Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Treba nama tema “worst buy – komentari i analize”.
Bilo bi manje navlačenja a i letilo bi perje ..

Azija i Ameri su nas glavni trgovinski partner.
U Ameriku izvozimo Janu, a u Aziju vina sa Peljesca. Sada ce nam pasti izvoz koji se mjeri u tisucama kunica…
Takodjer, nasa burza raste vec 10 godina kao americka i azijske, pa je red da padne, kada i one padaju, makar simbolicno.

naša burza raste već 10 godina ????????????????? ovo dirigirano kgbeovsko glumilište trgovanja od ZSE da raste ??? ovaj jad i bijeda balkanske prčvarnice , komedija a ne burza
pa di ti živiš…..još usporedba s amerima ..ccccc
[/quote]

Kolega, bio sam samo malo ironican…

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Azija i Ameri su nas glavni trgovinski partner.
U Ameriku izvozimo Janu, a u Aziju vina sa Peljesca. Sada ce nam pasti izvoz koji se mjeri u tisucama kunica…
Takodjer, nasa burza raste vec 10 godina kao americka i azijske, pa je red da padne, kada i one padaju, makar simbolicno.

naša burza raste već 10 godina ????????????????? ovo dirigirano kgbeovsko glumilište trgovanja od ZSE da raste ??? ovaj jad i bijeda balkanske prčvarnice , komedija a ne burza
pa di ti živiš…..još usporedba s amerima ..ccccc
[/quote]

Kolega, bio sam samo malo ironican…
[/quote]
Maš praf sori ..skuzil prekasno 🙂

Neki dan ste rekli 1880 kako sad 1860

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Eto

Pa ako ćemo baš pravo, trenutni best buy je ovo

1 unca zlata | Argor-Heraeus

A od toga, još veći best buy ovo

1000g srebra | Argor-Heraeus

Krivulje za tri zadnja mjeseca
https://tradingeconomics.com/commodity/silver
https://tradingeconomics.com/commodity/gold
A rast je tek počeo.
Valjda zato jer gospodarstvo u SAD-u usporava, što će se neminovno odraziti i na dionice, a tada kapital prelazi u investicijsko zlato, srebro i druge metale.

Za sada je ovaj scenarij odlično pogođen. Rast od 40ak dolara za uncu, u eurima probilo 1300 kao kroz putar.

Best buy je ono sto ide u preuzimanje po cijeni vecoj od sadasnje. Svatko neka procijeni za sebe sto je to.

Mozda Optima ili LRH?

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Mozda oboje.:-)
Samo je pitanje x faktora. Multiple. RUC-a.

sto i LRH ide u preuzimaje? ajde judi pomozite da uzmem neke novce 🙂 😉

S obzirom na situaciju vani, jedino LRH gdje je ponuda pitanje dana…….a ostalo 0 bodova (na ovakvom marketu).
Eventualno ako imate info za neku drugu gdje se ponuda moze vrlo skoro desiti……

Lrh je već prodana tako da to defacto vise nije prilika. Znam da se glede mede mnogi tu nešto veliko nadaju, no Market je neumoljiv i nije bas slučajan.

New Report

Close