Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolegice Ivana zašto ste prodali svu OPTE? Kaže gđa bananarama. 🙁 kme kme

OPTE, 47.008 dionica.

Haha, istina Thnk je odradila rast, ekstreman.
Ali fundamentalno je Thnk katastrofa te nju i dalje smatram slučajem za stečaj.
Vama se ovaj put posrećilo a drugi put će te završiti kmečući.
Svojim načinom investiranja sam svoj portfelj debelo nadogradio i umnožio zafnjih desetak godina.
I na niti jednoj dionici nemam minus.

@Invest

Podijelite vas portfelj i strategiju s nama?

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

@Invest

Podijelite vas portfelj i strategiju s nama?

Jesam u više navrata zadnjih 5, 6 godina na temi razotkrivanje portfelja.

Kolegice Ivana zašto ste prodali svu OPTE? Kaže gđa bananarama. 🙁 kme kme

OPTE, 47.008 dionica.
[/quote]

Pa kaj ti je to dosta dionica za merđo?

Ili misliš da će Optima do 20 kuna?

Mene bi iznenadilo da dođe do 8 kuna.

Koja je tvoja granica prodaje?

Hvala.

Lp

ps. vidim da je više turista. Jedino kaj malo malo ili neki restoran izleti u zrak, ili gori pol otoka ili nekog pretuču jer je Hrvat iz “Zagreba”.

moram priznat da sam se lijepo nasmijao citajuci Ivanino i Pripuzovo raspravljanje 🙂 ne znam sad ko je pisao vise tocno, ali ovo sa THNK rast 40 – 200 ne mozemo bas tako gledati “tko je to odradio nas Bojan H.” 🙂
Jer najniza cijena THNK je bila 27kn, a danas je 240. g. Horvacic nije sigurno kupio sve dionice po 40 kako je neko napisao.. ako ste pratili.. kupovao je 40 – 130 kn.. ja bih rekao da mu je prosjek 70 – 100 kn. ajde nek je 100. jucer zakljucna 240. dakle ajmo rec 2.5x 🙂 solidno na njegovu kolicinu. ali te dionice kasnije treba nekom i prodat makar mislim da mu to nije cilj 😉 🙂

@Ivana
: imate 40 000 kom OPTE? 🙂

Opte hold , and sell 7 – 10 + . Buy back , than and wait – 10 – 15 max .

@dionicar
Moram priznati da sam se ja dobro nasmijao kad ste stavili Ivanu i Pripuza u istu recenicu…

Rastimo zajedno...

Očekivanja.

MDKA, ne mislim da će tu biti nešto od ove javne ponude.
ADPL, dobro izvješće, dobre dividende ide ovo lagano na 200kn.
ADRS, dobro izvješće, dobro posluju, div. nije nešto velika ali nije ni mala, ove god. div. bez poreza e tu vidite koliko vas država pljačka, ja sam računala na oporezovanu div. ali me ADRS ugodno iznenadio.
KODT, previše je narasla cijena dionice, sada će tu biti skromna div., ali firma stvarno godinama o.k. posluje.
ERNT, odlično izvješće, dobra div. e sada tu očekujem i porast cijene dionice.
BANKE, imam ih 3 u portfelj, stvarno su o.k. investicija.
JDGT, nakon odličnih divideni očekivala sam pad cijene a oni izišli s o.k. izvješćem.
HT, izvješće niti smrdi niti miriše, ali je to dobra firma. Hrvati se iseljavaju pa imaju manje korisnika.
PODR, dobro izvješće, ali je cijena već dobro narasla, koliko će još rasti ovisi o fondovima.
– ove dionice su osnova mojega portfelja, s ovim dionicama se ne može bankrotirati

– malo rizičnije dionice na kojima se možda može zaraditi:
OPTE, tu sam već u duploj zaradi, imam dosta toga, očekujem još jednom duplu zaradu.
VLEN, tu sve ovisi o izvješčima, američkim ratnim brodovima i dividendama ako ih bude, a možda bude i javna ponuda preuzimanje, trenutno je jeftina, što će biti nemam pojma.
LRH, imam i toga relativno dosta, koliko ću tu zaraditi ili izgubiti stvarno nemam pojma.

– imam i nešto sitnih pozicija, stvarno nemam potrebu pisati ili drukati na taj tip dionica.
SLPF. evo i tu ide javna ponuda, imam nešto sitno toga i sve ću prodati.

I love this game.

Previse je tu diverzifikacije. Bar za moj ukus.
Imao sam i ja tako nesto, ali onda sam shvatio da je spearheading na nacin da se fokusiras na one konje koji brze trce ipak bilji pristup.

Ne da mi se vrtiti i traziti po forumu. Pisao sam da sam kupio po 32 i 35kn 700kom Tehnike kad nitko nije htio i tada je bilo drvlje i kamenje po meni.
I komentari Ivane i njenog prike Investa me ne zanimaju. Lijepo sam napisao gdje ce biti najveci rast.
Dlkv, Viro,Sapn,Tpng, Igh,Ddjh,..imam i defenzive..ernt,ht,adpl . To je mojih 9.

@pripuz. svaka cast sa THNK. ja sam gledao na 30,40 ali strah je bio jaci..
u ostalo se zaista ne razumijem ali na IGH imam sada vise od -50%.. 😏😓😱

Do kraja godine:
ZABAu očekujem na povijesnom maksimumu (70 kn) jer mislim da će izvješće biti brutalno po dobiti, a kako su dobro kapitalizirani vjerojatno će biti jako dobra dividenda
ADPL dobro izvješće, vjerojatno ide preko 200 kn
ERNT dobro izvješće, cijena isto tako mora gore
PODR dobro izvješće, bez obzira što je cijena narasla, ima tu još prostora

Ovo nije nagovor na kupnju, sami procijenite što je najbolje za vas, možda a vista kamata i sl.

New Report

Close