Ne šalim se. Od danas tamo kreće “raspašoj” (atmosfera razuzdanog ponašanja i raspojasanosti, gde se “ne zna tko pije, tko plaća”. Kao da sutra ne postoji.) 🙂
Još malo mjeseci i game over.
Gdje Horvat prođe tu ništa ne ostane.
Crobex je usao u razdoblje volatilnog trgovanja. Trend se trazi i trenutno je upitan. Ekonomija ne prati kako treba i burza nema dah za dalje od ovoga.
Moje misljenje o dionicama:
Adpl – privid rupe na prodaji, ali trenutno rizicna za veci ulaz, vjerovatno ce malo i narasti, al ne puno.
HT – volatilno do daljnjeg, gapovi na 165 i 173kn, kad tad ce ih se morati popuniti. Oscilatori pregrijani.
HPB – jako pregrijan i otuda ispuh pracen losim vijestima. Ocekujem trgovanje u rasponu od 550-650kn narednih 2-3 mjeseca i tu sad kruha nema
TPNG – pad vozarina bi mogao djelovati jako lose po cijenu, ali postoji i neki manji potencijal rasta 20%
KABA – cijena je pala, nije uspjela uci u bull trend i vjerujem u pad do 5kn.
LKRI – moguc propad do 38kn, potencijal rasta na 55kn maksimalno
LKPC – ovu dionicu nitko nece gurati niti ima neki veci potencijal
SAPN – nedefiniran trend gdje je moguc raspon trgovanja izmedju 280 i 340kn, valovi kazu trebala bi ici korekcija kao val C. Kao target izabrao bi 250kn.
ATPL – pukla kota 340kn danas, bdi indeks i vozarine gadno potonule, prije 290kn ne dirati, vjerojatnije 260kn i repriza dna.
IGH – pukla zadnja fibo linija na 130kn i lako moguce da udari u staro dno na 65kn. Pricekati koga zanima jer ista je rizicna radi mogucih ovrha
DLKV – gradjevina opcenito u banani
VIRO – graf kaze zavrsen val 3 i trebao bi se odbiti, u prilog ide veca cijena secera, 450 istocna regija trenutno
SLRS – moguc pad do 550kn pa rast do 680kn.
VLEN – korekcija do 7kn minimalno, a moguce i malo nize
Nakon silnih trazenja neke dionice trenutno ne vidim neke prilike. Naravno da dionice potonu 15-20% bilo bi veceg izbora.
@mrbean
Malo si mi neozbiljan. Mjenjaš prognoze kao ljepši spol raspoloženje.
Znači, treba sve prodati i drukati na pad.😂
Jesi razmišljao gdje će ti duša završiti.
“Od kraja ožujka 2017. do danas, CROBEX je ojačao svega 3 posto.”
Ostavština Agrokora nas i dalje prati. Strah i nepovjerenje najveći su neprijatelji ulaganja u dionice. A što se toga tiče i dalje je opća nesigurnost.
– i ovu godinu, ovih deset dana sam započela u revijalnom tonu s prinosom od 2.3%.
Informanka.
– nije dobro, dosta toga po malo pada, ovaj tjedan u minusu, još se dobro držim u ovoj godini +1.36%.
Imam vise manje samo Adpl pa bi se moglo reci da pobjedjujem trziste. Konjice koji zapinju odresujem uzda.
Prinosi ce uskoro biti sve manji i manji.
VLEN- revizija analoze otprije..potreban veliki oprez jer ne me bi iznenadio i potop ispod 5kn. Pukne li 7.5kn preporuka prodati.
Tpng – hold, ako pukne 45kn uslijedit ce veci propad.
IGH – moguc retest 100 i 105kn i potom veci propad
Ulpl – retest 25-26kn, ako ne izdrzi target 16kn.
HPB – prodaja u tijeku, retest 600kn, ako ne izdrzi povratak na Gap do 505kn.
DLKV – retest 5.1kn propad ispod nosi retest 4.5km i novo dno na 4kn, potom obrat.
SAPN – korektivni val C do 250kn uz koguce punjenjenje Gapa na 218kn.
Kaba – propad poceo, nastavak do 4.2 kn
LKRI – propad do 40kn, ako pukne do 34kn, rast preko 45kn otvara put 55kn.
ATPL – kvota 340kn naceta, pad nastavlja do 290kn, ispod 260kn i moja prognoza 190kn kao kraj korekcije XYZ.
HT – pad do 172-173kn neminovan, moguce dno oko 162-163kn.
ADPL, ATGR i PODR potencijalni rast i dovrsenje 5 od 5.
VIRO – proboj razine 66kn otvara 90-110kn, ako ne probije pad do 48-50kn i potom brzi rast.
Kaba je prva pocela korekciju pa vidite kako to izgleda zastrasujuce. Neki se hvalili kupnjom na 8kn, a cijena vec na 6.4kn, a ide to jos dublje dolje.
Slican scenarij ce biti na masu dionica.
Veliki ce se izmaknuti pa kupovati kad cijene propadnu.
Sretno u trgovanju!
S obzirom na visinu kamata na oročene depozite u bankama i drugim financijskim institucijama stvar bi trebala biti vrlo jednostavna za maloga investitora i štedišu kojemu se neda imati novac na banci kojega jede inflacija , dakle best buy u 2020 trebale bi biti dividendne dionice (tipa ht,adpl,ernt,adrs,podr,kodt,rivp…ima ih još ). S obzirom da rezultati za 4 kvartal izlaze uskoro tako se i nadam da ću detaljnije uspjeti izanalizirati navedene i nenavedene dionice .
Ne posjedujem niti jednu gore spomenutu dionicu.
Prinosi ce uskoro biti sve manji i manji.
VLEN- revizija analoze otprije..potreban veliki oprez jer ne me bi iznenadio i potop ispod 5kn. Pukne li 7.5kn preporuka prodati.
Tpng – hold, ako pukne 45kn uslijedit ce veci propad.
IGH – moguc retest 100 i 105kn i potom veci propad
Ulpl – retest 25-26kn, ako ne izdrzi target 16kn.
HPB – prodaja u tijeku, retest 600kn, ako ne izdrzi povratak na Gap do 505kn.
DLKV – retest 5.1kn propad ispod nosi retest 4.5km i novo dno na 4kn, potom obrat.
SAPN – korektivni val C do 250kn uz koguce punjenjenje Gapa na 218kn.
Kaba – propad poceo, nastavak do 4.2 kn
LKRI – propad do 40kn, ako pukne do 34kn, rast preko 45kn otvara put 55kn.
ATPL – kvota 340kn naceta, pad nastavlja do 290kn, ispod 260kn i moja prognoza 190kn kao kraj korekcije XYZ.
HT – pad do 172-173kn neminovan, moguce dno oko 162-163kn.
ADPL, ATGR i PODR potencijalni rast i dovrsenje 5 od 5.
VIRO – proboj razine 66kn otvara 90-110kn, ako ne probije pad do 48-50kn i potom brzi rast.
Kaba je prva pocela korekciju pa vidite kako to izgleda zastrasujuce. Neki se hvalili kupnjom na 8kn, a cijena vec na 6.4kn, a ide to jos dublje dolje.
Slican scenarij ce biti na masu dionica.
Veliki ce se izmaknuti pa kupovati kad cijene propadnu.
Sretno u trgovanju!
Vidim ti sve prodao i pun keša, pa ce sve da pada, i one koje posluju pozitivno i one koje su u gubitcima, zamisli ,…. Vjerodostojno :)))