Za Viro je daleko daleko prerano bilo sto određeno reći, a kamoli da je “vrlo solidan”. Tehnički gledano. To je tek nagovještaj stabilizacije, a ne uspostave i formiranja novog trenda.
prosli put cijena secera je u samo 3 ipo mjeseca narasla sa 10 na 24 USD. Da se isto ponovi sto mislite koliko bi narastao Viro? po meni bar do 370kn. Meni je cijena 70-80kn stecajna i odlicna za dugorocnu kupovinu
Za Viro je daleko daleko prerano bilo sto određeno reći, a kamoli da je “vrlo solidan”. Tehnički gledano. To je tek nagovještaj stabilizacije, a ne uspostave i formiranja novog trenda.
Zanimljivo.
Samo morate shvatiti da mi ovdi delamo tako da kupujemo na dnu, a prodajemo na vrhu.
Barem ja.
Ali ja sam neozbiljan …
Ima i onih ozbiljnih… dugoročnih.
Oni kupuju samo kad su sigurni da dionica ide gore.
[/quote]
Dugorocni??? Jesu to oni sto su kupovali na 700kn prije 5g? Ili na 530kn prije 2.5g??
Ili oni iz 2007. koji su kupovali po 1.600 kn.
– rasti će vam i OPTE.
– a opet će te više zaraditi na OPTE.
Informanka.
– ovo gore sam vam savjetovala ovaj vikend.
– ovaj put to i nije bilo tako teško za pogoditi.
– OPTE je imala rast od 12.5%, od OPTE je jedino bio bolji ULJN s rastom od 37.5% .
– nemam toga ULJN ali mi je drago zbog Uljanikovaca da i oni dobro zarade.
– danas sam čak i ja kupila malo te OPTE, toliko da zaokružim na stotice.
– od 5 – 6kn nisam kupila niti jednu dionicu.
– još mi je u planu kupiti 200 dionica OPTE, toliko da zaokružim na tisućice.
– a tu kupnju ću napraviti kada dođe na 7kn ili ako padne na 6kn.
– ništa ne prodajem, idem do kraja igrice pa što bude.
Best buy.
– vidim OPTE vam se ne sviđa, u pravu ste rizična je.
– ovaj put za promjenu za Best buy predlažem puno sigurnije dionice, sigurne dividende, fondovski ziceri, ako će fondovi dizati Crobex onda će to prvo učiniti s ovim dionicama:
– ADRS, tu još stignete i dividendu pokupiti, tu imate jednog sigurnog kupca u narednih 365 dana koji će tu ulupati 900 milijuna kuna, plus fondovi koji će ga isto kupovati.
– sljedeća dividenda će biti nešto veća od sadašnje i tako svake godine nešto veća.
– zbog te velike kupnje možda ni ne padne nakon ex. div., a i ako padne brzo će se oporaviti.
– tu očekujem ne veliki nego ono solidni ili sigurni manji rast cijene dionice.
– ERNT, prošao ex.div. dan, cijena je pala za div, ali stvarno brzo i raste, fondovska dionica a mnogi su je očekivali ispod 1.000 kn, po meni teško.
– HT, ide to, strašni prometi, a i cijena po malo ali ide stabilno gore, još kada prodaju po dobroj cijeni OPTE i s dobrom dividendom iznenade investitore.
– ima još toga, ali to ću nekom drugom prilikom.
Zanimljivo.
Samo morate shvatiti da mi ovdi delamo tako da kupujemo na dnu, a prodajemo na vrhu.
Barem ja.
Ali ja sam neozbiljan …
Ima i onih ozbiljnih… dugoročnih.
Oni kupuju samo kad su sigurni da dionica ide gore.
[/quote]
Dugorocni??? Jesu to oni sto su kupovali na 700kn prije 5g? Ili na 530kn prije 2.5g??
[/quote]
Pa da, tako to ispada.
Pozdrav s Hvara.
i nebo je zvjezdano.
– zašto i vi ne idete malo do Hvara u malu večernju školicu pod zvjezdama.
– i naučite kako se bezobrazno obogatiti do 44-te.
Best buy od danas ATPL…bez konkurencije.
Trejderi.
– ovi trejderi najprije rano ustanu pa kupe OPTE po cijeni preko 7kn.
– potom taj isti OPTE prodaju po 6.5kn.
– e sada mi nikako nije jasno kako oni zarađuju odnosno kako se oni bogate na takvom tipu investiranja.
– danas sam ja malo kupila taj OPTE na 6.7 kn i 6.5 kn, to su vam ti tvz. nalozi potpore.
– nije mi jasno zašto prodajete ili zašto ne kupujete tu OPTE kada stručne osobe na samoj temi pišu kako to ide na 20 kn.
– ja vam sigurno nisam stručna za tu OPTE, ali mi se sviđa kockati i stvarno mi se dopada ta cijena na 15 – 20kn o kojoj se dosta piše.
Best buy je dokup OPTE i akumulacija ATPL