Po meni Tesla ne vrijedi niti petinu ove cijene. Dionica je prenapuhana.
Al kad tad dodje otrjeznjenje.
Po meni ne vrijedi ni osminu. Ali opet kažem, toliko sam puta bio u krivu u vezi TSLA. U afterhoursima nije izgledala dobro u petak…
CASH-R-A trenutno bez premca!
Graditelji će pasti značajno. Očekujem korekciju 20-25%.
Uzaludno očekivanje, s obzirom da građevina neće posustati jer stalno traže nove i nove radnike. Valjda ne zato što nema posla ili ga neće biti.
Postupan oporavak potražnje za radnicima, ali samo se u jednom sektoru se traži radnik više
Moja preporuka je do 10.10. najkasnije se ukeširajte jer slijedi pad gigantskih razmjera. Ako se dogodi nova karantena, a dosta toga upucuje na to…ocekujte propad. Svaka cadt optimistima, al u ovom trenutku je to dosta rizicno za biti.
E malo si ga precera, pa kaj ce biti bas “gigantskih razmjera” 🙂
Daj pojasni malo…
Pa kod nas ne ocekujem prevelik pad. Do nekih 900-1100. Mislim na Crobex.
Ameri bi mogli posteno roknuti do 1500. Mislim na Sp500
A ništa… Onda kako sam ti već ranije sugerirao. Kupi neki short ETF za S&P 500 i čekaj. Čekaj, drži…. Tvoja zarada će biti golema.
Jeli ovo nekakav druk ili ste ozbiljni?
Pa ukoliko ste uvjereni u to vi postajete boati, samo poslušajte kolegu yieldchasera.
I nemojte javno to govoriti da vas netko ne posluša i pretekne vas 😉
Ma malo se zezam..pun sam casha pa mi odgovara veliki zaron. Ameri do 2900-3000..Crobex do 1460. I to je to.
Dakle kupovati Igh opet na 118 i 120kn, Dlkv na 5.6-5.7kn, Viro ba 52kn…iza toga ide rast i mlazni pogon.
A lijepo sam govorio prodajite Dlkv na 8kn i Igh na 150kn i vise.
Koliko god se trudili kolegu @Salt zvati drukerom, na kraju bude tocno sto on kaze.
A za druk ga obično optužuju oni koji preporučuju kupnju gdje su na prodaji😅
S&P 500 na 1,500 bodova? To će na kraju bit? Lmfao
Bit će na 3,800+ do Božića, a ne na 1,500. a do sredine iduće godine ide do 4,500. Eto gdje će bit.