Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja isto smatram da ce doci do velikih korekcija slijedecih mjeseci.Tek negdje pred kraj godine,vidjet ce se koliku ce stetu za ekonomiju uzrokovati covid-19.Ja sam samo 2.5% u dionicama,odnosno REIT-ovima.Cekam jesen-zimu .Najvise ce stradati po meni,prijevoznici,turizam,banke,rafinerije,auto proizvodaci,osiguranja.Proizvodnja hrane,internet usluge,online prodaja,healtcare bi mogle relativno bolje proci.

To je moje misljenje i stav.

travanj ima 30 dana.

Crobex pad do 1440 minimum.

Gora varijanta 1100. To bi bio prvi val dolje.

https://www.seebiz.eu/tvrtke/petrokemija-neto-dobit-skocila-gotovo-sedam-puta/231040/

I ova dionica ima svijetlu buducnost.

salt, 30.04.2020. u 20:18

Crobex pad do 1440 minimum.

Gora varijanta 1100. To bi bio prvi val dolje.

a ako ne bude tako..oceš tako samouvjereno priznati da si b*u*dala?

trenutni osobni best buy – ZABA.

yieldchaser, 07.05.2020. u 12:38

trenutni osobni best buy – ZABA.

Možda na nekoj drugoj burzi; na ovom jadnom čemeru od ZSE će se teško opet vratiti >60.

Da je u SAD-u već bi bila 80, ovako mrcvarenje.

Kupio sam na 52, 50, 49, 46…. ako nastavi padati, nastavit ću kupovati.

Pored ATGR , ERNT LUrA, zasigurno mi je ZABA jedna od dražih prilika.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

vjerojatno ste u pravu. u ovom trenutku mi se čini povoljna. s Podravkom sam dobro pogodio u ožujku. 500 komada po 331kn. lijepa cijena sad, sa puno potencijala za nazad na 500, a i više. i još sitna dividenda, ali ok prinos na tako jeftinu kupnju. kad bacim osvrt unazad PODR je u biti bila pravi besr buy. tu je kolegica banana bila u pravu. ja namjeravam dugoročo bit u PODR, kao i u svemu što trenutno imam. također namjeravam dokupljivat ZABU ako se ovaj trend nastavi. kad se sva prašina slegne, bit će obilatih dividendi. a kad će to bit, to je pitanje za 6 milijuna dolara. zato dugoročno ZABA buy&hold forever. ne bih ju prodao ni na 80…

Trenutno ova tem ne igra.

Moj mladji brat Neo kaze sell sell i samo sell. Tmurni oblaci se nadvijaju nad ZSE.

Slijedi nam jos 1 propad indeksa. Nadam se da ce kvota 1000 na Crobexu izdrzati

prvi put u zadnjih 10 godina sam 98% u cashu …sve pliva u neizvjesnosti …opće ne vidim pozitivne signale za rast  …a optimist sam uvek …zaledio se i čakanje je …trend…

Budimo realni:

Postoje firme koje vrijede ulaganja i svaki propad na njima ce se kupovati. I te iste firme za 2-3g. vrijedit ce mozda i dvostruko.

Al postoje firme koje su lose, konstantno posluju s minusima i iste ce pasti.

Na djelu je selekcija.

salt, 13.05.2020. u 16:51

Budimo realni:

Postoje firme koje vrijede ulaganja i svaki propad na njima ce se kupovati. I te iste firme za 2-3g. vrijedit ce mozda i dvostruko.

Al postoje firme koje su lose, konstantno posluju s minusima i iste ce pasti.

Na djelu je selekcija.

vidi se kako je i pokvareni sat točan dvaput na dan.

New Report

Close