Bir ce dobro ako se banka koja ne izvrne.
E upravo se o tome i radi 🙂
Gomila im se salo na gluteusima od saltovijeh zastrašivanja…
Bravo. Vec si u minusu 60dolara po dionici. Kako su Ameri krenuli danas padati ide to jos puno puno dublje.
Danas je Bitcoin pao preko 6%, padaju sve sirovine…nema boljeg pokazatelja za okret trenda u Amera.
Zato je i Zse danas iz plusa okrenuo u minus.
To su rasprodaje, uzimaju enormne kapitalne dobiti. Briga njih za pad od 20% na TSLA kad su u ovoj godini realizirali dobit od preko 800% na tome.
Kolega Invest je ušao malo prekasno, ali dugo drži AAPL i druge dobitnike i generalno je u plusu. Ako TSLA uvrste u S&P 500, zaradit će i na tome na duži rok, ukoliko već jučer nije istovario pa čeka da opet kupi na dipu. U svakom slučaju ima veću petlju od tebe, a i mene.
Moja preporuka je do 10.10. najkasnije se ukeširajte jer slijedi pad gigantskih razmjera. Ako se dogodi nova karantena, a dosta toga upucuje na to…ocekujte propad. Svaka cadt optimistima, al u ovom trenutku je to dosta rizicno za biti.
Po meni Tesla ne vrijedi niti petinu ove cijene. Dionica je prenapuhana.
Al kad tad dodje otrjeznjenje.
Nema niti jedan jedini promil sanse da se desi nova karantena. Niti ovdje niti drugdje.
Do prije mjesec dana sam mislio da će novog lockdowna sigurno biti.
Sada ipak mislim da nema šanse. Brojevi zaraženih rastu, ali ne vidim da to nekog previše brine.
Škola će bit online, vrtići možda neće raditi i to je sve. Vidjet ćemo..
Nije toliko bitan broj zaraženih ako se zna od kud su zaraženi. Kad je bio ‘prvi val’ nije se znalo ni tko je zaražen, ni od kuda ni kakav je virus, praktički se nije znalo ništa u ja smatram da je lockdown tada bio opravdan. Lako je imati naknadnu pamet pa pričati kako su Šveđani bili pametni, a svi drugi glupi. Što da se virus ispostavio opasnijim nego što jest? Neće biti novih lockdownova, ali neće biti ni ugodno ove jeseni i zime, a pitanje je i kakvo će biti proljeće iduće godine. Ove godine je bilo tako hladno, čak i krajem travnja. Sjećam se da je i prošle godine bilo stvarno hladno početkom svibnja. Sve to utječe na širenje virusa… Oko cjepiva nisam optimist. Ako ga bude, super, ali ne nadam se previše.
CASH-R-A trenutno bez premca!
Graditelji će pasti značajno. Očekujem korekciju 20-25%.