Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nakon objavljenih gotovo svih kvartalnih (polugodišnjih) izuzev SAPN koju još čekam
moja favorites list je kako slijedi:
– DLKV, popravili profitabilnost, izvrsna knjiga narudžbi, ovo bi mogao biti šećer do kraja godine (umjesto VIRA),
– VLEN, u ovako konkurentnom okruženju (turske lire, borbe za svakog radnika i posao) izvuči kvartal u plusu – svaka čast! također očekuju dobru popunjenost i dalje + USNS Trenton mogući remont u IV kv.,
– ARNT, po meni najperspektivniji turist, sad se vidi da je najbolje geografski raspoređen, imaju još 600 mil kn za 'spiskati' na ulaganja, mala zaduženost (spram Valamara koji ima ne uteg nego omču od duga, srećom da su kamate povijesno gledano najniže…),
– ADPL, vrlo dobra dividendna dionica kojoj je rastuće poslovanje unatoč recentnin napisima da ide korekcija (trž. kapitala) i kriza (auto industrije), mislim da firma na neki način živi u svom 'eko-sustavu' koji je g. Došen osmislio: rastuća dividenda, akvizicije, geografska disperzija,
– HPB, za ovu dionicu nisam ziher ali vidim da se javlja likvidnost i na njoj pa je valjda KONAČNO vrijeme da cijena poprati rezultate (pazite: rast kapitala i rezervi od 14,78% na y-o-y osnovi)

uglavnom, slatke brige!

ha ha…sve bez DLKV, a ukljucujuci SAPN imam u portfelju.
Cijenim Vase pisanje, vjerodostojni ste i objektivni, pa mu nije jasno zasto ste za Q2 DLKV napisali da je izvjesce lose?

Rastimo zajedno...

Pripuz,

Moj stav znaš, ja mislim da je up trend jasan.

Biti će korekcija, evo sad ide neka manja od cca 3% na Crobexu, ali to nema veze.

Ps. Vezano za Vlada1111, on ti neće dati analizu navedenih dionica jer mu je to prerizično.

Pripuz,

Moj stav znaš, ja mislim da je up trend jasan.

Biti će korekcija, evo sad ide neka manja od cca 3% na Crobexu, ali to nema veze.
Ps. Vezano za Vlada1111, on ti neće dati analizu navedenih dionica jer mu je to prerizično.

Hvala Tigruse. Mislimo isto. I ja ocekujem korekciju indexa al ne ispod 1880. Crobex je u podvalu 4 od 1. Dakle slijedi 5 val rast pa opet dolje i pad. Neke dionice su blizu targeta kupnje,a neke tek trebaju ljosnuti.

Best buy i dalje – Ptkm. 8,81% više nego jučer, 22% više nego prekjučer. U odnosu na prošli tjedan mi se ne da računati. Što se duže čeka cijena je veća. Ne budite kao Naimxs i Ivana, zaradite nešto.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Josef, na dva dana gledate (računate) što je BBuy? Znate, ima nešto i u fundamentalnim pokazateljima 🙂

Josef, na dva dana gledate (računate) što je BBuy? Znate, ima nešto i u fundamentalnim pokazateljima 🙂

Bolje zaraditi 35% u tri dana nego u 100
godina ništa.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Bolje zaraditi 35% u tri dana

zaradio je samo onaj tko je prodao po +35% većoj cijeni jer znamo da se na zse cijena u par dana često vrati na početne pozicije

Bolje zaraditi 35% u tri dana nego u 100
godina ništa.
Je li ovo neki citat iz Alan Forda?

Best buy je SAPN!
Poželjna udavača oko koje oblijeću neki stranci! A Mepas d.o.o voli keš u stranoj valuti! BVPS 560, a okruglih 500 je prinos od preko 100% na trenutnu cijenu. Kozmetika je dobra, tradicija je to i kvaliteta, oporavili se od posljedica Agrokora, malo pročistili ….

A Saponija se bavi kozmetikom?
[/quote]

Zar nisam lijepa?

Azija i Ameri su nas glavni trgovinski partner.
U Ameriku izvozimo Janu, a u Aziju vina sa Peljesca. Sada ce nam pasti izvoz koji se mjeri u tisucama kunica…
Takodjer, nasa burza raste vec 10 godina kao americka i azijske burze, pa je red da padne, kada i one padaju, makar simbolicno.

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

europski indeksi također rone nemilice, ipak se prelijeva, samo je pitanje kad će krenuti prema istoku

Azija i Ameri su nas glavni trgovinski partner.
U Ameriku izvozimo Janu, a u Aziju vina sa Peljesca. Sada ce nam pasti izvoz koji se mjeri u tisucama kunica…
Takodjer, nasa burza raste vec 10 godina kao americka i azijske, pa je red da padne, kada i one padaju, makar simbolicno.

naša burza raste već 10 godina ????????????????? ovo dirigirano kgbeovsko glumilište trgovanja od ZSE da raste ??? ovaj jad i bijeda balkanske prčvarnice , komedija a ne burza
pa di ti živiš…..još usporedba s amerima ..ccccc

New Report

Close