Kakvi neredi?…..prvi glas…..zašto neredi?…..imate li kakav link?….ili bar opišite sičuejšn ako nemate link….
Hvala
neki glupi video koji sam vidio na youtubeu. vjerojatno ništa…oni kad rade usporedbu što je na mainstream medijima i što ljudi snime s mobitelima itd.
Best buy je prehrana, kozmetika (čistoća), zdravlje (farmaceuti), industrija i građevina. To će se slijedećim državnim mjerama najviše financirati i sponzorirati. Na turizam i bilo kakav oblik “luksuza” zaboravite ove godine.
Dakle best buy je i dalje Podravka i Saponija a novi su IGH, Dalekovod, na ovoj cijeni čak i Ingra.
Sutra stiže transportni avion koji će iz zraka baciti 30 milijardi kunića na napaćeno stanovništvo i firme u RH. Tko će koliko pohvatati ovisi o vašoj brzini da upotrijebite moždane vijuge koje Vam nisu valjda zakržljale od ovoga korona straha.
Ovaj forum radi zaista odlično.
Nije me bilo par dana na forumu.
Čitam i pokušavam ocijeniti najnovije komentare,
ali mi javlja da sam glasao!!!!!!
Tko je tu lud?????
ovdje je svima glavna preokupacija ocijenit tuđi komentar. neki si možda rade i portfelj profila da mogu dati višestruki glas, frustrirani još od 2008/09. i sloma TODEXa.
Što vam je trenutno bb?
Na ovim cijenama definitivno KODT.
Obveze prema bankama oko 55mil kn, ukupne oko 280 mil kuna dok novac na racunu iznosi oko 96mil kn. Izvoznici su pa kad vani krene oporavak krecu i oni, dividendni prinos vjecni i krece se oko 3%-5%, posljednji kvartal (ne godina!!) u kojem se poslovali s gubitkom je bio prije vise od 20godina, na ovi razinama ima i 2-3 kupca iz top10…
Na ovim cijenama definitivno KODT.
Obveze prema bankama oko 55mil kn, ukupne oko 280 mil kuna dok novac na racunu iznosi oko 96mil kn. Izvoznici su pa kad vani krene oporavak krecu i oni, dividendni prinos vjecni i krece se oko 3%-5%, posljednji kvartal (ne godina!!) u kojem se poslovali s gubitkom je bio prije vise od 20godina, na ovi razinama ima i 2-3 kupca iz top10…
vidio sam sve od navedenog. promatram ovu dionicu već dosta dugo vremena. ali samo tehnikalije. problem mi je što ne znam dovoljno o tome poslu.