Posudim Vam ja kolega koliko želite…godišnja kamata samo +5% ako ste toliko sigurni.
Nemoguće da se ovakav znalac zadovoljava plusom od 5% godišnje na svoj kapital?
A gle. Kina AMere drži za jaja. I Kini se nikamo ne žuri.
Amerikanci su si globalizacijom i preseljenjem tvornica u Kinu sami sebi pucali u nogu.
Baš zato im nije u interesu rušit dolar.
Ovcu možeš ošišat sto puta, ali oderat samo jednom.
Nije još došlo vrijeme za oderat.
Za sada je ovaj scenarij odlično pogođen. Rast od 40ak dolara za uncu, u eurima probilo 1300 kao kroz putar.
i dalje alkar trial u sridu.
Zlato probilo i 1310 € , a u dolarskom iznosu poraslo za 70 dolara, preko 1460 USD.
A gle. Kina AMere drži za jaja. I Kini se nikamo ne žuri.
Amerikanci su si globalizacijom i preseljenjem tvornica u Kinu sami sebi pucali u nogu.
Baš zato im nije u interesu rušit dolar.
Ovcu možeš ošišat sto puta, ali oderat samo jednom.
Nije još došlo vrijeme za oderat.
[/quote]
Pa američka sr.anja već sada u Kini nitko ne kupuje.
Uglavnom može se Trump bahatiti pa će mu Kinezi u izbornoj godini ošišati ovcu.
Ništa ne ovisi o Amerima već o Kinezima.
[/quote]
Zlato probilo i 1310 € , a u dolarskom iznosu poraslo za 70 dolara, preko 1460 USD.
[/quote]
Vidim na CNBC da je zlato otislo preko 1500 USD.
Od pocetka godine bas fini plus.
Misljenja sam da ce to ici jos jako gore, cak i preko najvece ostvarene cijene od 18xx USD prije kojih 7, 8 godina….uostalom vidjet cemo vrlo brzo.
Nadam se da niste bili kao accountant i tovarish i da ste me poslušali za PTKM. Mada i da danas kupite mislim da ne biste pogriješili.
ptkm na 17 kn je bila kao optima na 1.60 ili atpl na 265…
da imam još novaca, neki dam sam htio uci u PTKM.. ali mislim da je blak sada prosao.. a i nemam više iskreno.. ne mislim gladovat zbog PTKM 🙂
Šteta da Horvat ne postavi cijenu i za OPTIMU .
Šteta da Horvat ne postavi cijenu i za OPTIMU .
[/quote]
Možda se još iznenadiš…AZTN i HAKOM je pod ingerencijom Vlade i sabora, zar ne?
Ne bas. Prije je Optima na 5 kao PTKM na 17
Nadam se da niste bili kao accountant i tovarish i da ste me poslušali za PTKM. Mada i da danas kupite mislim da ne biste pogriješili.
Bome impresivan rast.
Mene zanima da li netko ulaže u PTKM s namjerom da se dugoročno zadrži u poziciji, ili svi kupuju da bi prodali skuplje što prije, pa tko zadnji magarac?