Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakve veze ima odluka AZTN?

Optima ide u prodaju bez obzira na ikakve odluke AZTN. AZTN nije duzna objaviti ništa 29.11..

Opet se stvara fama kao sto je bilo za predaju dokumentacije. Ja ću sutra poslati regulatoru Hanfi i AZTN da se ispita pisanje tog Tomića koji je očito one man band i koji moguće krši neke clanke i odredbe ZTK. Lik namjerno iznosi dvojbene stavove i pokusava stvoriti atmosferu neizvjesnosti.

One, zar stvarno misliš da psihologija dioničara ili bolje rečeno špekulanata neće reagirati te nakon odluke ukoliko ona bude poznata zavrtjeti dionicom još jedan krug?

Pa naravno da će djelovati, al ne postoji nikakav službeni datum za objavu ičega. Konstruira se scenarij koji je izmišljen. I to nije u skladu sa pravilima igre i ZTK.

Ja nisam nadlezan za postupanje, al ima tko jest.

Slažem se, u medijima piše svatko po svojem, često puta su određene informacije špekulativne prirode. Best buy je definitivno OPTE u 1/2020.

Best buy na ovoj cijeni je trenutno Dalekovod. Signali trgovanja već odavno ukazuju na povratak na razinu 6,20 a i vrijeme je da se objavi poneki posao jer je u ovo doba godine uobičajeno sklapanje poslova kojim se bavi ova firma. Uglavnom do kraja mjeseca se vraćamo na 6,20 jer ni Erste već duže vrijeme ne prodaje, a oni su jedini i prodavali tokom ljeta i spucali cijenu na 5 kuna.

Best buy na ovoj cijeni je trenutno Dalekovod. Signali trgovanja već odavno ukazuju na povratak na razinu 6,20 a i vrijeme je da se objavi poneki posao jer je u ovo doba godine uobičajeno sklapanje poslova kojim se bavi ova firma. Uglavnom do kraja mjeseca se vraćamo na 6,20 jer ni Erste već duže vrijeme ne prodaje, a oni su jedini i prodavali tokom ljeta i spucali cijenu na 5 kuna.

kad ti izađe sljedeće fi s minusom, bit ćeš sretan ako uspiješ prodati po 4 kn. toliko o tome

kad ti izađe sljedeće fi s minusom, bit ćeš sretan ako uspiješ prodati po 4 kn. toliko o tome
[/quote]
Evo gos. jaro, ja krhka ženska osoba izazivam Vas “alfa mužjaka” na “mentalni dvoboj. Stavite neki Vaš best buy do kraja godine, neku dionicu sa ZSE-a a ja ću DLKV. Onda idemo promatrat do kraja 2019 godine koja će ostvariti veći rast. Ne morate čak izabrati ni dionicu možete npr. raspolagati sa 100 tisuća kuna keša i držite u kešu do kraja godine ili kao kupili ste 20 tisuća kom. DLKV, pa da vidimo tko će imati veći prinos. I onda idemo promatrat!

gasi se kraš pa se burza ( u glavama ovih tupana iz fondova ) vraća prometom na konkurentski dolac promet izgleda … a usput čekaju izgleda i smak svijeta …..

Krhka my ass. Tko god misli da su žene krhke očito ih ne poznaje baš najbolje. Nesmotrene možda, često i nestabilne, ali krhke definitivno ne…

[/quote]
Evo gos. jaro, ja krhka ženska osoba izazivam Vas "alfa mužjaka" na "mentalni dvoboj. Stavite neki Vaš best buy do kraja godine, neku dionicu sa ZSE-a a ja ću DLKV. Onda idemo promatrat do kraja 2019 godine koja će ostvariti veći rast. Ne morate čak izabrati ni dionicu možete npr. raspolagati sa 100 tisuća kuna keša i držite u kešu do kraja godine ili kao kupili ste 20 tisuća kom. DLKV, pa da vidimo tko će imati veći prinos. I onda idemo promatrat!
[/quote]

niti si krhak, nit si žensko al nema veze
na zse će od dlkv biti boljih izdanja s boljim rastom, bez sumnje jer poslovanje im je živi očaj,rade s takvim maržama koje samo pokriju troškove a o zaradi da ne pričamo.da nisu prodali vjetroleketrane imali bi opet minus do neba. moguće je naravno da i taj penny stock neko napuca gore,ali kratkog je to daha, vratit će se brzo cijena dole jer dionica po meni ne vrijedi više od 3-3,5 kn

– u ovom tjednu napokon mali rast +0.5%, nije puno ali veseli,
– u ovoj godini prinos fenomenalnih 35.8%.

Informanka.

– koliko mi se u prošlom tjednu povećao portfelj u ovom tjednu je za isti iznos pao tako da mi je godišnji prinos na još uvijek solidnih +35.3% .

Best buy za 2020.g. po meni bit ce graditelji. Kolicina ugovora za nrednu godinu biljezi rekorde jace i od famozne 2007.g. upitno je gdje pronaci ljudstvo za sve to odraditi.
Moj savjet kupovati Igh i Dalekovod. Mozemo tu ocekivati uskoro jace volumene i snazan rast.
Za graditelje dolaze bolji dani.

New Report

Close