Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Korona će iskorijeniti i uhljebe. Barem neke koristi!

https://www.poslovni.hr/hrvatska/ministar-gospodarstva-naglasio-nadam-se-da-ce-svi-oni-koji-su-trazili-povecanje-placa-biti-svjesni-kad-se-stvari-budu-smanjivale-4218132

Vau, svi prodaju, ali ono sto sam naucio je ne gledati sto drugi rade nego realnu vs prodajnu vrijednost, od 2008 cekam ovu situaciju ….  🎁

Uzet svima i dati uhljebima. Put za sljedecih 10 god recesije.

@ pitschka  koja se naziva bananom,  Ne boj se ti za nas u Njemačkoj da ćemo ostati bez posla pa ćeš nam ti uvaljivati kuće sa okućnicom. Mi kuće imamo a ti se brini za vas u Hrvatistanu jer kako stoje stvari nosit ćete gaće na štapu.  Turizam bye bye a industrija ne postoji… Kraj priče.  Ako se dobro sjećam krize 2008, Njemačka  je za godinu dana izašla iz krize a Hrvatistan je ostao u istoj 10 god.

💩🍌

Ja sam očekivao korekciju pa sam već od prošle godine u Cashu.

Po meni treba pratiti.

Da nema Trumpa i američkih izbora rekao bi da do jeseni ne treba kupovati.

Ovako dosta ovisi o samom virusu i da li će nestati sa Suncem.

Kod epidemija i virusa kako bukne, tako zna i nestati.

Jedino ako je ovaj umjetni, onda je to druga stvar.

Zasto nitko ne spominje ADR/ADR2/ARNT… Sa tolikom lovom na racunu definitivno mogu prezivjeti bez problema zero revenue sezonu posebno adris… Za razliku od npr RIVP.. a cijena takodjer pala 30+ %

Best buy je ADPL. Koji to treba biti lumen da prodaje po 128 kuna a par dana prije se trgovalo po 200, a nikakva stručna analiza ne opravdava takav pad niti utjecaj korona virusa ima takav negativan efekt na poslovanje. Pa nisu im izgorile tvornice, nije grom udario i pobio upravu i radnike.

Idu bolji dani  !!

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

Što predviđate za ponedjeljak?

Moje je mišljenje, da nakon današnje vedrine, stižu crni grmljavinski oblaci!

Ne, nisam pesimist nego realist!

@milijarder

slažem se za nastavak grmljavine na burzama jer ovaj rast u petak je bio  reakcija na najavljene nove mjere pomoći u USA, a s druge strane i očekivan odbijanac nakon što je dax u čevrtak padao i preko -12%

međutim,cijeli svijet stoji , ne radi gotovo ništa osim trgovina prehranom, ljekarni i benzinskih i svi su svjesni toga i to će se i dalje mjesecima odražavati na rezultate kompanija,odnosno na cijene dionica jer gubici se u firmama samo gomilaju..

znači 👎🤦‍♂️

Mislim da ujutro, na krilima Azije, EU otvara u zeleno (cca. 3%) i kraj dana zavrsava na +1%. Sto ce ameri napravit nakon toga nemam pojma…

Nista se neocekivano, ni dobro ni lose, nije dogodilo tokom vikenda…

Rastimo zajedno...

ASX završio -9.7%…najgori dan u povijesti ikad na australskoj burzi…

FED srezao kamatne stope…u nedjelju…nastoji se ublažiti šteta…ne znam šta više tu može zaustaviti da ne odemo u recesiju…

Futuresi reagirali s po -5% pada….zaustavili trgovanje njima…

Ne znam stvarno što se dobrog može danas očekivati na burzama…jedino ako ste u shortu…

New Report

Close