dlkv ptkm
Zašto dlkv ?
Zašto dlkv ?
[/quote]
jer on obje ima u portfelju, DLKV još od 10+ kuna….
Zašto dlkv ?
[/quote]
[/quote]
Zato sto ima veliki potencijal rasta, iako imam između ostalog i rivp i dlkv, i kroz koju godinu vjerujem da cu puno vise pokupit na dlkv 🙂
Zašto dlkv ?
[/quote]
[/quote]
Zato sto ima veliki potencijal rasta, iako imam između ostalog i rivp i dlkv, i kroz koju godinu vjerujem da cu puno vise pokupit na dlkv 🙂
[/quote]
hehe, a gudlak sa tim stecajusama i poluraspadnutim firmama. Mislim da bi sretan triba biti ako i prezive sljedecih godinu dana. Da ovise samo o trzistu, nebi ih davno bilo…
@pongo
pitanje je koja će od tih za godinu dana prva biti u stečaju? uljanik već jest a ostali bi lako mogli
Petrokemija vise nije i tom drustvu i sada je privatna fabrika, bez dugova, sa vlasnicima koji su usto i dobavljaci plina. To je slicno kao da je vlasnik tvornice cokolade plantaza kakaovca koja ih snabdijeva sa najvaznijom sirovinom. Pa kud ces bolje 🙂
Cak stovise posluju u plusu ove godine 🙂
Preporucujem svima da procitaju biljeske uz financijske izvjestaje, strana 1, od konsolidiranog izvjesca za 1. polugodiste, pa ce svima stvari tada biti jasnije, ali evo prenosim:
– EBITDA bez jednokratnih stavki 152 milijuna kn
– Neto dobit bez jednokratnih stavki 88 milijuna kn
Pretpostavljam da jednokratne stavke imaju veze sa restrukturiranjem i otpustanjem 350 ljudi, te otpremninama
Sve je to lijepo i krasno, ajmo bas gledat samo zadnjih pola godine, sve super. Do prije pola godine, godinu, gledalo se da se firmu likvidira, a trenutno dobavlja plin ispod svih cijena pa eto, nakon osnutka, posluju u nekakvoj pozitivi… a da ne govorim da im se trziste smanjuje, iz godine u godinu…
Evo malo u inat velikoj većini defetističnih ulagača (kakav oksimoron), koji mali broj ljudi koji vide perspektvu na pojedinim dionicama zovu navlakačima, stvaljam svoj best buy… a to su redom 3 dionice (ako nešto u međuvremenu ispliva, tim bolje) dakle, PTKM, ATPL i OPTE… dionice koje će odraditi značajniji rast u naredna 2-3 mjeseca. Pa da vidimo.