koliki je potencijal rasta DDJH? Hvala
rasta? pa firma je pred stečajem! takve firme ne kupuju se iznad 1/2 BV-a!
ovdje čak niti to nije moguće jer je BV negativan tj. ispod 0 kn !!!!
Kako sam i predvidjao Rivp je potegnuo. Ja sam nek dan malo uletio i danas dio izletio jer ocekujem stopna 26kn, manju korekciju pa nastavak na 30kn.
Tih bureka nikad dosta.
Danas na kupnji Hpba i Saponije al nista nije upalo. Iste bi trebale povuci +20 do 30% narednih dana ili tjedana.
Lkpc imam solidno iako sam bio u napasti kupovati na 360kn. Ali nije ni bila neka kolicina.
@Salt, kako predvidjas DLKV u ovom valu? Hvala
Dlkv bi trebao rasti kao i brojne dionice. Ocito da ne pratimo Amere al mi je danas nesto upalo u oko pa stavljam novi count Crobexa. Lako moguce da je vrh 5400 bio kraj ciklusa III i da smo sad imali zgotovljenje ciklusa IV u vidu slozene korekcije A B C D E. Korona je bila samo povod, ali i neopravdani pad indeksa preduboko. Najveselije od svega sto su se u padu volumeni naglo smanjili ispod 1650 pa bi se usudio reci imali smo dno i retesta nece biti.
Dapace ovaj pattern Crobexa je bio dugorocni trokut, smatram da postoji velika mogucnost da je pad ispod linije trokuta bio laznjak i da slijedi povrat u trokut s vanjske strane. Vrijeme ce pokazati, al zasad Crobex mora jače gore.
Lijepo sam govorio kupujte Saponiju jer je izvještaj ok, a po logici idući će biti još brutalniji. Barem 15 milja plusa.
Isto tako i na RIVP na 21,6 kn sam rekao odbijanje. Saponia će još gore, prema 320 kn,a RIVP prava borba tek na 28,5 kn.
ja i dalje smatram da je ZABA best buy, čak i današnjim/sutrašnjim cijenama.
.kad HNB povuče zabranu isplate dividende ode zaba prekko 60 kn
ja i dalje smatram da je ZABA best buy, čak i današnjim/sutrašnjim cijenama.
.kad HNB povuče zabranu isplate dividende ode zaba prekko 60 kn
da, ali ići će gore ako joj bude dobro išlo, čak i da nema dividende. sa dugom neisplatom dividende ZABA može bit i na 70 i više kuna. pa početkom ove godine je na neke dane zatvarala na 68kn.