Best sell.
– nalazite se na temi Best buy ali nije zgorega ponekad napisati i pokoji Best sell ilitiga dobro bi bilo prodati, ae.
– možda ste čuli za neki Koronavirus.
– taj virus će zasigurno negativno ili loše utjecati na naš turizam.
– sada sami procijenite je li dobro prodati turističke dionice !?!?!?
– jedina dobra stvar u svemu tome je što će taj Koronavirus negativno utjecati na zemlje kojima je BDP od turizma preko 20%.
[/quote]
Vidjeti ćemo na 2100
– nije dobro, dosta toga po malo pada, ovaj tjedan u minusu, još se dobro držim u ovoj godini +1.36%.
Informanka.
– ovaj tjedan odličan, prinos na tjednoj razini +1.7%,
– ovaj tjedni prinos je anulirao prošlotjedni minus te sam u ovoj godini na solidnih 3.1%.
Zlato.
Ako kupujemo tele, a prodajemo kravu.., zlato
U godinu dana prinos 20%
U tjedan dana zlato je poskupilo 2%
Obzirom na troškove kupnje, držanja i prodaje papirnatog zlata, i razliku u prodajnoj i otkupnoj cijeni fizičkog zlata, tih 2% još nije prinos.
Predviđanja za zlato su 2000 dolara unca
U našoj maloj bari
– Ina, zbog mogućeg preuzimanja. I Rusi su iskazali interes
– Janaf
– Sapn, long, koliko god to bilo
– Ht
– Od brzorastućih vlen. Izgledno je, obzirom na obim poslova, da će ponoviti godinu sjajnog prinosa
Zlato.
U godinu dana prinos 20%
Obzirom na troškove kupnje, držanja i prodaje papirnatog zlata, i razliku u prodajnoj i otkupnoj cijeni fizičkog zlata, tih 2% još nije prinos.
Definitivno se slažem.
I ponovno naša Optima.
Sada kada je objavljen natječaj nema više nedoumica i sumnji ide li prodaja ili ide odgoda…… stvar je jasna, sve ide svojim tokom kako je urečeno.
O cijeni možemo nagađati, imamo Liburnija poučak i Kraš poučak.
Al’ ovo je posljednji teleoperater na tržištu, a vrijednost mu je tržišni udio, korisnici.
Zlato.
U godinu dana prinos 20%
Definitivno se slažem.
https://tradingeconomics.com/commodity/gold
[/quote]
Moje predvidjanje je oko 3500, mozda i 4000, ali za to ce trebati jaka recesija. Nije to pneka mudrost. Uaporedite M2 u 2011 i sada pa sve postaje jasno.
– ovaj tjedan odličan, prinos na tjednoj razini +1.7%,
Informanka.
– ovaj tjedan je stvarno bio zanimljiv,
– najprije imamo pad koji su uzrokovali paničari uvjetovan Coronavirusom pa potom kad se shvatilo da to nije kuga ponovno imamo veći rast (bar u dionicama koje su u mom portfelju).
– tako sam u ovom tjednu povećala portfelj za 0.8%.
– a u ovoj godini, odnosno dobit za siječanj je za mene solidnih +3.9%.
Opte 2019…krecemo sa 1.69, rast prihoda i EBITDA, smanjenje duga i početak prodaje!
Kolega je ovo napisao 01.01.19. i moje cestitke ako je izdrzao do danas .
Zarada 500 % ..legalno..i pošteno. Svaka cast na prognozi.
Pozdrav