Ni ja nisam iz struke a ovdje sam 4-5 godina, pratite narudžbe u FI koje se realiziraju u roku 9-12 mjeseci, vrlo konzervativna politika prema vlastitom kapitalu i zaduživanju, veliki dio investicija realiziraju iz vlastitih sredstava, marže pristojne, naplata uredna.
Bb je ERNT, kome neće trebati njihove usluge za budućnost i ono što ona nosi. Ova kriza je pokazatelj toga.
Isto mislim da je ERNT top buy zbog ubrzane digitalizacije drustva
Bb je ERNT, kome neće trebati njihove usluge za budućnost i ono što ona nosi. Ova kriza je pokazatelj toga.
ERNT je dobra firma, ali…
…osobno smatram da su mnoge manje kompanije iz IT sektora u međuvremenu značajno stasale te uzimaju malo po malo sve veći tržišni kolač..proces je nepovratno pokrenut..
iako, posla će biti za sve…
ERNT i male IT tvrtke ne preklapaju se u poslovanju potpuno, jer ERNT je stasala u jednu komunalnu informatičku tvrtku bez koje u biti ništa neće moći funkcionirati, a priča o 5G mreži samo je šlag na torti. Hoće li Zapadne demokracije dati povjerenje u sigurnost zemlje Eriksonu ili Huaweju kineskoj državnoj kompaniji?
Što mislite o građevincima, je li dolazi konačno njihovo vrijeme rasta?
Pa vec posljednje 3 godine traje vrijeme gradjevinara…cak bih rekao da je s dolaskom corone proslo njihovo vrijeme…naravno da pod gradjevinare ne ubrajam ove izlistana drustva jer su oni “zivuci mrtvaci”…njihova svrha je iskljucivo da se vjerovnici naplate sto vise…
U ovim teskim trenucima koje provodimo best buy je bilo sto. Sve zivo raste…opet se brutalno zaradjuje..nastavimo u revijalnom tonu.
Best buy,tko ima novaca gadno će sad zaraditi,biti će pluseva 50 i više posto.
Evo,malo sam rekao,biti će i više nego duplo.
U tijelu ukrcavanje u IGH i Atpl.
Ode nam gdja Maras u 3-4 dana..iza toga me ne bi iznenadio IGH na 250kn