Lijepo sam pisao kupujte Dalekovod, Igh,Viro,Sapn i Tpng jer krece up up up. Samo cekajte..svaki dan sve skuplje.A i KODT ce postati bezobrazno skup.
Lijepo sam pisao kupujte Dalekovod, Igh,Viro,Sapn i Tpng jer krece up up up. Samo cekajte..svaki dan sve skuplje.A i KODT ce postati bezobrazno skup.
Poslušajte kolegu. Čovjek zna znanje…
Što sam tržila ???
– upravo sam kupila Buy opciju na EUR/USD, iliti kladila sam se na rast Eura s velikom polugom.
– već ujutro znam jesam li zaradila ili popušila.
Nazalost nista. Opet crveno i gubitak.
[/quote]
Koliko vidim danas ste izgubili 23 do 46% uloga.Kolegice sutra vam je posljednji zvizduk za Sapn,Viro,Tpng,Dlkv,Igh..Eto dobronamjerno vam pomazem. Viro ce za pocetak do 150kn ko keks..iako ide to visoko prema 400kn…Igh preko 200kn..Dlkv preko 7.5..Sapn preko 250 i Tpng preko 43kn. Nemojte sutra reci niste znali.
A eto i ta Ulpl bi mogla do 150kn u konacnici.
Samo ti njima reci kolega pripuz. Tko želi slušati, želi, tko ne želi, a Bože moj…
Al zakaj DLKV samo do 7,50kn? Rekli ste jučer da ide barem do 8,5 kn, a naveli ste još i targete od 12 i od 18 kn.Malo pojašnjenja ne bi škodilo. Hvala.
Ma da. Sve veliki znalci.
Zbog čega onda kolege mi nitko nije sugerirao da uložim na Šangajsku burzu?
Danas bi bio multimilijunaš, STAR čak.
Možeti si ovu temu okačiti mačku o rep.
“profesionalci”
Glavno da se tu zarađuje za burek, a da bi netko digao veliku lovu……
Ništ od toga.
Dlkv ce na 7.5-8,5 kn biti pregrijan. Tu bi moglo biti hladjenje 4-5 tjedana pa nastavak rasta ako nastave pristizati poslovi. Slicno Optimina 2.5kn. I da..nakon povrata na 6.2kn rast ce nastaviti do 12-13 kn. Top target tko ima vremena cekati je 17-18 kn.
Koliko vidim danas ste izgubili 23 do 46% uloga.
– gospon Pripuz, vi ste tu novi pa ne znate, postoji nešto što se zove stop loss, ali o tom potom ima vremena da jednog dana i to naučite.
Lijepo sam pisao kupujte Dalekovod, Igh,Viro,Sapn i Tpng jer krece up up up.
– ne znam zašto ovi novi investitori koji nisu do sada trgovali na burzi biraju za svoj portfelj najrizičnije dionice.
– možda tu i bude što početničke sreće, dosta dionica je cjenovno na niskim razinama pa će tu biti nekoga rasta.
– ali na malo duže staze gospon Pripuz i velika većina investitora koji investira na taj način će bankrotirati.
– i gospon Lopina je godinama imao neke sitne uspjehe dok konačno nije bankrotirao.
Ima li neka logika iza ovoga ili je tako grah pao?
– gospon Twixer dugo vas nema na ovome forumu.
– znam da je u tuđini teško.
– evo za vas imam nešto Best buy.
– u Iloku možete kupiti kuću s oranicom za cijenu jednog boljeg ručka ili večere s društvom kod nas na moru.
– imate priliku kupiti kuću s oranicom za samo jednu bocu šampanjca Dom Perignon.
– velika većina nas u Hrvatskoj jako dobro živi i stvarno se ne radi puno.
– na novim izborima ćemo imati ponovno staru predsjednicu a ona kaže kako će kod nas biti bolje nego u Švicarskoj.
– nego vratimo se na Ilok, živite u RH a možete se jeftino hraniti u par stotina metara udaljenoj Srbiji.
– sa sitnim švercom imigrantima možete ostvariti dodatni džeparac.
– a danas vam ide i tvz. kontinentalni seoski turizam.
– pa vi razmislite, ovo vam je stvarno jeftina prilika.
-dobro vam kaže gđa ivana, Slavonija je postala Best buy, obecana zemlja
-za šaku dolara možete kupiti kuću s oranicom, zaraditi milijune na oranici
-onda te milijune uložite na Zse i za radite desetine milijuna
Pustite kuce onima koji ih trebaju i imaju korjen otuda. Nego je li stop loss na 20 ili 40% gubitka? I koliko se autica pogubilo?