Danas ZSE ide u zeleno.
A iduce godine raketa.
I to ti je moj Haso tak. Ovo za next year ZNAM.
A ti budi u cashu. I jedi kokice.
P.S.
I ja sam ponesto u cashu. Cisto da pokupim poneki panicarski pad. Podravka je odradila sjajno, medekima usprkos.:-):-)
@ serislave
Tako si me uvjeravao da ide vlakić kada sam ti govorio da ti uvaljuju Agrokor dionice i društava koje s njim posluju po 50 % većoj cijeni.
Pa onda Agrokor.
Pa onda si nas uvjeravao kako će nakon nagodbe ZSE procvjetati (ovaj cvjetni aranžman je zbog cvjećara koji nam je sve to omogućio).
I koliko se sjećam na početku ove godine si pričao kako će opet doći do nekakve eksplozije.
Ako pogledamo na semafor CROBEX je na cca -6%, pa ne moram napominjati da sam bio u pravu.
Uglavnom poruka za sve bikove i optimiste.
Da toliko kupujete dionice koliko ovdje mlatite praznu slamu kak bu to išlo gore, već odavno bi preskočili i 3.000 bodova.
Samo nemate mašte, a rekao bi da Vam fali ona stvar koju fali i VOLU.
Možete samo sanjati da ste bikovi….
Danas ZSE ide u zeleno.
A iduce godine raketa.
I to ti je moj Haso tak. Ovo za next year ZNAM.
A ti budi u cashu. I jedi kokice.
P.S.
I ja sam ponesto u cashu. Cisto da pokupim poneki panicarski pad. Podravka je odradila sjajno, medekima usprkos.:-):-)
@ serislave
Tako si me uvjeravao da ide vlakić kada sam ti govorio da ti uvaljuju Agrokor dionice i društava koje s njim posluju po 50 % većoj cijeni.
Pa onda Agrokor.
Pa onda si nas uvjeravao kako će nakon nagodbe ZSE procvjetati (ovaj cvjetni aranžman je zbog cvjećara koji nam je sve to omogućio).
I koliko se sjećam na početku ove godine si pričao kako će opet doći do nekakve eksplozije.
Ako pogledamo na semafor CROBEX je na cca -6%, pa ne moram napominjati da sam bio u pravu.
Uglavnom poruka za sve bikove i optimiste.
Da toliko kupujete dionice koliko ovdje mlatite praznu slamu kak bu to išlo gore, već odavno bi preskočili i 3.000 bodova.
Samo nemate mašte, a rekao bi da Vam fali ona stvar koju fali i VOLU.
Možete samo sanjati da ste bikovi….
Haso
Dobre dionice nakon Agrokora i jesu procvjetale. Podravka, Atlantic, Medika i sl.
O svom kapitalcu Pevecu da ne govorim.
Ti si jedna jadna tuzna dusa koja brije na crnjake i ne moze si pomoci.
Zao mi te je. Jako.
Ali svejedno ides na ignore jer si osim jadan i poprilicno zao. A to ne trpim.
bb 2019 bi mogla bit podr
Bar za prvu polovicu godine
Moje misljenje nije nagovor na ništa
Cisto ovako moje zapazanje. Jedine dvije “ozbiljne” dionice na kojima se moglo zaraditi u 2018 g. su PODR – 40% i ATGR – 20%. Zadnji post na temi PODR je objavljen 23.12.2018, a na temi ATGR 27.12.2018. Zakljucak: vecina forumasa voli crnilo i lose dionice. Cinjenice su nepobitne
Točno, od blue chipova na ove dvije se moglo dobro profitirati u 2018 uz pravi tajming
Za atgr sam pisao mislim na ljeto kad je bila oko cca 900 kn kako neprimjetno “bježi”
Ipak prednost dajem podravci za 2019
LRH – Ali zato moze natrag minimalno 10% dolje – kao i zadnji put. A likvidna je vrlo rijetko, tako da je timing izlaza za veće količine presudna stvar.
OPTE – blizi se rok za pocetak prodaje, cijena se dosta korigirala zbog jakog prodavaca koji je pri kraju, ne vjerujem da moze puno nize, a rast moze biti strelovit, fundamentalno ok (nije smece)
MDKA – smanjenje stope PDV na 5% pojacat ce likvidnost i smanjit kratkotrajna zaduzenja i troskove kamata, visoka dividenda zadnjih godina, odlicni fundamenti, trend rasta poslovanja, agrokor u potpunosti otpisan
P.s. nemam MDKA ni sam ne znam zasto, OPTE imam
Apsolutno se slazem za Podr iako nema veze sa fundamentima nego sa politikom mirovinaca
Ima veze s fundamentima.
Kad izadje GFI semafor na MD ce s ovom cijenom pokazati P/E=10.5 i 0.8x book.
I dug dramaticno manji od usporedivih firmi.
Q4 iz 2017 kvari sliku ttm. Jer su namjerno sve lose ostavili u 2017.
Prema tome to mora up.
Da li 10% ili vise je druga stvar.