Moram priznati da se meni tako ne čini. Uostalom, današnji promet je mizerija. Smiješno.
Nisam nešto specijalno zabrinut.
Kolega, ovo je 2005, a ne 2008. Korona je resetirala sustav, a sad slijedi novi spektakularni rast svega na krilima drzavnih ulaganja s kamatom od 0%. Prestanite trkeljati gluposti.
Ovo je prije 95-ta nego 2005-ta
Potpuno nove tehnologije u transportu upravo dolaze na trzista u velikom zamahu slicno kao sto je bio internet tih godina, a ova nasa “Zimbabwe Stock Exchange” i hrvatsko gospodarstvo ce jos godinama biti ovako zastarjelo kakvo je sad iskljucujuci turizam od kojeg zivimo i banke koje na tome zaraduju.
Novac za gradevinare ce se dijeliti po nekim klubovima jer ne znam sta mislite da ce mozda gradevinari vama dati dividendu, :-)))) hau jes nou
Crobex oscilira na manjim volumenima. Izvjestaji vani naslucuju snazan oporavak.
Ameri bi mogli na novi ATH.
Mi uobicajeno kasnimo.
Teško da će išta krenuti u dogledno vrijeme.
Vani je vani a ovdje ekonomija u crnoj rupi.
Vratili smo se 4 godine unazad po svim pokazateljima.
OPTIMA definitivno
Nešto mi govori da bi prodaja mogla biti realizirana i prije Nove godine a ako ne to bi mogao biti znak da se vodi bitka između više interesenata te da će se zaoštrit kako idemo prema finalu. I ta solucija je još bolja.
OPTIMA definitivno
Nešto mi govori da bi prodaja mogla biti realizirana i prije Nove godine a ako ne to bi mogao biti znak da se vodi bitka između više interesenata te da će se zaoštrit kako idemo prema finalu. I ta solucija je još bolja.
Kolega, koje Nove godine?…mislim da ce prije bit 2022., nego ove…
OPTE – jedno od najsigurnijih ulaganja u doba korone su teleoperateri. Što veći lock down to veći promet interneta i telefonije svih vrsta. Bolje od HT-a jer ovdje u zraku visi i prodaja
OPTE – jedno od najsigurnijih ulaganja u doba korone su teleoperateri. Što veći lock down to veći promet interneta i telefonije svih vrsta. Bolje od HT-a jer ovdje u zraku visi i prodaja
Jedino što visi u zraku je pušiona.
Jer OPTE polako ali sigurno ide ka nuli. Gdje joj je i mjesto.