Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako procijenjujete omjer rizika i mogućeg prinosa za HPB priu ulasku na ovim razinama? Koliki biste postotak portfelja uložili u HPB te u koji biste spektar portfelja smjestili dionice HPB-a (srednje rizično ,manje rizični, više rizično)?

Kako procijenjujete omjer rizika i mogućeg prinosa za HPB priu ulasku na ovim razinama? Koliki biste postotak portfelja uložili u HPB te u koji biste spektar portfelja smjestili dionice HPB-a (srednje rizično ,manje rizični, više rizično)?

Pogledaj povjest trgovanja, jako dugo na ovim razinama oko 600 kn. Kontolirana teška dionica sa jako dobrim fundamentima. Iskreno vjeruje da je na ovim razinama dobra kupnja.

najvrednije stvari u životu su besplatne

kako jako dugo na ovim razinama?? sredinom prošle godine kupovao sam na 470-485 kn! u šest mjeseci prinos 22-25%.ako to nekoga ne zadovoljava…. u tako jako dugom periodu….

Kolega na 450kn ste imali kraci zaron, inace je dionica 2g. 7mj u rasponu 520-640kn.
Moji targeti su 750, 810,900, 950 i 1150 kn.
Dokle ce nemam pojma.
Imam Hpb i ovo nije nikakav nagovor.
Na 650kn ne vidim gapove, al postoje na 1500 i 1750kn.
Po meni je realan rast do 850kn.

i taj raspon je je veći od 20% + ili – pa se i tu dalo nešto zaraditi za one koji igraju na kratko. istina, volumeni i nisu bili nešto.

MRBEAN…po poslovanju ocekujem godisnji rast oko 120 kn po dionici…

Crobex probio razinu 2030 i retestirao i zadrzao se iznad nje. U srijedu bi mogao krenuti jaci rast. 1.target 2250. Nova skala gore.
Od favorita za rast tu su Hpb,Ernt,Sapn,Ht,…
Ne kupujte dionice koje su u predstecajnim nagodbama ili blizu stecaja sa pozamasnim dugovima i losim poslovanjem.

MRBEAN, sto Tehnika d.d. nije bila dobra sa 30 na 330 u godinu dana? 😉

Ako se sjecate iz proslosti postao sam kupnju Tehnike na 32kn, nekih 750kom. Na moju zalost prodao prerano na 50-52kn jer ne volim dugo biti u stecajusama.

Najbolji su mi neki koji nakon što je pošlo skoro 70% rasta , trijumfalno zaključuju da u “srijedu” kreće rastući trend.

To je valjda ona situacija kada se kupuju dionice “samo kada je siguran da ide rast”.

Svjetska dionička tržišta u uzletu na krilima likvidnosti

Najbolji su mi neki koji nakon što je pošlo skoro 70% rasta , trijumfalno zaključuju da u “srijedu” kreće rastući trend.
To je valjda ona situacija kada se kupuju dionice “samo kada je siguran da ide rast”.

Kolega Tigrus prvi sam postao graf Crobexa da okrece i da je dotakao dno, objavio i count valova, dakle prije Vas, a nekoc mi je nick bio Remorker, Crni orao, Braveheart, itd..ne sjecam se vise. Procesljajte forum pa cete vidjet da sam postao grafove prije Vas.
Iston tako na 2030 sam postao graf divergencije i da ce Crobex pasti i bio opet u pravu.
Nemam multinickove vec su moji nickovi bili ugaseni izvan moje volje.
Sad je situacija da su ponistene divergencije i opet slijedi rast. I malo proucite forum pa ce Vam biti jasnije tko je prvi sto postao. Ne bi ovo ni pisao da ne preuzimate zasluge bez razloga.

New Report

Close