Ja 100% u cash-r-a čekam rasplet virusa..a hr me baš i ne privlači više..
A moglo se i nesto usicariti I oko tog problema .
Best buy trenutno mozda samo 3-4 dionice koje su fundamentalno jako podcijenjene.
Vani su indeksi uslijed virusa, Brexita…losijih ekonomskih pokazatelja poceli padati.
Crobex odradio 5 valova i formira vrh u patternu kakav obicno vidjamo na dnu.
Moja preporuka je hitno se ukesirajte jer ce biti zaron minimalno do 1900, iako mislim da je 1860 realnije.
Najveci pad ocekujte na brodarima i graditeljima kao i ostalim precijenjenim dionicama.
Sutra ce biti graf.
Kolega je ovo napisao 01.01.19. i moje cestitke ako je izdrzao do danas .
Zarada 500 % ..legalno..i pošteno. Svaka cast na prognozi.
Pozdrav
[/quote]
Rijetko je tko kupio cijeli paket koji ima sada odmah na početku, bilo je tu dokupljivanja na većim Razinama pa je postotak zarade manji ali opet 3 znamenke
Neo,
Pale su u Kini 6% u prvom mjesecu, danas rastu, prilika je to da se uzmu dionice paničarima, ti ionako nemaš dionice pa se ne trebaš brinuti.
Coronavirus nije ništa posebno, za mjesec danas se toga neće nitko ni sjećati…
Neo,
Pale su u Kini 6% u prvom mjesecu, danas rastu, prilika je to da se uzmu dionice paničarima, ti ionako nemaš dionice pa se ne trebaš brinuti.
Slazem se sa navedenim. Kod nas nazalost nema puno prilika za kupnju radi panike, mozda eventualno koji turist. Vani je druga prica, na pojedinim trzistima se mogu ulovit panicari i jeftino ulazit u pojedine sektore.
Neo,
Slazem se sa navedenim. Kod nas nazalost nema puno prilika za kupnju radi panike, mozda eventualno koji turist. Vani je druga prica, na pojedinim trzistima se mogu ulovit panicari i jeftino ulazit u pojedine sektore.
[/quote]
Na pojedinim tržištima se daju uloviti paničari?! 😁
Daj nam napisi koja su to, koja su “panicnija” od drugih?
[/quote]
Na pojedinim tržištima se daju uloviti paničari?! 😁
Daj nam napisi koja su to, koja su “panicnija” od drugih?
[/quote]
Slobodno malo popratite po sektorima na različitim burzama van Hrvatske pa ćete vidjeti 😉
A onda ništa kolega Neo, očito treba u neki šoping za konzerviranu hranu kada nam apokalipsa stiže..
Neo,
Nadam se.
Iako većina stručnjaka očekuje trajanje do 6-7 mjeseca, možda i duže.