Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

On misli “kupi sad od mene po 70 nešto što ne vrijedi ni 30 u uvjerenju da ćeš na kraju to nekome drugome uvaliti po 110, jer tako kaže “graf”, naivčino”.

Po meni je nase trziste skoro pa iscrpljeno. Jako malo kvalitetnih dionica i povoljnih cijena. Mozda Sapn i Tpng su tu favoriti jer imaju jos dosta prostora za rasti. Ostalo sve rizik.

Ima li tko kakvu preporuku za trgovanje na US marketu.

Dakle koji broker, provizije, devizni racun i slicno. Neki naputak kako krenuti i odakle.

Naravno da je iscrpljeno naspram 2009 god. Sad sve ima realnu vrijednost sto kod nas nije povoljno jer smo skloni muljazama i prevarama.

Mozda uzeti dionice tesle ako se malo ohlade.

salt, 22.02.2020. u 13:47
Po meni je nase trziste skoro pa iscrpljeno. Jako malo kvalitetnih dionica i povoljnih cijena. Mozda Sapn i Tpng su tu favoriti jer imaju jos dosta prostora za rasti. Ostalo sve rizik.

https://www.reddit.com/r/wallstreetbets/about

AD Plastik je, s obzirom na dugoročnu perspektivu, povoljan ulaz.

normani, 24.02.2020. u 13:34
AD Plastik je, s obzirom na dugoročnu perspektivu, povoljan ulaz.

https://www.tportal.hr/autozona/clanak/koronavirus-potopio-prodaju-automobila-u-kini-u-prva-dva-tjedna-veljace-strmoglavila-se-cak-92-posto-20200224

Valja nekad procitati vijesti iz svijeta

bust na ovoj cijeni  OPTE…best buy sve do 7.5 kn

prdekalo11, 25.02.2020. u 19:42
bust na ovoj cijeni  OPTE…best buy sve do 7.5 kn

nikako preko 7 kn u ovim uvjetima burzovnih potopa u cijelom svijetu..ja sam se natrpao na 6 kn, ali sad na 7 to ne bih nikome savjetovao

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

Vanka opet potop. Cijelu noć indexi padali, obveznice i indexi straha rasli. Tako da je 6 sasvim ok ulaz…bilo bi super kad bi otišli i niže za nadokupiti… a ako se vanka sra*a nastave, e jbg onda. Fina pušiona. barem nećemo plaćati porez na dobit dogodine 🙂

Seeker, 27.02.2020. u 07:39

Vanka opet potop. Cijelu noć indexi padali, obveznice i indexi straha rasli. Tako da je 6 sasvim ok ulaz…bilo bi super kad bi otišli i niže za nadokupiti… a ako se vanka sra*a nastave, e jbg onda. Fina pušiona. barem nećemo plaćati porez na dobit dogodine 🙂

NJemački DAX danas je opet u većem minusu (trenutno -1,82%). Očekivalo se da će strahproći za dan dva, ali još traje jer sada nije toliko problem sama zaraza jer je u rangu gripe, nego ogromni gubici koje će zbog panike, karantena, zatvaranja tvornica, prestanka opskrbe itd. pretrpiti cijeli svijet, a to znači da će zarade kompanija biti puno manje ili ih neće niti biti.

Osim toga, rast BDP-a će u većini zemalja biti puno manji od očekivanja, a nemali broj zemalja mogao bi potonuti u recesiju ako se ovo nastavi.

Ignore: KressoM, delux

s ovih -10%, best buy je KRAS-R-A . sve je već odavno objašnjeno na topicu

S obzirom kako svjetske burze bilježe najveći pad od 2008. Identičan kao onaj prije krize, trenutno sumnjam kako imamo išta best buy na ZSE. Lagana pušiona jer je vanka najveći potop u zadnjih 12 godina.

Best buy: cash, zlato, obveznice i Indexi volatilnosti.

Dakle ZSE teža pušiona.

New Report

Close