Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tpng izgleda dobro…..no pitanje je sad…..kupovati na “čoravo” odmah ili skuplje nakon eventualno dobrog izvješća…..ja sam kupio nešto a za ostatak čekam izvješće….atpl je svakako BB to i vrapci na grani znaju…..

Za razliku od ATPL kojoj je BV na 0.9 TPNG ima jako nizak book na 0.48 i time je jeftina. Zadnjih 7 dana strani brodari rade strasan rally i vecina se primakla na 1 BV osim TNK koji ce i dalje rasti,a i volumeni su strasno veliki, veci nego ikad u povijesti. I to u rastu od 100%.
Tpng mora na 65-70 kn i manipulatori na burzi to nece dugo moci braniti. Ovo je po meni zicer.
Akumulacija je tek sad pocela jer se nisko nije moglo nista ni skupiti. Al pravi volumeni ce krenuti od 50kn.

Gdje se moze kupiti dionice tvrtki koje se bave proizvodnjom litija?

Probaj u Srbiji.
Navodno su nasli nesto.

OPTE vam je dragi forumasi best buy 100%!

Tpng mora na 65-70 kn i manipulatori na burzi to nece dugo moci braniti.

– gospon Crniorao vi ste tu novi pa ne znate kako to tu ide.
– gospon Peskafondo vam ima masu tih dionica, na tisuće, samo što nije ušao u TOP10.
– na temi TPNG je napisao da će sve dionice iskipati do 35kn.
– moje je mišljenje da dok gospon peskafondo ne proda svoje dionice nema ništa od rasta a dotle će vam i indeksi pasti.

Da li je nesto best buy ovisi o horizontu ulagaca.
Ako nema strpljenja gotovo nista nije best buy.

Kao pureplay proizvođača, tesko da ima takav stock. Al ima dosta mineraskih kompanija koje se izmedju ostalog bave kopanjem i preradom litija. Vidi link: Vaš link …[/url]

Litij je inače već dosta dugo u downtrendu, unatoč tastu potražnje, pa treba biti dosta obazriv i iskusan da se shvate mehanizmi iza kretanja cijene i njezine procjene u budućnosti.

Ovaj JDGT je opet dosta narastao. Mozda insajderi napumpavaju cijenu prije izvjesca, isto su napravili i zadnji put kad je dionica s 1030 naglo skocila do 1150.

– tu sam malo kemijala pa je cijena išla nešto gore.
– možda se ta cijena i spusti jer iduće godine neće biti dividende kao u ovoj godini.
[/quote]

Onaj tko ih prodaje čini to nevoljko i jako brzo diže cijenu.

Najbolji i najsigurniji posao zadnjih mjesec dana je bio kupnja Kraša na 905 i prodaja na 995.
Tu se moglo već 11 puta zavrtiti ista lova a svaki put sigurnih 10%.
Best buy i dalje!

a što fali prodati po 1050, još će biti bolje po 1200, dat će netko i više, ovo je igra prijestolja

a što fali prodati po 1050, još će biti bolje po 1200, dat će netko i više, ovo je igra prijestolja

nece preko 1050, vise moze biti samo kad i ako bude javna ponuda

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

New Report

Close