Ne razumijem konstataciju kojom kazete da Tpng nece rasti,a Vi je imate. Mozete li pojasniti?
– gospon Crniorao pa da vam pojasnim:
– ova vlada, odnosno RH ima neke zakone o porezu na kapitalnu dobit, ja to ne želim plaćati pa tražim dionice koje će dosta potonuti, jer to amortiziram s dionicama koje mi bezobrazno puno porastu.
– ne želim vam sada to objašnjavati u detalje jer to normalni ljudi ne mogu razumjeti.
– znači meni je potrebno pronaći dionicu koja ima veliki potencijal pada.
– o tom velikom potencijalu pada u zadnje vrijeme je dosta na samoj temi pisao gospon Peskafondo.
– a taj veliki potencijal pada su mi objasnili i moji prijatelji koji trenutno plove pa nisu trenutno aktivni na forumu a radi se o gosponu Pripuzu koji plovi na TPNG kao mali od kužine i gospon Remorker koji plovi na JDPL kao prvi čistač stroja.
– ako njima ne vjerujem kome ću vjerovati.
[/quote]Hvala za smijeh, trebalo mi je 😀 hahahhaha
ATPL, VLEN, SAPN
Još prije mjesec dana sam napisala da je ovo trio_fantastikus! Nije bilo ni teško pogoditi.
ATPL, VLEN, SAPN
Još prije mjesec dana sam napisala da je ovo trio_fantastikus! Nije bilo ni teško pogoditi.
hvalio si ti i dlkv na 7 kn kako ide na 10 kn pa je sada na 5 s tendencijom nastavka padanja cijene
Timing je majka, ovdje je vjerojatnost ovakvog pogotka bila manja od 0,2%. Nakon ovog upozorenja idući dan SAPN narastao oko 10% na najvećem dnevnom prometu u zadnje tri godine?
– morate znati da ovu temu čitaju i fond menageri, netko od njih se zahebancije radi poigrao dionicom.
– napisala sam da će pasti cijene dionicama: LRHC i JDPL, pa nisu.
– JDPL je mislim u srijedu povukao gore preko 10%.
– zanimalo me vaše mišljenje za SAPN, znam da to imate u portfelju, nisam vas pitala direktno, na udicu sam stavila mamac i upecali ste se.
– moji savjeti na ovoj temi su dobronamjerni, možemo raspravljati o svakoj dionici a hoće li ta dionica biti u nečijem portfelju to vam ovisi o tipu investitora, sklonosti riziku, vremenskom okviru investiranja…
[/quote]
Sve 5 Ivana, slučajnost je bola oči, ne samo rast, već i promet. Nemam pojma što će biti sa SAPN u budućnosti, kao ni sa jednom drugom dionicom, ali izgledala je i sada izgleda jeftino kad se maknu jednokratne stavke. Inače, vi ste meni dragi kad vec moramo biti na vi, jedna od boljih investitora ovdje (ili bolje reći jedan od par investitora ovdje), a sigurno najduhovitiji.
ATPL, VLEN, SAPN
hvalio si ti i dlkv na 7 kn kako ide na 10 kn pa je sada na 5 s tendencijom nastavka padanja cijene
[/quote]
Ne gledajte kolega što pišem, nego što radim!
ATPL, VLEN, SAPN
[/quote]
Ne gledajte kolega što pišem, nego što radim!
[/quote]
Tako je.
Kad hvali prodaje, kad kudi kupuje.
Poznata po vjerodostojnosti.
ovo zadnjih tjedana je sve divno krasno i na burzi u cjelini i u mom portfelju gdje cvijeta cvijeće, svako dan sam sve bogatiji. Ponekad pomislim danas je dan za odmor i korekciju, ali ako neka dionica hvata predah trče druge, ako ne ranije stvar se okrene u pristojan plus u zadnih sat vremena trgovanja. Dakle sve je divno krasno i na burzi u cjelini i u mom portfelju…i tako hebeno sliči na siječanj-veljača 2017. kad je moj portfelj taman uhvatio fer vrijednost i spremao se u svoj prvi mjehur ili prvi burzin nakon 2008. kad je uslijedio prerani ispuh.
ovo zadnjih tjedana je sve divno krasno i na burzi u cjelini i u mom portfelju gdje cvijeta cvijeće, svako dan sam sve bogatiji. Ponekad pomislim danas je dan za odmor i korekciju, ali ako neka dionica hvata predah trče druge, ako ne ranije stvar se okrene u pristojan plus u zadnih sat vremena trgovanja. Dakle sve je divno krasno i na burzi u cjelini i u mom portfelju…i tako hebeno sliči na siječanj-veljača 2017. kad je moj portfelj taman uhvatio fer vrijednost i spremao se u svoj prvi mjehur ili prvi burzin nakon 2008. kad je uslijedio prerani ispuh.
I mene brine isti slučaj. Strah me krenut prodavat jer sve što sam prodao je raslo nakon moje prodaje.
ovo zadnjih tjedana je sve divno krasno…..
– do kada će trajati ova burzovna ahcija svaki tjedan zarada za auto jedan ???