Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ADPL uletit i nakon dividende izletit dok se još može.

– i vi mislite kako se auti više neće kupovati ???
– na ovoj cijeni je ADPL dobra dionica.
[/quote]

ADPL je na ovoj cijeni značajno podcijenjena dionica, što će pokazati i
rezultati za Q3. Trenutno su igre na ASK-u i BID-u i značajna akumulacija,
ali već Q3 će pokazati da to sve ide u dobrom smjeru, a pošto su ‘analitičari’
prestali pričati o nadolazećoj recesiji, te se u EU događa QE od strane ECB-a,
a u Americi pad kamatnih stopa od FED-a, recesiju ne počekujem barem još
slijedeće 2 godine (možda i duže), a ako za par godina i dođe ta dugo očekivana
recesija ona se neće moći mjeriti sa onom iz 2009.g., zbog niza razloga, kako
vanjskih, tako i unutarnjih.

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

VLEN
Potencijal nije kao na Krašu, znamo i zašto je tamo tako, ali imaju potencijal za skok od 20 _50%

– taj VLEN vam ja prodajem, a imam kako bi rekao moj prijatelj Splićo masu tih dionica VLEN.
– onako čisto iz dosade sam ga nedavno probala rušiti i srušim ga ja na 4.91kn ali evo vam odmah iz šume dolaze partizani i ne daju da im padne njihov narodni heroj te za ni 2min, dižu tu cijenu na 5kn.
– stvarno vam je jak taj otpor na cijeni od 5kn.
– i onda imate one padobrance koji bi dizali tu cijenu i preko 5kn, ali oni brzo padnu na braniku dionice VLEN.
[/quote]
te igre s cijenom, poštovana Ivana, okačite mačku o rep!
VLENu samo treba koji Amer da se pojavi na dokovima (vezovima) jer su to profitabilniji poslovi
ali koliko pratim na Portauthority sajtu, nema zime za VLEN
ali strpite se prvo još mjesec dana kad ide izvješće pa onda prodajte slobodno, s pojavom likvidnosti

pa u kojem god smjeru bude, Vama paše kaj ne?

PODR
Potencijal nije kao na Krašu, znamo i zašto je tamo tako, ali imaju potencijal za skok od 20 _50%

– imam nešto malo te PODR.
– imala sam u planu kupiti i više toga, ali ta mi je dionica uvijek bila nekako u drugom planu zbog stvarno male dividende.
– do prije neki dan je bila 400kn, te mi je sada nekako bezveze dati tu 450kn.
– kad dođe recesija biti će to sigurno jeftinije.
– dobra je to firma.
[/quote]
Kako Vam se sada čini Podravka gđice Ivana? Jel još uvijek preskupa? Jel Vam puno dati 450?

Skriveni biser je LPLH, samo cekamo otkljucavanje 🙂
ADPL siguran i stabilan rast
ERNT siguran i stabilan rast
VART dolazi jesen i zima, razdoblje kada ce se konacno vidjeti sto je novi tim napravio. Očekujem značajno poboljšanje poslovanja.
ARNT jedan od turista s najvecim potencijalom rasta i razvoja.

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

Kako Vam se sada čini Podravka gđice Ivana? Jel još uvijek preskupa? Jel Vam puno dati 450?

– podravka mi se čini o.k. ali mi je nekako puno dati 500kn.
– imam nešto malo tih dionica.

ADPL siguran i stabilan rast
ERNT siguran i stabilan rast
VART dolazi jesen i zima, razdoblje kada ce se konacno vidjeti sto je novi tim napravio. Očekujem značajno poboljšanje poslovanja.
ARNT jedan od turista s najvecim potencijalom rasta i razvoja.

Jedan se ne uklapa u ovo društvo, pogodite koji 🙂

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

– mislite da će i purani letjeti ????
– uvijek sam izbjegavala dionice u koje je ulazio modni mačak i s time sam izbjegla velike gubitke u investiranju.

Mislim da je Lenac najbolha kupnja trenutno, ali ne mogu Kras napustiti, inace bi tu sigurno ulozio!

– prodala sam ZABU.
– jučer sam kupila 2 dionice LRH.
– na kupnji sam na dosta toga, ali dionice se skidaju s prodaje, ovih dana jednostavno ne idu nalozi na kupnji.
– euforija !!!!!
– što kupovati ?????
– da li čekati recesiju kao ovi Agrokorci ??????
– u ovoj ludnici od burze jedino što mi se sviđa to je bezobrazan rast mojeg portfelja.

Mislim da je Lenac najbolha kupnja trenutno, ali ne mogu Kras napustiti, inace bi tu sigurno ulozio!

– kupnja narodnog heroja Lenca vam je dosta rizična jer tu se ne zna kada ću ja to rušiti.
– što je najgore ni ja sama nemam pojma kada ću ga rušiti.
– ne volim te narodne heroje.

– kupnja narodnog heroja Lenca vam je dosta rizična jer tu se ne zna kada ću ja to rušiti.
– što je najgore ni ja sama nemam pojma kada ću ga rušiti.
– ne volim te narodne heroje.
[/quote]
Onda mi na vrijeme javite da stignem nalog staviti👍

Greyp bi isto mogao biti dobra kupovina. Ali za rezultat ce trebati cekati 3-4 godine.

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

New Report

Close