Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ipak u zraku se osjeća nagovještaj jače korekcije u sljedećem razdoblju, bar do FI?

Moram priznati da se meni tako ne čini. Uostalom, današnji promet je mizerija. Smiješno.

Nisam nešto specijalno zabrinut.

Oni koji se ne sjećaju prošlosti, osuđeni su da je ponavljaju.

Kakav pad kolege drage. Pa Crobex je vec pao odavno. Ja vidim nagli rast preko 2000.

kupoprodaj, 22.09.2020. u 10:38

Kolega, ovo je 2005, a ne 2008. Korona je resetirala sustav, a sad slijedi novi spektakularni rast svega na krilima drzavnih ulaganja s kamatom od 0%. Prestanite trkeljati gluposti.

Ovo je prije 95-ta nego 2005-ta

Potpuno nove tehnologije u transportu upravo dolaze na trzista u velikom zamahu slicno kao sto je bio internet tih godina, a ova nasa “Zimbabwe Stock Exchange” i hrvatsko gospodarstvo ce jos godinama biti ovako zastarjelo kakvo je sad iskljucujuci turizam od kojeg zivimo i banke koje na tome zaraduju.

Novac za gradevinare ce se dijeliti po nekim klubovima jer ne znam sta mislite da ce mozda gradevinari vama dati dividendu,   :-)))) hau jes nou

Crobex oscilira na manjim volumenima. Izvjestaji vani naslucuju snazan oporavak.

Ameri bi mogli na novi ATH.

Mi uobicajeno kasnimo.

Ne da kasnimo, nego nismo ni krenuli. I pitanje da li ikad hoćemo.

Teško da će išta krenuti u dogledno vrijeme.

Vani je vani a ovdje ekonomija u crnoj rupi.

Vratili smo se 4 godine unazad po svim pokazateljima.

OPTIMA definitivno

Nešto mi govori da bi prodaja mogla biti realizirana i prije Nove godine a ako ne to bi mogao biti znak da se vodi bitka između više interesenata te da će se zaoštrit kako idemo prema finalu. I ta solucija je još bolja.

najnovite informacije mi govore da Tele2 od 1.12. postaje Telemah

Andromeda, 30.09.2020. u 12:51

OPTIMA definitivno

Nešto mi govori da bi prodaja mogla biti realizirana i prije Nove godine a ako ne to bi mogao biti znak da se vodi bitka između više interesenata te da će se zaoštrit kako idemo prema finalu. I ta solucija je još bolja.

Kolega, koje Nove godine?…mislim da ce prije bit 2022., nego ove…

Rastimo zajedno...

OPTE – jedno od najsigurnijih ulaganja u doba korone su teleoperateri. Što veći lock down to veći promet interneta i telefonije svih vrsta. Bolje od HT-a jer ovdje u zraku visi i prodaja

amarananab, 05.10.2020. u 13:06

OPTE – jedno od najsigurnijih ulaganja u doba korone su teleoperateri. Što veći lock down to veći promet interneta i telefonije svih vrsta. Bolje od HT-a jer ovdje u zraku visi i prodaja

Jedino što visi u zraku je pušiona.

Jer OPTE polako ali sigurno ide ka nuli. Gdje joj je i mjesto.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

New Report

Close