Podravka je bila ok buy. Ali malo sam uzeo, kakvih petstotinjak komada. I neću prodavat do daljnjega. Oduvijek sam imati PODR direktno, a ne samo kroz fond i eto, prilika se ukazala.
Nije dobro.
Pad BDP-a 9%?
Savršeno!
Zapamtite ovo: pad BDP-a će biti puno veći od spomenutih 9%!!!
Pad BDP-a 9%?
Savršeno!
Zapamtite ovo: pad BDP-a će biti puno veći od spomenutih 9%!!!
Yieldchaser
HT je HT. Nije najbolja ali je najlikvidnija. Ima i to svojih prednosti. Ne očekujem čuda niti tražim best buy, samo dugoročno želim oplodi ti ili sačuvati vrijednost novca.
ZABA-imao dosta do nedavno, ali prodao dosta početkom krize, a i zbog afere pranja novca. Oni su ok.
Adrs2-također dosta imao, teška srca prodao početkom krize jer imaju hotele koji sada stoje, ribu koja se ne prodaje, a sada i osiguravajuće kuće imaju troškova po Zagrebu. Od prodaje TDR više lošijih nego dobrih poteza. Agrokora je teška mrlja. Novac se topi. Nova era poslije Ante. Vidit ćemo. Status promatranja.
ADPL-imao i to. Teška situacija sada u krizi, a i poslije krize. Taman kada im je odlično krenulo.
PODR-nisam nikad imao zbog politike koja je uvijek tu negdje. Popravili su značajno poslovanje dolaskom Pucara, ali.. Fali mi nešto.
Ovo su sve blue chipovi, amo to tako reći.. A oni nikad nisu Best buy.
Na njima se nećete brzo obogatiti a ni brzo osiromašiti dugoročno je sve to ok.
evo te tu – teška srca prodao ADRS2.
E i?Što s tim?
Pa na temi Adris ste vi zazivali stečaj, cijenu od 300 kn itd.. O čemu vi?
Zdravi bili veseli
E i?Što s tim?
Pa na temi Adris ste vi zazivali stečaj, cijenu od 300 kn itd.. O čemu vi?
Zdravi bili veseli
to je bilo na temi RIVP i nisam ja zazivao stečaj, možemo i na RIVP da vidimo što sam točno rekao. parafraziraš me, stari.
Cuvajte novci decki.
Svibanj ce biti jako krvav i tu upce nema sumnje.
Crobec ce ispod 1000.
Napišeš 8.4. up up up…pa ništa
sad pišeš da ispod 1000
Zašto pišeš takve notorne b*u*d*a*laštine?
Cuvajte novci decki.
Svibanj ce biti jako krvav i tu upce nema sumnje.
Crobec ce ispod 1000.
ne znam da li uviđaš koliko si smiješan s tim tvojim baba vanga prognozama? do sada si sve fulao pa ćeš i ovo promašiti kao sve drugo a onda otvoriti novi nick!