Nije sve u likvidnosti. Bitno da su dovoljno likvidne. Naravno to ovisi o visini portfelha. Za portfelje 1-5 mio hrk sve su dovoljno likvidne. Ako imate portfelj 500 mio hrk, onda se slazem
Danas, 14.12.2018. godine na margin nije moguće kupovati dionice KODT-R-A.
https://www.hpb.hr/malo-i-srednje-poduzetnistvo/financijska-trzista/brokerske-usluge/margin-kredit
Mora postojati neki razlog, mislim da je likvidnost.
danas best buy is RIVP
ma je da, pogledaj ti kakav je Uljanik BB, tko je uložio 4kn danas već ima 6, oni su najozbiljnije shvatili konferenciju oživljavanja
po meni danas je best buy Valamar RIVP
radi velikog potencijala rasta dionice, odlične uprave
i sve veće dobiti. za 2-3 godine biti će to neka druga
još bolja matematika
… u hrvatskoj jedino pametne ljude imaju u allianzu, bar one koje sam ja upoznao, i ako oni prodaju ili kupuju, možda nešto ima u tome. Za ostale fondove se ne zabrinjavajte.
rezultati allianz mirovinaca nam baš i ne govore tako
[/quote]
Govorim o allianz investicijskom fondu, ne mirovinskom. Mislim da je mjesoviti, koji nekoliko godina za redom ima najbolje rezultate u industriji. Mozda me se krivo shvatilo. ispricati cu jednu anegdotu. Bio sam na razgovoru za posao prije neke tri godine u allianz mirovinskom i taman je trebalo dokapitalizirati dionice hpb-a i jdpl-a. JDPL je bio oko 120kn i svi su kao kupovali. On kaze meni; sta mislite o sektoru i toj kompaniji? Ja kazem; sektor ce se oporaviti, nabrajam tonazu i ostalo, ali to nece biti tako skoro, pogotovo ne za jdpl i stoga bi ga samo bud.ala dokapitalizirala. Kaze on meni; mi mislimo uložiti. Razgovor je nas trajao jako kratko. Sad je taj direktor-biser iz mirovinskog presao u investicijski, kojeg ce unistiti, a ovaj iz investicijskog u miroviski, koji vjerujem da će se oporaviti.
po meni danas je best buy Valamar RIVP
radi velikog potencijala pada dionice,
– baš vam je BB jučer palo 5-6%, danas 4.36%.
– I love this game.
Pozdrav !
Kad ameri izlaze sa tržišta prodavajući Rivp, to je sigurno loš signal za cijelo tržište. Recesija se neće izbjeći, samo što je burza brža od gospodarstva. Moguću recesiju u 2020, burza će odraditi u 2019.
Recesija se neće izbjeći,
– gospon Pale,
– kupite dionice ULPL i zahebali ste tu “recesiju”.
– kupnja povlaštenih dionica ULPL vam i u recesiji nosi garantiranih 5% prinosa + rast same dionice.
– na žalost ja nemam viška love pa neću učestvovati u toj dokapitalizaciji……
– I love this game.
Pozdrav !
– gospon Pale,
– kupite dionice ULPL i zahebali ste tu "recesiju".
– kupnja povlaštenih dionica ULPL vam i u recesiji nosi garantiranih 5% prinosa + rast same dionice.
– na žalost ja nemam viška love pa neću učestvovati u toj dokapitalizaciji……
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]Poštovana Ivana, izuzetno cijenim Vaše komentare na ovom forumu pa pretpostavljam da je ovaj komentar šala. Inače, imam izuzetno loše mišljenje o ULPL a pogotovo o menadžmentu. Definitivno ni ja nemam viška novca da ih samo tako potrošim na ovaj menadžment.