Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

LRH…nadam se da će ponuda ići po 5.000kn, 5,2% prinosa nakon oporezivanja i brokerskih naknada je više nego odlično u ovim turbulentnim vremenima…
Jedini zaj.b je ako ponuda bude ispod 5k…
Za ostalo nemam pojma…tržište je u teškom stanju, nikad gore u zadnjih godinu dana…jaka je prodaja na svim dionicama (ADPL, DLKV, SAPN, ATPL, ADRS, HT, ERNT, OPTE…) a osim trezora skoro nitko ne kupuje…
I dalje sam in (oko 85%), ali svaki dan sve manje…

Rastimo zajedno...

Kakve ti gluposti drobiš. S pola tih dionica se uopće ili povremeno trguje, al ne zato jer ima puno prodaje nego je cijena preniska da bi se razvila bilo kakva značajnija trgovina. Kako nema ni nekih vijesti, trguje se sporadično.

To sto trezor kupuje dovoljno i zorno govori o vrijednosti istih.

@one
Očito ne trgujemo na istom tržištu…

Rastimo zajedno...

Je, očito.

Ti sve prodaš prerano i sad vrtiš palcevima u neznanju i neaktivnosti. Tako je to kad znaš cijenu svega, a vrijednost ničega… OPTE. PTKM, nastavi niz… a sad si došao mantrati na LRH. Tebi za info, ja ću staviti ruku u vatru ako cijena premaši 5.000 u ponudi.

Al ne radi se čak ni o vrijednosti koliko o iskustvu i procjeni, zašto će nešto i koiko rasti ili padati. Toliko.

Kolega,
Ne vodi tuđu brigu.
Tko trži taj i griješi, ali jedino mjerilo uspješnosti je prinos, a s kojim sam jako zadovoljan.
Toliko od mene…

Rastimo zajedno...

Evo malo u inat velikoj većini defetističnih ulagača (kakav oksimoron), koji mali broj ljudi koji vide perspektvu na pojedinim dionicama zovu navlakačima, stvaljam svoj best buy… a to su redom 3 dionice (ako nešto u međuvremenu ispliva, tim bolje) dakle, PTKM, ATPL i OPTE… dionice koje će odraditi značajniji rast u naredna 2-3 mjeseca. Pa da vidimo.

neka bude za usporedbu:
PTKM 30
ATPL 434
OPTE 6,35

Best buy je svakako Kras!

Premium proizvodi, premium firma i iznimna podcijenjost. Ne cekajte dugo jer je vlak krenuo s perona.

@happy
rekao bi jos uz kras je i opte

Evo malo u inat ..dakle, PTKM, ATPL i OPTE… dionice koje će odraditi značajniji rast u naredna 2-3 mjeseca. Pa da vidimo.

potpisujem dvije, izbacio bih samo jednu (politički determiniranu). Za uzvrat dodao bih još bar jednu iz sektora brodarstva (koji je i tako nevelik)+ barem 1 iz samozatajne končar grupe. A čokoladice, i ostatak Crobexa bih prepustio (pre)sretnom pučanstvu…:))Lp

Evo malo u inat ..dakle, PTKM, ATPL i OPTE… dionice koje će odraditi značajniji rast u naredna 2-3 mjeseca. Pa da vidimo.

Taman otvorim ovu temu da napišem te 3 dionice:) U potpunosti se slažem s favoritima. Ali ajde da onda bar malo proširim post s targetima:
Atpl > 650 kn
Ptkm > 40 kn
Opte > 7,5 kn
Targeti su kratko do srednjeročni, sve preko navedenih cijena je mašala. Te dionice dugoročno mogu i više potegnut.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Lrh i dalje

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Je, očito.

Ti sve prodaš prerano i sad vrtiš palcevima u neznanju i neaktivnosti. Tako je to kad znaš cijenu svega, a vrijednost ničega… OPTE. PTKM, nastavi niz… a sad si došao mantrati na LRH. Tebi za info, ja ću staviti ruku u vatru ako cijena premaši 5.000 u ponudi.

Al ne radi se čak ni o vrijednosti koliko o iskustvu i procjeni, zašto će nešto i koiko rasti ili padati. Toliko.

Kolega držim vas za riječ što se tiče LRH….nadam se da niste od onih koji lako izgovore a onda ne ispune…

New Report

Close