Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Best buy ATPL u slijedećim mjesecima!

best buy jos uvijek OPTIMA….

– zašto bi OPTE još uvijek bila best buy, zar nije do sada previše narasla ???

Oglas za usmenu javnu dražbu 19.600 redovnih dionica izdavatelja BRIONKA d.d.

– kog vraga će vam to smeće ???
[/quote]

Meni to ne treba. Niti ću dirati štapom. Samo dijelim ako ima tko zainteresiran.

Ne vidim razloga zbog kojega bi SAPN bila best buy.
Većinski vlasnik drži gotovo 90% dionica, pre mali je free float, te uvijek prijeti realna prijetnja delistiranja a u konačnici i izbacivanja malih dioničara (na tragu aktualnih zbivanja kod ATLN, koji je neusporedivo bolja priča zbog monopola kojega drži).
Dalje, primjetan je kontinuiran pad prihoda iz godine u godinu koji bi se progresivno mogao nastaviti i dalje, a ne vidim nekakav implementirani plan Uprave za iskorak na ino tržištima.
Uz značajnu zaduženost, sve jači pritisak konkurencije, definitvno ne smatram ovo best buy opcijom.
Čisto moje razmišljanje.

Jednostavno je to, kolega.
Vrijedi znacajno vise od trenutne cijene.
Prosto ko pasulj.
Samo se ceka da stvari dodju na svoje.
1000 kn ne vrijedi i toliko nece biti.
Ali 500 kn vrijedi i toliko hoce.

Većinski vlasnik drži gotovo 90% dionica, pre mali je free float, te uvijek prijeti realna prijetnja delistiranja a u konačnici i izbacivanja malih dioničara (na tragu aktualnih zbivanja kod ATLN, kojo89i je neusporedivo bolja priča zbog monopola kojega drži).
Dalje, primjetan je kontinuiran pad prihoda iz godine u godinu koji bi se progresivno mogao nastaviti i dalje, a ne vidim nekakav implementirani plan Uprave za iskorak na ino tržištima.
Uz značajnu zaduženost, sve jači pritisak konkurencije, definitvno ne smatram ovo best buy opcijom.
Čisto moje razmišljanje.

Prosto ko pasulj.
[/quote]

E da je jednostavno kako vi kažete, svi bi bili milijunaši.
Sretno vama bilo u čekanju kote 500, puno puno sreće.

Ko bude čekao 500 izlazilo bu se već na 299

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Većinski vlasnik drži gotovo 90% dionica, pre mali je free float, te uvijek prijeti realna prijetnja delistiranja a u konačnici i izbacivanja malih dioničara (na tragu aktualnih zbivanja kod ATLN, kojo89i je neusporedivo bolja priča zbog monopola kojega drži).
Čisto moje razmišljanje.

Prosto ko pasulj.
[/quote]

[/quote]

Ne treba uopce srece, samo strpljenja.
Ako se ne varam cijena je dosegla 450 kn i to s bitno losijim rezultatima i krvnom slikom.
A onda je dosao Agrokor…
S razbudjenom burzom i ovim brojevima ja ne vidim kako moze ne biti 500 unutar godinu do dvije.
Ovdje je jedini rizik eventualni delist.

Svatko vidi ono sto zeli.
Ja vidim nisku cijenu i mogucnost rasta.
Prosto mi je nevjerovatno da to i sami ne vidite.
Spominjete pad prihoda. Ok. A ja bih izvadio radikalan pad duga, ali i porast dobiti. Kuzite?
Takodjer, kad vidim jedno zanimljivo ime u top10, mog starog znanca iz jedne druge price, sasvim se komotno osjecam ovdje.
Zivili!

Best buy VLEN, RIVP i PODRAVKA

Čisto moje razmišljanje.

Prosto ko pasulj.
[/quote]

[/quote]

Ne treba uopce srece, samo strpljenja.
Ako se ne varam cijena je dosegla 450 kn i to s bitno losijim rezultatima i krvnom slikom.
A onda je dosao Agrokor…
S razbudjenom burzom i ovim brojevima ja ne vidim kako moze ne biti 500 unutar godinu do dvije.
Ovdje je jedini rizik eventualni delist.
[/quote]

Ja sam rekao svoje mišljenje.
Vam želim sreću i da SAPN dođe na 500 kn jer bi to bilo dobro za sve.

Hvala. Nema frke.
Nista nije bez rizika. Samo je stvar procjene koliki su te koja je vjerovatnost njihove materijalizacije naspram moguce dobiti te vjerovatnosti materijalizacije iste.
Po meni nize od 200 ne ide, a 300 i vise je po svoj prilici realno i to uskoro.
Za vise ce se pricekati. Srednjerocno.

Ivana, jeste li se registrirali i poslali zahtjev za kupnju?
Presale starts on 14 Oct 2019 10:00 UTC.
You can invest using ETH or nEUR

– da se nisam registrirala i poslala zahtjev za kupnju ne bi mi poslali gmail.
– šteta je tu ne investirati neku manju lovu.
[/quote]
Pitam zbog vaše izjave:
– uplata za IPO vam ide od 28/10 u 10:00 do 27/11 u 10:00.
– plaćanje vam ide u kriptovaluti…

Ja sam dobio 2 mail-a.
Jedan za presale od 14.10., jer sam stavio zahtjev za kupnju.
Drugi za Public sale koji starta od 28.10. ovo je otovreno za sve investitore.

Napisali ste da je kupnja moguca samo u ETH, a moguce je kupiti i u EUR.

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

New Report

Close