Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

-Opte
Ide preuzimanje. Vidjeli smo kako to izgleda na Krašu.
-Vlen
Škver je pun od proljetos, a stiže i flota
– Petrokemija
Svi kažu da je podcijenjena. Ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se
-IGH
Poslom zatrpani, čeka se otplata posljednje rate iz predstečajne

THNK – traza 50ak ljudi sto radnika sto inzenjera..

Greyp bi isto mogao biti dobra kupovina. Ali za rezultat ce trebati cekati 3-4 godine.

– i o tome sam razmišljala.
– ne sviđa mi se div. u nekoj kriptovaluti, burza, nemam pojma kako će se to trgovati.
– što nije stavio klasičan ipo na našoj burzi, div. u kunama.
– ali mu skupo tu kod nas.
– možda tu investiram 100-500 eura, čisto eksperimentalno, ali je prije neću nego što hoću.

ulpl

– jesu li u zatvoru direktori toga preduzeća ?????

HPB
Potencijal nije kao na Krašu, znamo i zašto je tamo tako, ali imaju potencijal za skok od 20 _50%

– ne vrijede vam puno sva ta preduzeća s prefiksom hr i gdje država ima prste : PTKM, 3.ZMAJ, MULJANIK, evo ACI vam s 40 marina napravi neto dobit od tisuću kuna.
– imala sam nešto zanemarivo sitno toga HPB,
– sve sam prodala na cca 530kn i upucala u ove brzorastuće.
[/quote]

Povijest to potvrđuje, a najnoviji trendovi opovrgavaju. Još jedan dobar izvještaj do dva i HPB je na gore spomenutim postocima.
Meni već odradio 14% u par mjeseci.

best buy su blu-chipovi s redovnom divkom a koje nisu previše otišle up na ovom valu
ADPL
ADRS
ERNT
HT
..

-Opte
Ide preuzimanje. Vidjeli smo kako to izgleda na Krašu.

trebalo bi, vidjet ćemo krajem godine

-Vlen

preuzimanje je odrađeno, nezanimljiva dionica koja će teško na 7 kn, a kamo li na nekadašnjih 9 kn

– Petrokemija
Svi kažu da je podcijenjena.

ovo je biser godine,haha
ne, ne kažu svi! pametni kažu da je TK petrokemije na ovoj cijeni dosegla nebuloznih 3 milijarde kuna! eeej!

-IGH
Poslom zatrpani, čeka se otplata posljednje rate iz predstečajne

čeka se već dugo jer ne izvršavaju obveze iz PSN. posljedice?

Greyp bi isto mogao biti dobra kupovina. Ali za rezultat ce trebati cekati 3-4 godine.

– i o tome sam razmišljala.
– ne sviđa mi se div. u nekoj kriptovaluti, burza, nemam pojma kako će se to trgovati.
– što nije stavio klasičan ipo na našoj burzi, div. u kunama.
– ali mu skupo tu kod nas.
– možda tu investiram 100-500 eura, čisto eksperimentalno, ali je prije neću nego što hoću.
[/quote]
Koliko znam da ulaganje moze biti u eur ili ethereum. A dividenda i da bude u kripto, lako se prebaci u eure.

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

@ croato
Novac se ne broji dok su karte još na stolu.
Možete me zvati bisernica.
O vlenu.
Vlen je u godini velikih remonta za amere zaradio čistih 2 kn po dionici. Sadašnja cijena 5 kn.
O preuzimanju ne bih ništa. Nisam rekla da će vlen biti preuzet, nego da će zaraditi.
Možda bude dividende ?🙃

best buy su blu-chipovi s redovnom divkom a koje nisu previše otišle up na ovom valu
ADPL
ADRS
ERNT
HT
..

– osim ADPL kojem zbog recesije cijena pada, ADRS, ERNT i HT su lijepo narasli.

-Vlen

preuzimanje je odrađeno, nezanimljiva dionica koja će teško na 7 kn, a kamo li na nekadašnjih 9 kn

– na cijeni od 5kn s dvije dividende imate povrat investicije.
– ali najprije treba biti te dividende.

vidim dotakli ste se Vlen pa licencirate sa cijena 7 ili nedaj boze 9 kn po meni postavljate targete a nepitate se koliko Vlen moze zaraditi kesa po dionici u godinu dana.Ne nagovaram nikoga ali cu uzeti da je za taj sektor meritoran i najvazniji P/E i odnos dug/kapital.ja osobno vjerujem da je Vlen sposoban zaraditi barem 2kn po dionici godisnje tj na ovoj cijeni od 5.5 kn p/E 2.75 da ne govorim o odnosu dug/kapital ili BVPS-u.Necu nikoga nagovarati na kupnju ili prodaju jer posjedujem znatne kolicine iste ali i vjerujem da pametni zbrojiti 2+2

New Report

Close