Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

https://seekingalpha.com/news/3549568-oil-set-to-plunge-another-10-on-open

Prognoza pad nafte sutra 10%. Lako moguce da ce sutra i Crobex dozivjeti pad veci od 7%. Ne bi me iznenadilo otvaranje do 1600, ali i pad indeksa i do 1200.

U svakom slucaju opasno stanje i izbjegavati bilo kakve kupnje. Ovo stanje tesko ce se tako skoro smiriti.

Sasvim je sigurno da ce udarac na turisticki sektor se preliti i na gradjevinu, prehranu, ali i ostale djelatnosti.

Best buy: CASH (uvjerljivo)

bit ce poprilicno  best buy opcija ovih dana

best buy  -CASH!!!!!!!!!!!!!!!

jer ovo može potrajati tjednima!!!

i mjesecima..situacija se ne smiruje..niti ima naznaka smirivanja.

Best buy su još kratko vrijeme kuće s okućnicom i vrtom po Slavoniji za 5 – 10 tisuća eura.

Kada navali korona i recesija po Evropi prvi koji će ostati bez posla su “auslenderi”. Kad se vrate doma ima da se napuni na brzinu lijepa njihova, ima da fali i kuća i stanova.

Svi smo u banani, zar ne ??!!

Best buy je CASH.

Sve ostalo su priče za malu djecu.

Sad kas se situacija zakomplicira u Njemačkoj i USA, letit će perje na sve strane.

Ovo danas je ogorman pad pa vuče na dokup, ali treba biti oprezan jer vrlo lako se ovaj potop može nastaviti i narednih dana, možda već sutra.

Ignore: KressoM, delux

Kolega Salt,
usli ste barem jedan quarter odnosno 3 mjeseca prerano, terbali ste cekati do srpnja pa tek onda laganini priprema za jesensku sjetvu…tako to rade u Slavoniji ponosnoj!
iskreno mislim da je najbolje zatvoriti okice od kompa na nekoliko tjedana barem
lp

Best buy je SELL!

I to bi moglo potrajati!

Biti će još puno refula na dolje, nažalost!

A, onda jednog lijepog dana, slijedi: NAJBRŽI PRST!

ja sam ostao 30% u dionicama i sutra sve kipam po bidu na otvaranju, dosta mi je burze i korone!!!

New Report

Close