-Opte
Ide preuzimanje. Vidjeli smo kako to izgleda na Krašu.
-Vlen
Škver je pun od proljetos, a stiže i flota
– Petrokemija
Svi kažu da je podcijenjena. Ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se
-IGH
Poslom zatrpani, čeka se otplata posljednje rate iz predstečajne
Greyp bi isto mogao biti dobra kupovina. Ali za rezultat ce trebati cekati 3-4 godine.
– i o tome sam razmišljala.
– ne sviđa mi se div. u nekoj kriptovaluti, burza, nemam pojma kako će se to trgovati.
– što nije stavio klasičan ipo na našoj burzi, div. u kunama.
– ali mu skupo tu kod nas.
– možda tu investiram 100-500 eura, čisto eksperimentalno, ali je prije neću nego što hoću.
ulpl
– jesu li u zatvoru direktori toga preduzeća ?????
HPB
Potencijal nije kao na Krašu, znamo i zašto je tamo tako, ali imaju potencijal za skok od 20 _50%
– ne vrijede vam puno sva ta preduzeća s prefiksom hr i gdje država ima prste : PTKM, 3.ZMAJ, MULJANIK, evo ACI vam s 40 marina napravi neto dobit od tisuću kuna.
– imala sam nešto zanemarivo sitno toga HPB,
– sve sam prodala na cca 530kn i upucala u ove brzorastuće.
[/quote]
Povijest to potvrđuje, a najnoviji trendovi opovrgavaju. Još jedan dobar izvještaj do dva i HPB je na gore spomenutim postocima.
Meni već odradio 14% u par mjeseci.
best buy su blu-chipovi s redovnom divkom a koje nisu previše otišle up na ovom valu
ADPL
ADRS
ERNT
HT
..
-Opte
Ide preuzimanje. Vidjeli smo kako to izgleda na Krašu.
trebalo bi, vidjet ćemo krajem godine
-Vlen
Škver je pun od proljetos, a stiže i flota
preuzimanje je odrađeno, nezanimljiva dionica koja će teško na 7 kn, a kamo li na nekadašnjih 9 kn
– Petrokemija
Svi kažu da je podcijenjena.
ovo je biser godine,haha
ne, ne kažu svi! pametni kažu da je TK petrokemije na ovoj cijeni dosegla nebuloznih 3 milijarde kuna! eeej!
-IGH
Poslom zatrpani, čeka se otplata posljednje rate iz predstečajne
čeka se već dugo jer ne izvršavaju obveze iz PSN. posljedice?
– i o tome sam razmišljala.
– ne sviđa mi se div. u nekoj kriptovaluti, burza, nemam pojma kako će se to trgovati.
– što nije stavio klasičan ipo na našoj burzi, div. u kunama.
– ali mu skupo tu kod nas.
– možda tu investiram 100-500 eura, čisto eksperimentalno, ali je prije neću nego što hoću.
[/quote]
Koliko znam da ulaganje moze biti u eur ili ethereum. A dividenda i da bude u kripto, lako se prebaci u eure.
@ croato
Novac se ne broji dok su karte još na stolu.
Možete me zvati bisernica.
O vlenu.
Vlen je u godini velikih remonta za amere zaradio čistih 2 kn po dionici. Sadašnja cijena 5 kn.
O preuzimanju ne bih ništa. Nisam rekla da će vlen biti preuzet, nego da će zaraditi.
Možda bude dividende ?🙃
best buy su blu-chipovi s redovnom divkom a koje nisu previše otišle up na ovom valu
ADPL
ADRS
ERNT
HT
..
– osim ADPL kojem zbog recesije cijena pada, ADRS, ERNT i HT su lijepo narasli.
vidim dotakli ste se Vlen pa licencirate sa cijena 7 ili nedaj boze 9 kn po meni postavljate targete a nepitate se koliko Vlen moze zaraditi kesa po dionici u godinu dana.Ne nagovaram nikoga ali cu uzeti da je za taj sektor meritoran i najvazniji P/E i odnos dug/kapital.ja osobno vjerujem da je Vlen sposoban zaraditi barem 2kn po dionici godisnje tj na ovoj cijeni od 5.5 kn p/E 2.75 da ne govorim o odnosu dug/kapital ili BVPS-u.Necu nikoga nagovarati na kupnju ili prodaju jer posjedujem znatne kolicine iste ali i vjerujem da pametni zbrojiti 2+2