

Ja trenutno ne vidim nikakav best buy. Dapace savjetujem prodaju graditelja.

Prodaju graditelja ? Pa jedino je u neku ruku gradjevina siguran posao u ZG tj HR kad će se ZG obnavljati bar 5 godina. Barem! K tome, obzirom na coronu gradjevinari rade “na zraku” te je mogućnost zaraze minimalna.

Kolega Jastreb valjda misli na kratkorocni trejd. Dugorocno gradjevinare sigurno ne treba rasprodati.

crnijastreb, 09.10.2020. u 16:41

Ja trenutno ne vidim nikakav best buy. Dapace savjetujem prodaju graditelja.

najveći potencijal za rast ima ulpl

Ulpl ima kada zavrsi PSN. Ali to je na ovim cijenama jako nelikvidna dionica.

New Report

Close