Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/ulaganje-u-najpopularniju-streaming-platformu-bila-je-najbolja-investicija-desetljeca/9808705/
U 10 godina cijena naraste za 4181%
Amerika je to

best buy HPB..ocekivani rast godisnje oko 20%..nije ko na OPTE al zadovoljan i s tih 20 tak posto…

Best buy za 2020 g : ATPL
Ovo je na dnu kao i općenito brodari zadnjih 10 ak godina. Vrijeme je da krene na bolje. Trebalo bi bit FI za 4/4 2019.g odlično a i trgovinski sporazum Kina-SAD bi mogao bit u naredno vrijeme potpisan šta će utjecat na Atlansku.

“To nije pitanje vjerovanja. Jedini naučni stav koji čovjek može o bilo čemu da zauzme, je pitanje da li je to istinito"

Nebi Bilbija lupetao da nezna podatke kad je rekao da očekuje odlični zadnji kvartal a i svi svjetski poslovni portali su se raspisali o skorašnjem sporazumu.Možda već sad oko 15-og siječnja.

“To nije pitanje vjerovanja. Jedini naučni stav koji čovjek može o bilo čemu da zauzme, je pitanje da li je to istinito"

Najbolji su mi neki koji nakon što je pošlo skoro 70% rasta , trijumfalno zaključuju da u “srijedu” kreće rastući trend.
To je valjda ona situacija kada se kupuju dionice “samo kada je siguran da ide rast”.

Kolega Tigrus prvi sam postao graf Crobexa da okrece i da je dotakao dno, objavio i count valova, dakle prije Vas, a nekoc mi je nick bio Remorker, Crni orao, Braveheart, itd..ne sjecam se vise. Procesljajte forum pa cete vidjet da sam postao grafove prije Vas.
Iston tako na 2030 sam postao graf divergencije i da ce Crobex pasti i bio opet u pravu.
Nemam multinickove vec su moji nickovi bili ugaseni izvan moje volje.
Sad je situacija da su ponistene divergencije i opet slijedi rast. I malo proucite forum pa ce Vam biti jasnije tko je prvi sto postao. Ne bi ovo ni pisao da ne preuzimate zasluge bez razloga.
[/quote]

Prilično drsko od profila starog par dana.

Pogledate vi na temi Tehnicka analiza tko je šta postao.
Dobrih godinu dana nitko ništa nije napisao osim mene i Lulu.

/@MRBean: sjecam se sto ste pisali bez brige..
ja sam jos u Tehnici..

Kolega Tigrus ne znam je li Vi uopce pratite forum.
Ja se sjecam da je kolega Plavi postao na forumu tehnicare ima li tko ideju gdje smo i da moze li tko staviti graf. Taj dan sam postao graf pod starim nickom. Pitajte kolegu Plavog. Nakon 10 dana dosli ste i Vi s grafom i spominjali HSS nakon sto je Crobex vec narastao odredjeni iznos.
Problem je sto je par mjeseci iza profil odmoreriran bez ikakvog razloga, a i grafovi izbrisani. Al kolega Plavi se sigurno sjeca i moze potvrditi sve sto kazujem. Zasto me se moderira?
Glede drskosti na burzi sam od 2005.g. i zbog moderiranja bez razloga sam promijenio nekih 10 nickova. A to mozete pitati moderatora da objasni zasto brise profile. Nije ni cudo da je moj frend Alijas napustio ovaj forum.

Pozdrav. Unaprijed se ispričavam na upadanju na forum. Naime, obraća Vam se mlada psihologinja kojoj je potrebna Vaša pomoć kako bi uspješno napravila istraživanje za kolegij na fakultetu.

Molim Vas da odvojite 15 minuta vremena i ispunite upitnik u prilogu. Puno bi mi značilo. Unaprijed hvala.
Molim admina da dozvoli objavu. Hvala.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdoMtYV2O2ixoW-QAaQ6Q_M9seoX1XS-liLsXOmEUfiWJWJw/viewform?fbclid=IwAR1kPIA2OD2wxl37-Y9jpabPzLu-HRH4qWi4FMyHCS9iejgoHrntRZPWQc4

Pozdrav. Unaprijed se ispričavam na upadanju na forum. Naime, obraća Vam se mlada psihologinja kojoj je potrebna Vaša pomoć kako bi uspješno napravila istraživanje za kolegij na fakultetu.

Molim Vas da odvojite 15 minuta vremena i ispunite upitnik u prilogu. Puno bi mi značilo. Unaprijed hvala.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdoMtYV2O2ixoW-QAaQ6Q_M9seoX1XS-liLsXOmEUfiWJWJw/viewform?fbclid=IwAR1kPIA2OD2wxl37-Y9jpabPzLu-HRH4qWi4FMyHCS9iejgoHrntRZPWQc4

Imali smo mi i mladog znanstvenika koji je takodjer provodio anketu prije koji mjesec i obecao objaviti rezultate iste, ali cim su ljudi nasjeli i popunili anketu, on je sa rezultatima iste nestao i vise se nikad nije javio… Forumski prijatelji, nemojte nasjesti vec drugi put na prevaru. Nisam siguran, ali mislim da preko google formi, mogu saznati i vas identitet, ako ih popunjavate na android uredjaju gdje ste ulogirani sa svojim podacima…

[/quot

Ajd se ti lijepo imenom i prezimenom predstavi, ti trebas od nas uslugu a ne mi od tebe.
Nisam ni prvu anketu ispunio, niti cu ovu.

Best buy za 2020 g : ATPL
Ovo je na dnu kao i općenito brodari zadnjih 10 ak godina. Vrijeme je da krene na bolje. Trebalo bi bit FI za 4/4 2019.g odlično a i trgovinski sporazum Kina-SAD bi mogao bit u naredno vrijeme potpisan šta će utjecat na Atlansku.

Po potpisu trgovinskog sporazuma, najvjerovatnije iduci tjedan, ocekuje se rast vozarina za Panamaxe, tj. brodove koje ima Atlantska plovidba i koji ce prevoziti zitarice iz USA u Kinu, i to u vrijednosti od 50 miljardi dolara, sto je nevjerojatna kolicina robe, koju ce trebati prevesti. Atlantska je od kraja 10. mjeseca pala za preko 30% i grebe po dnu, ali uskoro se sa potpisom sporazuma ocekuje preokret.

Nisam shvatio zašto bi bilo kome to moglo biti zanimljivo. Niti se da provjeriti u istinitost, niti ima svrhe nabacivati se postotcima.

Prinos.

– jako dobro pitanje je postavio gospon Denobeno.

– na mojedionice , virtualni portfelj,
– 16. mjesto s dionicana ADPL, ADRS, OPTE, PBZ.
– prinos 113,58%.
– prinos iznad Crobexa 97.14%.

– ovaj prinos 113.58% sam ostvarila s likvidni dionicama i minimalnim promjenama portfelja.
– a stvarni portfelj mi je ostvario tri puta manji prinos, mislim da je to sasvim realno za postići.

New Report

Close