Zna se zašto ATPL nije porasla, jer se čekala transakcija kapitalaca kao jučer i u petak.
Danas transakcije nije bilo, tako da je moguće da je prodaja završila. Još da saznamo tko
je kupio i svi sretni.
Jel razmišlja tko o ERNT?
Nekako mi se čini da je sazrijelo vrijeme da se probije tih 1300 kn.
Imamo rastući trokut.. rekao bih prava ljepotica.. školski primjer. 😍
Ako probije, idemo na 1450 kn. Ako…
Dol drzi 1260-1270kn kod Ernt dobro je. Moguc rast do 1440kn kratkorocno.
Dugorocno 1800kn ako ne bude nepredvidjenih dogadjaja.
Na Ernt ste imali gravestone doji candle na 1300 kn, u dva navrata
Možda će ovog puta biti drugačije
Dobro primjećeno.
Iako, kad su manji volumeni trgovanja, ne gledam svijeće jer sam više puta donio krivi zaključak.
Kako god, za par dana se može očekivati proboj. Ili ide teški odbijanac.
Ja sam unutra, pa budemo vidjeli. Iako, školski, to se kupuje tek kad probije otpor, jel? 😉
Best buy trenutno je OPTE! A i jedna je od najlikvidnijih dionica na ZSE-u, pa nije problem ni ući a ni izaći sa većom lovom. Što je inače rijetkost na ZSE-u. Tu nema neke mudrosti, kupi i čekaj prodaju. Sve drugo je pomalo nabildano a sektor telekomunikacija je najmanje izložen kovidu. U biti što se više ljudi zatvaraju sve više komuniciraju online i gledaju TV kanale.
Pratio sam opte zadnjih par dana trgovanja. Kupaca ne manjka, ali i prodavaca. Kad stane prodaja, sto se dogodilo prije neki dan, krenula je kupnja. Bili samo dosli na 5,30 a sada smo na 5. Slijedce target je 5,50-5,60.
Obzirom koliko je zakucana, a i dalje ima odlične rezultate, i razne opcije u budućnosti (dividenda,privatizacija) HPB best buy, moje skromno mišljenje.
S obzirom na novi ugovor best buy je Ernt.
Hehe, prošli tjedan smo malo komentirali Eru.
Sve se poklopilo kako treba. TA je nagovještavala proboj, ugovor je šlag na tortu. Možemo očekivati skromnih 10% rasta u idućih cca 2 tjedna, za kasnije ćemo vidjeti.
Uvjerljivi best buy je TSLA.
Jučer se nakupovao po 470 $.
Priča o TSLA je toliko zagonetna. Toliko puta sam bio u krivu oko te dionice da više ne znam ni što bih mislio, a kud rekao. Ako gledamo brojke, te cijene nemaju veze s mozgom. Ako gledamo budućnost, tko zna. S druge strane, kompanije poput Verizona, Ericssona i njih nekolicine će korijenito izmijeniti svijet, jer imaju jedinstvenu infrastrukturu i know how za to, a električna vozila će polako dolaziti od divova automobilske industrije, pogotovo onih koji prednjače u tehnologijama, poput Mercedesa i Citroëna. Teško mi je zamisliti da će oni stajat i gledat Muska. Samo da Mercedes razvije neku jaču bateriju i priča se začas promijeni. Kad se samo pogleda S500 iz 1994, šta je sve imao. Problem TSLAe je nedostatak gotovine, a carstva se ne stvaraju bez gotovine.
Svejedno, lijepo je zajahat na valu ovoga rasta, ali i imati na umu da uvijek treba na vrijeme otići sa zabave. Ako je moglo sa 900 na 300 prije, može i sa 450 na 150 i manje.