Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne šalim se. Od danas tamo kreće “raspašoj” (atmosfera razuzdanog ponašanja i raspojasanosti, gde se “ne zna tko pije, tko plaća”. Kao da sutra ne postoji.) 🙂

Još malo mjeseci i game over.
Gdje Horvat prođe tu ništa ne ostane.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Crobex je usao u razdoblje volatilnog trgovanja. Trend se trazi i trenutno je upitan. Ekonomija ne prati kako treba i burza nema dah za dalje od ovoga.
Moje misljenje o dionicama:
Adpl – privid rupe na prodaji, ali trenutno rizicna za veci ulaz, vjerovatno ce malo i narasti, al ne puno.
HT – volatilno do daljnjeg, gapovi na 165 i 173kn, kad tad ce ih se morati popuniti. Oscilatori pregrijani.
HPB – jako pregrijan i otuda ispuh pracen losim vijestima. Ocekujem trgovanje u rasponu od 550-650kn narednih 2-3 mjeseca i tu sad kruha nema
TPNG – pad vozarina bi mogao djelovati jako lose po cijenu, ali postoji i neki manji potencijal rasta 20%
KABA – cijena je pala, nije uspjela uci u bull trend i vjerujem u pad do 5kn.
LKRI – moguc propad do 38kn, potencijal rasta na 55kn maksimalno
LKPC – ovu dionicu nitko nece gurati niti ima neki veci potencijal
SAPN – nedefiniran trend gdje je moguc raspon trgovanja izmedju 280 i 340kn, valovi kazu trebala bi ici korekcija kao val C. Kao target izabrao bi 250kn.
ATPL – pukla kota 340kn danas, bdi indeks i vozarine gadno potonule, prije 290kn ne dirati, vjerojatnije 260kn i repriza dna.
IGH – pukla zadnja fibo linija na 130kn i lako moguce da udari u staro dno na 65kn. Pricekati koga zanima jer ista je rizicna radi mogucih ovrha
DLKV – gradjevina opcenito u banani
VIRO – graf kaze zavrsen val 3 i trebao bi se odbiti, u prilog ide veca cijena secera, 450 istocna regija trenutno
SLRS – moguc pad do 550kn pa rast do 680kn.
VLEN – korekcija do 7kn minimalno, a moguce i malo nize

Nakon silnih trazenja neke dionice trenutno ne vidim neke prilike. Naravno da dionice potonu 15-20% bilo bi veceg izbora.

Kraš se od 25. studenog do danas digao sa 700 na 845 kuna. Lijepih 20%.
Netko se trudi.

@mrbean
Malo si mi neozbiljan. Mjenjaš prognoze kao ljepši spol raspoloženje.
Znači, treba sve prodati i drukati na pad.😂
Jesi razmišljao gdje će ti duša završiti.

“Od kraja ožujka 2017. do danas, CROBEX je ojačao svega 3 posto.”
Ostavština Agrokora nas i dalje prati. Strah i nepovjerenje najveći su neprijatelji ulaganja u dionice. A što se toga tiče i dalje je opća nesigurnost.

– i ovu godinu, ovih deset dana sam započela u revijalnom tonu s prinosom od 2.3%.

Informanka.

– nije dobro, dosta toga po malo pada, ovaj tjedan u minusu, još se dobro držim u ovoj godini +1.36%.

– i ovu godinu, ovih deset dana sam započela u revijalnom tonu s prinosom od 2.3%.

Informanka.

– nije dobro, dosta toga po malo pada, ovaj tjedan u minusu, još se dobro držim u ovoj godini +1.36%.
[/quote]

Ovdje se radi o sentimentttu . a ne o fundusu . Pa pričekajmo promjenu .

Imam vise manje samo Adpl pa bi se moglo reci da pobjedjujem trziste. Konjice koji zapinju odresujem uzda.

Bolje jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

Prinosi ce uskoro biti sve manji i manji.
VLEN- revizija analoze otprije..potreban veliki oprez jer ne me bi iznenadio i potop ispod 5kn. Pukne li 7.5kn preporuka prodati.
Tpng – hold, ako pukne 45kn uslijedit ce veci propad.
IGH – moguc retest 100 i 105kn i potom veci propad
Ulpl – retest 25-26kn, ako ne izdrzi target 16kn.
HPB – prodaja u tijeku, retest 600kn, ako ne izdrzi povratak na Gap do 505kn.
DLKV – retest 5.1kn propad ispod nosi retest 4.5km i novo dno na 4kn, potom obrat.
SAPN – korektivni val C do 250kn uz koguce punjenjenje Gapa na 218kn.
Kaba – propad poceo, nastavak do 4.2 kn
LKRI – propad do 40kn, ako pukne do 34kn, rast preko 45kn otvara put 55kn.
ATPL – kvota 340kn naceta, pad nastavlja do 290kn, ispod 260kn i moja prognoza 190kn kao kraj korekcije XYZ.
HT – pad do 172-173kn neminovan, moguce dno oko 162-163kn.
ADPL, ATGR i PODR potencijalni rast i dovrsenje 5 od 5.
VIRO – proboj razine 66kn otvara 90-110kn, ako ne probije pad do 48-50kn i potom brzi rast.
Kaba je prva pocela korekciju pa vidite kako to izgleda zastrasujuce. Neki se hvalili kupnjom na 8kn, a cijena vec na 6.4kn, a ide to jos dublje dolje.
Slican scenarij ce biti na masu dionica.
Veliki ce se izmaknuti pa kupovati kad cijene propadnu.
Sretno u trgovanju!

S obzirom na visinu kamata na oročene depozite u bankama i drugim financijskim institucijama stvar bi trebala biti vrlo jednostavna za maloga investitora i štedišu kojemu se neda imati novac na banci kojega jede inflacija , dakle best buy u 2020 trebale bi biti dividendne dionice (tipa ht,adpl,ernt,adrs,podr,kodt,rivp…ima ih još ). S obzirom da rezultati za 4 kvartal izlaze uskoro tako se i nadam da ću detaljnije uspjeti izanalizirati navedene i nenavedene dionice .
Ne posjedujem niti jednu gore spomenutu dionicu.

Prinosi ce uskoro biti sve manji i manji.
VLEN- revizija analoze otprije..potreban veliki oprez jer ne me bi iznenadio i potop ispod 5kn. Pukne li 7.5kn preporuka prodati.
Tpng – hold, ako pukne 45kn uslijedit ce veci propad.
IGH – moguc retest 100 i 105kn i potom veci propad
Ulpl – retest 25-26kn, ako ne izdrzi target 16kn.
HPB – prodaja u tijeku, retest 600kn, ako ne izdrzi povratak na Gap do 505kn.
DLKV – retest 5.1kn propad ispod nosi retest 4.5km i novo dno na 4kn, potom obrat.
SAPN – korektivni val C do 250kn uz koguce punjenjenje Gapa na 218kn.
Kaba – propad poceo, nastavak do 4.2 kn
LKRI – propad do 40kn, ako pukne do 34kn, rast preko 45kn otvara put 55kn.
ATPL – kvota 340kn naceta, pad nastavlja do 290kn, ispod 260kn i moja prognoza 190kn kao kraj korekcije XYZ.
HT – pad do 172-173kn neminovan, moguce dno oko 162-163kn.
ADPL, ATGR i PODR potencijalni rast i dovrsenje 5 od 5.
VIRO – proboj razine 66kn otvara 90-110kn, ako ne probije pad do 48-50kn i potom brzi rast.
Kaba je prva pocela korekciju pa vidite kako to izgleda zastrasujuce. Neki se hvalili kupnjom na 8kn, a cijena vec na 6.4kn, a ide to jos dublje dolje.
Slican scenarij ce biti na masu dionica.
Veliki ce se izmaknuti pa kupovati kad cijene propadnu.
Sretno u trgovanju!

Vidim ti sve prodao i pun keša, pa ce sve da pada, i one koje posluju pozitivno i one koje su u gubitcima, zamisli ,…. Vjerodostojno :)))

New Report

Close