Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Best buy u ovom trenutku je definitivno DLKV

Je, je…sigurno.
Nema tu kruha. Vjerojatno to pišeš jer imaš DLKV, ali ga nemaš više od mene, preko 40.000 komada, al nemam vjere da bu se išta dogodilo s tom dionicom u ovoj godini. Mrtvilo…

Nešto mi govori da ćemo danas UP !

Prinosi ce uskoro biti sve manji i manji.
VLEN- revizija analoze otprije..potreban veliki oprez jer ne me bi iznenadio i potop ispod 5kn. Pukne li 7.5kn preporuka prodati.
Tpng – hold, ako pukne 45kn uslijedit ce veci propad.
IGH – moguc retest 100 i 105kn i potom veci propad
Ulpl – retest 25-26kn, ako ne izdrzi target 16kn.
HPB – prodaja u tijeku, retest 600kn, ako ne izdrzi povratak na Gap do 505kn.
DLKV – retest 5.1kn propad ispod nosi retest 4.5km i novo dno na 4kn, potom obrat.
SAPN – korektivni val C do 250kn uz koguce punjenjenje Gapa na 218kn.
Kaba – propad poceo, nastavak do 4.2 kn
LKRI – propad do 40kn, ako pukne do 34kn, rast preko 45kn otvara put 55kn.
ATPL – kvota 340kn naceta, pad nastavlja do 290kn, ispod 260kn i moja prognoza 190kn kao kraj korekcije XYZ.
HT – pad do 172-173kn neminovan, moguce dno oko 162-163kn.
ADPL, ATGR i PODR potencijalni rast i dovrsenje 5 od 5.
VIRO – proboj razine 66kn otvara 90-110kn, ako ne probije pad do 48-50kn i potom brzi rast.
Kaba je prva pocela korekciju pa vidite kako to izgleda zastrasujuce. Neki se hvalili kupnjom na 8kn, a cijena vec na 6.4kn, a ide to jos dublje dolje.
Slican scenarij ce biti na masu dionica.
Veliki ce se izmaknuti pa kupovati kad cijene propadnu.
Sretno u trgovanju!

Vidim ti sve prodao i pun keša, pa ce sve da pada, i one koje posluju pozitivno i one koje su u gubitcima, zamisli ,…. Vjerodostojno :)))
[/quote]
nešto slično sam primjetio….dobar komentar za pet

dan je pametniji od noći!

MAIS
MDKA
CROS

.imaju jako dobar potencijal rasta ali ne na kratke staze

VLEN- revizija analoze otprije..potreban veliki oprez jer ne me bi iznenadio i potop ispod 5kn. Pukne li 7.5kn preporuka prodati.
DLKV – retest 5.1kn propad ispod nosi retest 4.5km i novo dno na 4kn, potom obrat.
ATPL – kvota 340kn naceta, pad nastavlja do 290kn, ispod 260kn i moja prognoza 190kn kao kraj korekcije XYZ.
VIRO – proboj razine 66kn otvara 90-110kn, ako ne probije pad do 48-50kn i potom brzi rast.
Kaba je prva pocela korekciju pa vidite kako to izgleda zastrasujuce. Neki se hvalili kupnjom na 8kn, a cijena vec na 6.4kn, a ide to jos dublje dolje.
Sretno u trgovanju!

E moj pripuz. Drž se roštilja…

Nešto mi govori da ćemo danas UP !

@mrbean

Malo si mi neozbiljan. Mjenjaš prognoze kao ljepši spol raspoloženje.
Znači, treba sve prodati i drukati na pad.😂
Jesi razmišljao gdje će ti duša završiti.

Nije to stvar neozbiljnosti, nego nečega puno težeg.

Osobno dosta tesko pronalazim dionice u Crobexu koje bi dodao portfelju. U zadnje vrijeme cak i sve manje dokupljujem postojece pozicije. RIVP sam u zadnje podebljao, cak ni toliko jer mislim da je ekstra jeftin, nego vise jer nevidim nista bolje u ovom trenutku. Prosla godina je prosla mirno uz dokup ADRS2, LRHC i TUHO kao nova pozicija. Sve su pozicije solidno porasle, i po meni dosta fer vrednovane u ovom trenutku, iako kod svih visim na bidu ali podosta nize od trenutne cijene. PLAG bi dodao u portfelj uz pad malo manje od 10% ili ako ostane na ovim razinama do iduce zime. Inace mi se nista ne para zanimljivo tako da cash lagano ide u ETF-ove.

Sretno u trgovanju!

E moj pripuz. Drž se roštilja…
[/quote]

Ubio si coeka, svaka čast haha

– gospon Jubito, mi nismo političari, svađa ne vodi ničemu.
– mi smo investitori koji u ovim Hr. burzovnim i poreznim uvjetima zarađujemo najbrutalnije što se može.
– cilj svima nama je podići te brutalne prinose na još veće razine.

Draga moja Ivanko, čini mi se da ne prepoznaješ, ili ne želiš prepoznati one koji su tu došli politizirati, polemizirati, replicirati, ispravljati krive navode, pokazivati i dokazivati svoju intelektualnu nadmoć i superiornost, hraniti svoj ego, od onih koji su zaista voljni uložiti značajniji iznos na domaće tržište kapitala i pokušati ostvariti brutalan prinos.

Vrlo je malo nas koji smo ovdje 10 i više godina pod istim nadimkom.

I zato, zašto ne povremeno ući u kavgu sa takvim zimzelenim stručnjacima?!
Ako ćemo pošteno, ti to stalno radiš, samo na lukaviji, suptilniji način … sitnim provokacijama … ;))

halfte trinken, halfte Šarcu geben

– gospon Jubito, mi nismo političari, svađa ne vodi ničemu.
– mi smo investitori koji u ovim Hr. burzovnim i poreznim uvjetima zarađujemo najbrutalnije što se može.
– cilj svima nama je podići te brutalne prinose na još veće razine.

Draga moja Ivanko, čini mi se da ne prepoznaješ, ili ne želiš prepoznati one koji su tu došli politizirati, polemizirati, replicirati, ispravljati krive navode, pokazivati i dokazivati svoju intelektualnu nadmoć i superiornost, hraniti svoj ego, od onih koji su zaista voljni uložiti značajniji iznos na domaće tržište kapitala i pokušati ostvariti brutalan prinos.

Vrlo je malo nas koji smo ovdje 10 i više godina pod istim nadimkom.

I zato, zašto ne povremeno ući u kavgu sa takvim zimzelenim stručnjacima?!
Ako ćemo pošteno, ti to stalno radiš, samo na lukaviji, suptilniji način … sitnim provokacijama … ;))

[/quote]

Prestanite lagati ovaj napaćeni narod !!!

dajte nam best baja … a ne ringe ringe raja

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Legendo, pa ti pokusavas primijeniti TA na nekim dionicama koje na dobar dan imaju 2 soma kuna prometa. Steta kilobajta memorije servera poslovnog na ovo.

Crobex je usao u razdoblje volatilnog trgovanja. Trend se trazi i trenutno je upitan. Ekonomija ne prati kako treba i burza nema dah za dalje od ovoga.
Moje misljenje o dionicama:
Adpl – privid rupe na prodaji, ali trenutno rizicna za veci ulaz, vjerovatno ce malo i narasti, al ne puno.
HT – volatilno do daljnjeg, gapovi na 165 i 173kn, kad tad ce ih se morati popuniti. Oscilatori pregrijani.
HPB – jako pregrijan i otuda ispuh pracen losim vijestima. Ocekujem trgovanje u rasponu od 550-650kn narednih 2-3 mjeseca i tu sad kruha nema
TPNG – pad vozarina bi mogao djelovati jako lose po cijenu, ali postoji i neki manji potencijal rasta 20%
KABA – cijena je pala, nije uspjela uci u bull trend i vjerujem u pad do 5kn.
LKRI – moguc propad do 38kn, potencijal rasta na 55kn maksimalno
LKPC – ovu dionicu nitko nece gurati niti ima neki veci potencijal
SAPN – nedefiniran trend gdje je moguc raspon trgovanja izmedju 280 i 340kn, valovi kazu trebala bi ici korekcija kao val C. Kao target izabrao bi 250kn.
ATPL – pukla kota 340kn danas, bdi indeks i vozarine gadno potonule, prije 290kn ne dirati, vjerojatnije 260kn i repriza dna.
IGH – pukla zadnja fibo linija na 130kn i lako moguce da udari u staro dno na 65kn. Pricekati koga zanima jer ista je rizicna radi mogucih ovrha
DLKV – gradjevina opcenito u banani
VIRO – graf kaze zavrsen val 3 i trebao bi se odbiti, u prilog ide veca cijena secera, 450 istocna regija trenutno
SLRS – moguc pad do 550kn pa rast do 680kn.
VLEN – korekcija do 7kn minimalno, a moguce i malo nize

Nakon silnih trazenja neke dionice trenutno ne vidim neke prilike. Naravno da dionice potonu 15-20% bilo bi veceg izbora.

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

Prestanite lagati ovaj napaćeni narod !!!

Best sell.

– nalazite se na temi Best buy ali nije zgorega ponekad napisati i pokoji Best sell ilitiga dobro bi bilo prodati, ae.

– možda ste čuli za neki Koronavirus.
– taj virus će zasigurno negativno ili loše utjecati na naš turizam.
– sada sami procijenite je li dobro prodati turističke dionice !?!?!?

– jedina dobra stvar u svemu tome je što će taj Koronavirus negativno utjecati na zemlje kojima je BDP od turizma preko 20%.

New Report

Close